Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārmācīt

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Sveikas, meitenes!

Lūdzu sniedziet kādu labu padomu kā pārmācīt dzīvokļa biedru! Esam izmisumā ar draudzeni :D

Situācija sekojoša - viņš katru dienu iet dušā, taču pēc sevis nesaslauka grīdu un viss ir slapjš. Nelīdz ne teikšana, ne mani sašutuma bļāvieni, kad iebrienu peļķē. Iespējams teiksiet,lai čības velku - tā arī daru, bet tur ir reāla peļķe(Dānijā dušas nav norobežotas, ir tikai caurums grīdā, aizkariņi un krāns pie sienas),pēc tam gan čības slapjas, gan dzīvoklī pēdas paliek..

Varbūt esmu ļauna, bet gribas kārtīgi pārmācīt :D
28.10.2013 00:52 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Varbūt viņa nezina, ko darīt, lai tas ūdens tur tik daudz nesatek? Iespējams vari viņai parādīt kā Tu to dari. Savādāk tiešām ļauni un nesmuki.
28.10.2013 00:58 |

Reitings 488
Reģ: 18.04.2013
Tas ir čalis, bet nu tur jau nav nekāda māksla - paņem birsti un saslauka, izspiež birsti un noliek atpakaļ vietā:)
Bet viņš mums laikam ir tāds tipisks students - sliņķis, šī jau nav vienīgā lieta, bet ar pārējām var kkā sadzīvot.
Man vienkārši derdzas,ka viņš uzskata,ka, dzīvojot ar divām meitenēm vienā dzīvoklī, var neko nedarīt,nekārtot utt, un mēs nu tagad visu berzīsim un kārtosim :D
28.10.2013 01:03 |

Reitings 95
Reģ: 28.10.2013
Nu bet uztaisiet tādu dzīvokļa biedru sapulci, ja tā var teikt. Es tā darīju, un uz laiku palīdz. Savācas visi kopā, izrunā,kas nepatīk, uztaisa grafiku, kurš tīra virtuvi,kurš vannasistabu, kurš gaiteni, un tā tā lieta vismaz ies uz priekšu. Man gan bija identiski tāda pati situācija- un puisis nu neko negribēja darīt, viņam istabā bija milzu miskaste un tādu pašu viņš atstāja virtuvē, bet tas grafiks kaut kā mazliet lika viņam saņemties.

Bet principā es domāju,ka tomēr tā ir tipiska studentu kopdzīves problēma, un līdz nepārvāksies pati uz savu personīgo mājvietu, nu nekādīgi nesanāks visu sarunāt. Vienmēr būs kāds,kurš būs sušķīgāks,kurš neslaucīs izlieto ūdeni, un otrs,kurš ļaus produktiem ledusskapī pūt.
28.10.2013 01:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits