Izsaki savu viedokli ;)

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Nu jau drošvien visi ir dzirdējuši par Iluminati/ illuminātiem. Parasti par to tiek runāts - Illumināti ir sātanisti, muļķo cilvēkus, šausmas... Bet kaut kā nejauši uzgāju šo mājaslapu, kura itkā ir par Illuminati http://www.armageddonconspiracy.co.uk/

Man radās jautājumi -

1)Ja tā ir slepena organizācija, kāpēc illumināti veido oficiālas mājas lapas?

2) Izlasīju ko tādu ,kas lika aizdomāties par reliģijām... " Gan kristeši ,gan islāma , gan jūdaisma piekritēji uzskata ,ka cēlušies no Ābahama. Tad kāpēc šīs trīs reliģijas ir pavisam atšķirīgas? Ar atšķirīgām lūgšanu grāmatām un dieviem?" Vai šis nav fakts ,kas būtībā apgāž šo trīs reliģiju `patiesumu`?

Kā jūs domājat par šo `reliģiju`? (ja to tā var saukt) Kādi vispār ir jūsu reliģiskie uzskati?
27.10.2013 11:56 |

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Ja amerikāņi ir cēlušies no eiropiešiem, kāpēc vēl ir eiropieši?

Bet tie jau vairojās vēl joprojām un ir gan amerikāņi ,gan eiropieši vēljoprojām. Nu nezinu, man tas nav vienlīdzīgs piemērs šajā situācijā...
27.10.2013 13:42 |

Reitings 895
Reģ: 14.07.2013
Ir tāds pats un tik pat stulbs.
27.10.2013 13:47 |

Reitings 207
Reģ: 16.08.2012
Mūsdienās visi labi saprot, ka bērniem no tuvas radniecības vecākiem ļoti bieži ir daudz ģenētisko, veselības problēmu un nepilnību. Tomēr joprojām uzskatām, ka mūsu 7 miljardi cilvēki radušies no 2 cilvēkiem? ( Un piedevām viens no viņiem radies no otra ribas. Nemaz nerunājot par to, cik tas vispār ir absurdi, bet kur tad vīriešiem tā riba atauga?)
Mani reliģiskie uzskati- dievam neticu, ticu pati sev un saviem spēkiem. Uzskatu, ka ir daudz vienkāršāk mūžīgi lūgties un cerēt, ka redz kāds cits parūpēsies par mums, nevis pašiem ņemt un darīt.
27.10.2013 17:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits