Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Puisis kritizētājs.

Reitings 11
Reģ: 26.10.2013
Sveikas, dāmas!
Vēlējos padalīties ar savu sāpi un paklausīties Jūsu viedokļus par šo tēmu.
Tātad - man ir puisis, kuru esmu pieņēmusi ar visiem viņa plusiem un mīnusiem, neesmu centusies viņu pāraudzināt un nemēdzu kritizēt ne par izskatu, ne uzvedību. Vienīgais, par ko esmu aizrādījusi, ir publiska lamāšanās. Šķita, ka arī viņš mani ir pieņēmis tādu, kāda esmu. Protams, neesmu nekāda supermodele vai pavāre, bet pati sevi uzskatu par glītu un tīri saimniecisku.
Taču nu ķeršos pie problēmas - mans draugs atļaujas mani kritizēt pa labi un pa kreisi. Gan man acīs pasaka, ka esmu resna un neatbilstu viņa sievietes ideālam, ka man vajag to un to. Un, ka brīvdienās arī jākrāsojas, citādi viņam ir sajūta, ka satiekas ar vīrieti. Agrāk nebiju nekāda kompleksu pārņemta meitene, bet tagad man šķiet, ka viss ar mani nav kārtībā - mati par īsu, nagu laka par rozā, drēbes nepiestāvošas.
Kā ir ar Jums? Vai Jūsu puisis atļaujas šādi uzvesties? Ko iesākt?
26.10.2013 17:58 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Valfrīds padusmoties? Uz ko? Tevi? :D Tavus komentārus uztveru kā vai nu nedaudz nevesela vai arī ļoti, ļoti, ļoti smagi sāpināta cilvēka komentārus, tāpēc man nav uz ko dusmoties :)
Kaitiņa es neko no viņa nepieprasu. Man ir absolūti vienalga, pie kādām domām viņš paliek. Man neinteresē ne viņa disfunkcionālās attiecības, ne idejas. Tas, ko es gribu, ir parādīt cilvēkam, ka skatoties no cita rakursa, lietas arī izskatās citādāk. Vai viņš šīs lietas pieņem, vai nomirst ar pēdējo čukstu ''sievietes ir cūkas'', mani neinteresē. Paskaidrojumus es gribēju dzirdēt, jo vienkārši interesēja, kā var interpretēt notikumus caur man pilnīgi nesaprotamu prizmu. Man ir gluži vienalga, kā tas izskatās no malas. Varētu piekrist, ka ir vērts skatīties uz savām kļūdām, bet tikai tādā gadījumā, ja tas darbotos abos virzienos.
28.10.2013 18:22 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Man ir absolūti vienalga, pie kādām domām viņš paliek. Man neinteresē ne viņa disfunkcionālās attiecības, ne idejas. Tas, ko es gribu, ir parādīt cilvēkam, ka skatoties no cita rakursa, lietas arī izskatās citādāk.

Nu re. Pati nespēj pieņemt ka no cita redzespunkta (manējā un manu draugu) manas attiecības nu nemaz nav disfunkcionālas vai kādā citā ziņā sliktas, bet pat ļoti ērtas, foršas, relaksējošas un harmonizējošas.
28.10.2013 18:33 |

Reitings 597
BTW - atpakaļ varbūt būšu pēc kādām divām stundām.
28.10.2013 18:35 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Nu forši tev tad. Viss kārtībā, Valfrīd :)
28.10.2013 18:40 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Vīrietis pēc savas iedabas ir ņēmējpuse.

Tātad sievietes uzdevums ir pakalpot vīrietim? Saki, tev smadzenes izskalojis tavs vīrietis?
28.10.2013 19:04 |

Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
Vīrieša+ Sievietes attiecībās - katra puse kaut ko dod, kaut ko ņem (normālā gadījumā).
28.10.2013 19:09 |

Reitings 597
Valfrīd, cik es pati atceros, es nevienu nedzinu prom - es pasmējos par to, ka šeit neatradīsi meiteni, kas pieņems Tevi un Tavus draugus ar zeķēm iešļucenēs.

Nē tā kā es esmu neapstrīdama autoritāte draugu vidū tad staigāt zandalēs ar zeķēm ir tikai man :-D Draugi ta nestaigā - tikai es! :-D
28.10.2013 21:19 |

Reitings 597
Tātad sievietes uzdevums ir pakalpot vīrietim? Saki, tev smadzenes izskalojis tavs vīrietis?

