Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mazais pēkšņi skaļi raud

 
Reitings 59
Reģ: 15.10.2013
Ir situācija tāda, ka mazais ir 3 mēnešus vecs,
Viņš guļ, un pēkšņi sāk skaļi bļaut, raudāt, parasti paņēmām rokās un viss kārtībā bet šodien raudāja kā traks, sarkans kļuva, pēctam tāds bāls, pat pārbijāmies.
Ir doma ka zobiņš nāk, varbūt no tāā.
Rīt iesim pie daktera, bet pagaidām lai nomierinatu sirdi, gribēju jautāt, vai kādai nav bijis līdzīgi ? Varbūt kāda zin ko darīt utt ? .
28.10.2013 21:05 |
 
Reitings 258
Reģ: 08.01.2013
Mums bija līdzīgi un tieši 3 mēnešu vecumā. Bļaušana izteikta bija naktīs, parasti aptuveni vienā laikā. Varējām abi ar vīru pusi nakts uz rokām mazo aijāt. Izrādījās, ka mazajam ir tonuss un mazas nervu problēmas. Neirologs izrakstīja zāles, mēnesi padzērām un viss bija kārtībā. Tagad bērnam jau 5 gadi un viss ir kārtībā. :)
Iesaku pašai nomierināties, jo mazais jūt Tavu uztraukumu. Paņemt rokās, aijāt, padziedāt - pati jau vislabāk jūti, kas Tavu bērniņu nomierina. Un rīt noteikti pie ārsta!
28.10.2013 21:31 |
 
Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Noteikti pakonsultejies ar dakteriti vai neirologu.
Manam mazulim ari ta bija un ilgu laiku, bet daktere parbaudija, teic, ka ok. Tas esot no diena iegutajiem iespaidiem. Miega vins to visu parstrada, redz ka sapniti un tapec ari biezi vien iekliedzas. Pec tam tas pazudis, tad saksies zobini, no kuriem ari kliegs. Bet var jau ari but, ka tgd tie zobi lien ara. Manejam tik 7. menesi izlida.
28.10.2013 21:43 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits