vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu
Viņš vēl studē.. vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>?
kā man šajā situācijā ir labāk
Gribēju pajautāt..
vai jūs vēl būtu attiecībās ar vīrieti, kurš savs 25 gados vēl dzīvo kopā ar saviem vecākiem? viņš strādā pie tēva uzņēmumā.. esam runājuši par iešanu dzīvot atsevišķi, bet visu laiku ir kaut kādas atrunas..
Viņš vēl studē.. vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>? vai arī vienkārši man padzīvot kādu laiku pie māsas? Vai sliktākajā gadījumā šādām attiecībām nav nākotnes?
Lūdzu, padalaties ar saviem viedokļiem...
Viņa mamma ir it kā jauks cilvēks, bet viņa savu dēlu bieži bīda kā viņai pašai ir labāk....
Viņš vēl studē.. vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>?
pati studēju baigi daudz liekas naudas nav ko atmest īrei..
pašai tas nav pieņemami viņam aizliegt mācīties vai kā savādāk..
pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>?
viņš strādā pie tēva uzņēmumā..
viņš strādā pie tēva uzņēmumā
dzīvokli ņemt uz pāris mēnešiem, maksāt tikai plikus komunālos..
vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>?
vai es būtu tiesīga pateikt, lai viņš pamet skolu un iet strādāt normālu darbu un iet dzīvot pašiem par sevi>? vai arī vienkārši man padzīvot kādu laiku pie māsas? Vai sliktākajā gadījumā šādām attiecībām nav nākotnes?
viņš strādā pie tēva uzņēmumā