Jā karastāvoklim attiecībās katrā ziņā ir jābūt. Kaut vai mazliet. Bez tā taču tās ir kā zupa bez sāls! Garlaicīgi lai neteiktu vairāk.
28.10.2013 21:26 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011

Man prieks, ka esi mani sapratusi! Jā, sievietes uzdevums ir kalpot savam vīrietim! Sieviete kalpo ar to, ka rūpējas. Mīlēt- nozīmē rūpēties. Rūpēties gan par sevi, gan par otru pusīti. Atceries, ka Tev nav jābūt, kā mātei savam vīrietim, bet gan kā viņa sievietei.

Nav arī tikai tā, ka sieviete kalpo vīrietim, bet veselīgās un laimīgās attiecībās arī vīrietis kalpo ar to, ka uzņemas atbildību, ir gatavs doties jaunos izaicinājumos un sasniegt mērķus, kas kļūst par abu kopīgiem mērķiem, ja vien sieviete viņam ir iedvesmas avots. Tikai nesāciet, lūdzu, atkal - "ja jau vīrietim arī ir jākalpo - lai viņš kalpo pirmais un tad es arī kalpošu!" Sievietei vienmēr ir jābūt devējas lomā bez apslēpta nolūka kaut ko saņemt pretī. Tādā veidā vīrietis kļūst par ņēmēju un atdara viņai ar daudz vairāk laba, nekā viņa sapņojusi.
28.10.2013 21:56 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Ktiņa, tu gadijumā neesino tās Shebahu vai kā tur sektas?
Jo mammammuntetiem bija viena tāda Solvita, kura katrā diskusijā runāja ko līdzigu kā tu.
29.10.2013 11:09 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man prieks, ka esi mani sapratusi! Jā, sievietes uzdevums ir kalpot savam vīrietim! Sieviete kalpo ar to, ka rūpējas. Mīlēt- nozīmē rūpēties. Rūpēties gan par sevi, gan par otru pusīti. Atceries, ka Tev nav jābūt, kā mātei savam vīrietim, bet gan kā viņa sievietei.

Nav arī tikai tā, ka sieviete kalpo vīrietim, bet veselīgās un laimīgās attiecībās arī vīrietis kalpo ar to, ka uzņemas atbildību, ir gatavs doties jaunos izaicinājumos un sasniegt mērķus, kas kļūst par abu kopīgiem mērķiem, ja vien sieviete viņam ir iedvesmas avots. Tikai nesāciet, lūdzu, atkal - "ja jau vīrietim arī ir jākalpo - lai viņš kalpo pirmais un tad es arī kalpošu!" Sievietei vienmēr ir jābūt devējas lomā bez apslēpta nolūka kaut ko saņemt pretī. Tādā veidā vīrietis kļūst par ņēmēju un atdara viņai ar daudz vairāk laba, nekā viņa sapņojusi.

Es piekrītu Kaitiņai..

P.S. Neesmu no sektas :D
29.10.2013 11:17 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Gan jau atkārtošos, bet es piekopju tekstu "Paskaties pats uz sevi un tad kaut ko saki par mani vai citiem".
29.10.2013 11:35 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
kraties laicīgi no tāda vaļā.. drīz varbūt no mājām ārā nelaidīs labā izskatā?
29.10.2013 13:35 |

Reitings 597

Nu ta beidzot viens cilvēks ar veselas galvas domāšanu! Kaitiņa - TU esi pelnijusi būt laimīga.
29.10.2013 16:40 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Ktiņa, tu gadijumā neesino tās Shebahu vai kā tur sektas?

Nē, neesmu gan, ja Tevi interesē, no kurienes ņemu savus uzskatus, tad atbilde ir pavisam vienkārša - no mūsu vecvecmāmiņām un vecvecvecmāmiņām. :)
29.10.2013 18:38 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009

nevajag taču vienu teikumu izņemt no kontteksta. tālāk taču viņa pateica, ko nozīmē kalpot. tā nav kalpošana burtiskā nozīmē. kāpēc daudzi nevar izlasīt komentāru līdz galam pirms sāk to komentēt?
01.11.2013 10:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits