Tas rūgtums, kas nepāriet.

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Sveikas, meitenes! Gribas uzzināt jūsu pieredzi, viedokļus. Iespējams paskatīties uz visu mazliet no cita skatu punkta.

Esmu attiecībās mazliet mazāk par gadu. Puisi no visas sirds mīlu, lieli kašķi patiešām nav bijuši, jūtu to, ka rūpējas par mani, mīl... Tomēr tā nav bijis kopš attiecību sākuma. Ja sākumā parasti visiem ir tās rozā brilles, tad viņam jau nu noteikti ne. Tad es varēju viņam būt un varēju nebūt. Nu lūk, šajā attiecību sākuma posmā viņš darījis lietas, kuras es nekad viņam nebūtu nodarījusi (nē, krāpis gan nav). Bijis uz pasākumiem ar bijušajām, kamēr gulēju mājās un smagi slimoju... Un nezināju par to. Protams, vēlāk gan pats pateica un tā. Pārlieku aktīvi komunicējis ar citām daiļā dzimuma pārstāvēm (nu neesmu es traki greizsirdīga, bet flirta piesitienu tekstos sociālajos tīklos gan jutu), neko neteicu, izlikos, ka viss labi.

Bet tagad viss ir patiešām citādi: mīl, rūpējas. Kopumā esmu ļoti laimīga attiecībās, bet, vakaros apsēžot un pārdomājot visu, jūtu, ka tās pāris darva karotes medus mucā tomēr sāp. Esam ar viņu runājuši par to, esmu teikusi, ka man nepatīkami. Viņš atvainojas, saka, ka muļķis esot bijis.

Un tomēr es nevaru to visu aizmirst. Nezinu, kaut kas tur, nemāku palaist vaļā. Kā jums ir? Ilgi smeldz kādi pāri darījumi? Bieži vien par to jāpiedomā?
27.10.2013 20:46 |

Reitings 6750
Krista, jā, interesants sarunu temats ar draugu būtu! Paldies, papļāpāsim :)
27.10.2013 23:05 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
tpc nevajag būt naivai gosniņai un sēdēt bezdarbībā, bet arī baudīt dzīvi. lai nav tā, ka - kamēr viņš tusējās, es sēdēju godīgi mājās. labāk, lai pašai ir kāds noslēpums. un lai nezāģētu vīrieti.
27.10.2013 23:17 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Esmu attiecībās mazliet mazāk par gadu.

kādi 7-8 mēneši. Pamazām jau tas viss noplok un pieļauju, ka, laikam ejot, tas būs aizmirsts.

ārprāts, tu nu gan esi ļaunatminīga. piedod, bet tā ir.
27.10.2013 23:18 |

Reitings 6750
Paldies arī par tavu viedokli :) Kā jau teicu, gribēju arī paskatīties uz visu arī no cita skatu punkta
27.10.2013 23:20 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tikai laiks visu izlabos.

un ka tas ir ar bijusajam? visas bijusas draudzenes viena tusa?:D
27.10.2013 23:41 |

Reitings 6750
Hahaha, Marta, tikko iedomājos to skatu! :D Nē, tik dikti viņam nepaveicās :D
27.10.2013 23:44 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Ja tiešām vēlies palikt ar šo cilvēku kopā, tad vienkārši piedod un aizmirsti to, kā viņš Tev kādreiz nodarījis pāri, pavisam.
Man ir gadījies būt tajā pusē, kas nodarījusi pāri, un es varu pilnīgi droši apgalvot, ka tad, ja kaut kāds rūgtums otram cilvēkam ir saglabājies, tas otrs to ļoti labi jūt, vēl ļaunāk, ja par to pāridarījumu ik pa laikam tiek atgādināts vai pat pārmests, tad tas ir ātrākais ceļš uz attiecību beigām, jo, ja cilvēks ir atvainojies un pat vairākkārt, tad ko vēl viņam darīt? Padarīt par nebijušu neko nevar un tai nožēlas paušanai un vēlmei mūžīgi atvainoties arī var pienākt beigas.
28.10.2013 00:36 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
ja kaut kāds rūgtums otram cilvēkam ir saglabājies, tas otrs to ļoti labi jūt, vēl ļaunāk, ja par to pāridarījumu ik pa laikam tiek atgādināts vai pat pārmests

Es tieši iedomājos, ka tā varētu būt. Nabaga puisis tad. Nevajag mocīt savu vīrieti tikai tāpēc, ka TU nespēj piedot. Liela iespēja, ka situācija bija tāda kā Krista teica
Biezji vien, pirmos meenesus viirietis nemaz nedomaa, ka vinjam ir attieciibas, lai gan sieviete ir paarliecinaata par preteejo.
.

Ceru, ka Tev izdosies tikt galā ar SEVI un darīt laimīgu savu vīrieti, kā arī vissvarīgākais - būt laimīgai pašai un mīlēt bez nosacījumiem!
28.10.2013 00:55 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
ak tad tā ir vēl kādam! arī ik pa laikam domās uzpeld tie pāridarījumi, kas sāp. bet par to vairs nerunājam un es to nepieminu.
ir jau viegli pateikt "piedod un aizmirsti" bet es domāju tam ir jānāk kautkā dabīgi, es tiešām gribu to aizmirst un domāju ka kaut kādā ziņā esmu piedevusi, bet nesanāk tas tik viegli....vēl joprojām nezinu kā to paveikt, gribētos dzirdēt kādu reālu padomu. bet tā...var palīdzēt tikai laiks...drošvien..
28.10.2013 01:09 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Man ilgi smeldz. Neizraadu, bet NEKO neaizmirstu. Sava pirmaa puisha paari dariijumus atceros veel aizvien, kaut gan pagaajushi vairaaki gadi. Ja kaads vinju piemin manii uzreiz taada saape un naids pret vinju.
28.10.2013 03:58 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Piekrītu Kristai. To ko sievietes uzskata par attiecību sākumu vīrieši uztver kā randiņu periodu. Simpātijas ir, bet tomēr vēlas pārliecību, ka simpātijas būs stabilas un cita neliksies kārdinošāka. Lielāka problēma par to ko viņš ir darījis, manuprāt, ir tā autores lielā mīlestība. Es īsti nesaprotu kā tas ir - iepazīsties, aizej uz randiņu divas reizes un jau mīli? Nē, protams, tā var gadīties. Bet šeit tik daudzām... Un atkal, ja mīli - tad piedod, jo pretējā gadījumā tas ir emocionāls terors pret mīlamo personu. Nē, man šķiet, ka divi cilvēki satiekas - ir simpātiju periods, randiņu periods un tad ir brīdis, kad paceļ attiecību jautājumu, bet pēc tam runā par mīlestību.
28.10.2013 09:46 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
stellaglmr, piekrītu, man arī liekas, ka sākumā visam jābūt nepiespiesti, nevar taču otru uzreiz sasiet, kā sāk satikties, tā uzreiz ir mans, un jau sākas uzstādījumi, ka nedrīkst to un šito, kā tai diskusijā par ceļojumu kur meitene kopā 3 mēnešus ar puisi. Bet tajā pašā laikā, sievietei jau gribas lai vīrietis iemīlās uzreiz un ir aizrauts ar viņu, ka eksistē tikai viņa, un visa uzmanība arī tiek veltīta viņai, bet es godīgi atzīšu, nemaz tādu vīrieti nevēlētos sastapt, man gribētos, lai vīrietim ir savas intereses un viss notiek pamazām, citādi tāda apmātība man liekas rada situāciju, ka otru nemaz tā īsti nenovērtē, jo viņš dara visu kā patīk un ko tad tālāk? Visu dzīvi tā nedarīs, parādīsies zobiņi un tad tik būs... Visam jābūt mierīgi, līdzsvarā.

Mincei es novēlu lai viss sakārtojas, ja viss kļūst tikai labāks, tad der atcerēties ko krista saka :) un viss būs labi :)
28.10.2013 09:56 |

Reitings 6750
Nē, stella, laikam jau nepareizi izteicos. Nebija tā, ka kopš pirmā randiņa sapratu, ka mīlu, sāku plānot kāzas, domāt bērnu vārdus utml. Vienkārši... Nu tā kā laikam sāku savu rezervēt tam vienam cilvēkam, neflirtēju apkārt. Bet, jā, apdomājot visu, piekrītu tavam un Kristas teiktajam par to, ka viņš pavisam vienkārši toreiz mūs vēl netzvēra tik nopietni kā es :) Bet tas viss ir runāts, tā kā domāju, ka man vienkārši vajag laiku, lai noliktu to visu kaut kur dziļāk un aizmirstu.
28.10.2013 09:58 |

Reitings 6750
Un vēlreiz paldies par visiem laba vēlējumiem :)
28.10.2013 09:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits