interesants piedāvājums...

Reitings 9
Reģ: 28.10.2013
Esmu drusku apmulsusi, tādēļ gribētos uzklausīt citu viedokli.... kā reaģētu Jūs, ja Jums labi pazīstams ( nav bijušas nopietnas attiecības, tikai simpātijas) pēkšņi atsūtītu sms ar tekstu „gribu tevi tagad un tūlīt”... pēc būtības pati samulsu ( iekšēji protams patīkami), bet, tad nākamā ziņa ar norādi, ka viņam ir brīvas 2 h un nu viņš tagad mani gaidot ( darbdienas vidū), lai nu nākot, ofisā esot viens, bet ja negribot tad pati vainīga.... un tad es sajutos „lēti”..... protams atteicu, jo nevaru aizslēgt ofisu un direktoram teikt, ka es te uz 2h pamīlēties.... un tagad no šī vīrieša ir klusums, izliekas par beigtu pleksti..... tādēļ nesaprotu... ir varbūt tāda vīriešu suga, kas no sākuma runā un tikai tad domā.... kā to visu uztvertu Jūs, kā pagodinājumu, ka Jūs kāds iekāro, jebšu...
28.10.2013 10:48 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Pirmais kas nāk prātā - interesanti kādus es bonusus saņemtu no jums ja pārtrauktu savu nebeidzamā pavasara dzīvi?

iemīlēsies, redzēsi
28.10.2013 21:06 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
iemīlēsies, redzēsi

:-D :-D :-D. Labāk neiemīlēšos. Labi? Teksts no sērijas iedod man preci - varbūt es tev par to samaksāšu.
28.10.2013 21:10 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Labāk neiemīlēšos. Labi?

labi
28.10.2013 21:23 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Manuprāt tu viņam esi parādījusi ,kad esi viegli dabūjami varbūt tāpēc šādi raksta.

Kā nu ne? Pati jau augšā visu paskaidroja:
protams atteicu, jo nevaru aizslēgt ofisu un direktoram teikt, ka es te uz 2h pamīlēties

Būtu sestdienas vakars, būtu aizskrējusi aci nepamirkšķinot. Noteikti jau citur atrādījusi sevi kā vieglas uzvedības meiteni. Nevienai, kas nav devusi iemeslu, šādas sms nesūtīs.
29.10.2013 06:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)