Sāpīga tēma arī man :( Un man ir apm. tāda paša tipa mati kā autores ieliktajā blidē- ļoti biezi, pūkaini.. Un mitrā laikā vispār ir kaut kāds ārprāts. Arī dienā, kad izmazgāju matus, staigāju kā pūdelis ar salmu kaudzi uz galvas. Ir izmēģināti visādi varianti- Syoss pūšamains ar heat protect, kas it kā savalda pūkainus matus un noguldina tos, bet rezultāta nekādā. Ir arī kaut kāds salona matu serums, kas nogludina matus, bet arī tas nelīdz. Ir arī rozā pudelīte, laikam no loreal, to iezieķēju pirms matu taisnošanas, bet nu efekts arī īslaicīgs :(
Kādu mēnesi vienreiz gan es biju apmierināta ar saviem matiem- aizgāju pie friziera, teicu, lai dara visu, lai viņi ir plānāki un nespurojas. Izfilēja, nogrieza pakāpenisko uz sazieķēja visādus līdzekļus. Izgāju no frizētavas, un bija tāda sajūta, ka puskilograms ir nost no manas galvas, tāda forša viegla sajūta, un beidzot man bija taisni un plāni mati un es sajūsmā. :D Protams, tagad ir pagājuši vairāki mēneši un parādījusies cita problēma- izfilētie mati tagad pūkojas :(