Puisis kritizētājs.

Reitings 11
Reģ: 26.10.2013
Sveikas, dāmas!
Vēlējos padalīties ar savu sāpi un paklausīties Jūsu viedokļus par šo tēmu.
Tātad - man ir puisis, kuru esmu pieņēmusi ar visiem viņa plusiem un mīnusiem, neesmu centusies viņu pāraudzināt un nemēdzu kritizēt ne par izskatu, ne uzvedību. Vienīgais, par ko esmu aizrādījusi, ir publiska lamāšanās. Šķita, ka arī viņš mani ir pieņēmis tādu, kāda esmu. Protams, neesmu nekāda supermodele vai pavāre, bet pati sevi uzskatu par glītu un tīri saimniecisku.
Taču nu ķeršos pie problēmas - mans draugs atļaujas mani kritizēt pa labi un pa kreisi. Gan man acīs pasaka, ka esmu resna un neatbilstu viņa sievietes ideālam, ka man vajag to un to. Un, ka brīvdienās arī jākrāsojas, citādi viņam ir sajūta, ka satiekas ar vīrieti. Agrāk nebiju nekāda kompleksu pārņemta meitene, bet tagad man šķiet, ka viss ar mani nav kārtībā - mati par īsu, nagu laka par rozā, drēbes nepiestāvošas.
Kā ir ar Jums? Vai Jūsu puisis atļaujas šādi uzvesties? Ko iesākt?
26.10.2013 17:58 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
kadas tieisbas virietis vispar ir kautko pieprasit?!

O! Šitais gan labs! :-D
27.10.2013 16:23 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Lasu, lasu un brīnos, man patiešām sanāk pa lielam piekrist Valfrīdam.

Vot!!!!!!!!! Pamats aizrādīt nevis aizdomāties kāpēc viņš kopā ar mani ir sācis tā dzert? Es taču saku jūsu vainas nekur nav un tāpat ka autorei - nedod dievs pavērt muti un pateikt kaut teikumu ko TU viņā gribi pamainīt. Kretīns, necieņa un šķiršanās.

Nu, tā arī ir, vīrietis pastiprināti lieto alkoholu, jo viņam nepietiek sievietes mīlestības. Vīrieša mīlestības avots ir tikai un vienīgi sieviete. Un sieviete ir visa sakne - viss ir atkarīgs tikai no sievietes - arī laimīgas attiecības. Vīrieša rokās ir pārvaldīt materiālo pasauli, bet sievietes - garīgo pasauli. Liekās nedaudz pārspīlēti, bet tā nav. Lai attiecības būtu laimīgas, tās ir jākopj katru mirkli, pie tām ir jāstrādā, it sevišķi uzmanību pievēršot sev un saviem trūkumiem, lai tos izlabotu, līdz ar to arī visa apkārtējā pasaule un Tavs vīrietis mainīsies Tev par prieku.
28.10.2013 00:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu, tā arī ir, vīrietis pastiprināti lieto alkoholu, jo viņam nepietiek sievietes mīlestības. Vīrieša mīlestības avots ir tikai un vienīgi sieviete.

Arii geji dzer, pusaudzji dzer, vientuljie viirieshi dzer. Daziem jaa, graadiigais aizvieto truukstosho attieciibaas, bet daziem iemesli ir citi - kautriiba, depresija deelj darba, slikti ietekmeejoshi draugi, fiziskais pieradums, kas iestaajies peec biezjas kompaanijas iedzershanas utt.
28.10.2013 01:03 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
manuprāt, tu par daudz viņam ļauj kāpt sev uz galvas. pie nepārtrauktiem apvainojumiem tomēr neklausītos nolaistu galvu. vai nu aizietu prom vai nu mēģinātu cīnīties ar to āpsi. katrā ziņā neuztver to, kā normu. bet es zinu, ka ir vīrieši, kuriem vajag, lai sieviete izskatītos vnm kā lelle. padomā, vai tev to vajag un izrunā to ar draugu, ka tev tas pieņemami
28.10.2013 13:38 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Nu nekādi nevaru piekrist Kaitiņa viedoklim.. Vīeritis pārvalda materiālo pasauli? Nu, ja strādā abi pāri tad kā.. Sievietei vēl jāuzņemas VISA atbildība par attiecībām? Vajag divus, lai dejotu tango, tāpat vajag divus, lai veidotu attiecības. Ne tikai sievietei ir jāstrādā pie attiecībām, arī vīrietim. Un par šo
Vot!!!!!!!!! Pamats aizrādīt nevis aizdomāties kāpēc viņš kopā ar mani ir sācis tā dzert? Es taču saku jūsu vainas nekur nav un tāpat ka autorei - nedod dievs pavērt muti un pateikt kaut teikumu ko TU viņā gribi pamainīt. Kretīns, necieņa un šķiršanās.

Nav jāaizdomājās - pieauguši cilvēki sarunājas. Ja vīrietim ir problēmas ar sievieti, tad par to ir jārunā nevis nemitīgi jācilā glāze. Vīrieši paši vienmēr sūdzas, ka nesaprt, ko sieviete no viņa grib, jo runā caur puķēm, vai dod tikai mājienus. Šeit viņš ielien glāzē un tāpat kā sieviete nesaka neko. Bet protams, protams, ka tā ir tikai sievietes vaina, vai ne, Valfrīd ? Un ja modelis ir nedaudz citādāks? Ja sieviete, piemēram, ēd visu laiku.. Vīrietis nosauks par resnu, pateiks, lai beidz rīt, bet nez vai iedomāsies, ka sieviete ēd, jo nejūt piepildījumu no attiecībām. Jo vairāk viņš viņu sāpina, jo vairāk viņa ēd. Un kurš vīrietis iedomāsies, ka tā ir viņa vaina? Vai tas darbojās tikai pretējā virzienā? Jo sievietes jau vispār it tādas drausmīgas cūkas, ne? Tu tik ļoti esi ieciklējies uz to, ka sievietes ir drausmīgas egoistas, ka neko neredzi no otras puses.
28.10.2013 13:52 |

Reitings 1196
*ja strādā abi pārī, nevis abi pāri :D
28.10.2013 13:56 |

Reitings 597
Nav jāaizdomājās - pieauguši cilvēki sarunājas. Ja vīrietim ir problēmas ar sievieti, tad par to ir jārunā nevis nemitīgi jācilā glāze. Vīrieši paši vienmēr sūdzas, ka nesaprt, ko sieviete no viņa grib, jo runā caur puķēm, vai dod tikai mājienus. Šeit viņš ielien glāzē un tāpat kā sieviete nesaka neko. Bet protams, protams, ka tā ir tikai sievietes vaina, vai ne, Valfrīd ? Un ja modelis ir nedaudz citādāks? Ja sieviete, piemēram, ēd visu laiku.. Vīrietis nosauks par resnu, pateiks, lai beidz rīt, bet nez vai iedomāsies, ka sieviete ēd, jo nejūt piepildījumu no attiecībām. Jo vairāk viņš viņu sāpina, jo vairāk viņa ēd. Un kurš vīrietis iedomāsies, ka tā ir viņa vaina? Vai tas darbojās tikai pretējā virzienā? Jo sievietes jau vispār it tādas drausmīgas cūkas, ne? Tu tik ļoti esi ieciklējies uz to, ka sievietes ir drausmīgas egoistas, ka neko neredzi no otras puses.

Te mana atbilde kuru biju uzrakstijis jau iepriekš šitajā pašā tēmā.

Jūs (9/10) slimīgi uztverat pat niecīgu kritikas devu. Tas ir viens no lielajiem iemesliem kāpēc jūs pašas mokaties ar to ka jūsu vīrieši klusē. Cik te par to nav bijis tēmu! Es viņam tā un šitā, bet viņš maita klusē. Tāpēc arī klusē. Skandālus negribas un testosterons spiež.

Vēl ir viens lielais iemesls - jūs pārāk bieži klausaties, bet vai nu vispār nedzirdat ko jums saka vai arī dzirdat kaut ko citu.
Mazais iemesls ir tas ka daudzi veči tādu runāšanu uztver kā žēlošanos un sūdzēšanos - karoč - zem savas pašcieņas.

Ja arī tu runā tad nav nekādas garantijas ka tas tiks atbilstoši uztverts. Sāc normāli runāt, bet beigās pēc atbildes reakcijas ir tāda sajūta ka esi viņu nosaucis sliktos vārdos, piekāvis un vēlizvarot mēģinājis. Daudzi dzer (pats divus tādus zinu) jo ir izmēģinātas gan visādu veidu runas gan viss cits, bet cilvēks ir sapratis ka gaismas tuneļa galā nav - bezceris. Viens uzskata ka dzīvo kopā bērnu dēļ (galīgi garām pēc manām domām) otrs - ka ir par vecu lai kaut ko sāktu no jauna (lai liekas ka tāpat viņam vienreiz būs jāsāk). Agrāk abi bijuši normāli mužiki. Par vienu varu teikt vecu veco teicienu - viņam sieva tāda ka nedzert nevar.
28.10.2013 17:24 |

Reitings 1196
Nu, ja kāds ir izdomājis, ka pats grib būt nelaimīgs, tad sievieti nav vairs ko vainot... Bērns nebūs ieguvējs, ja vecāki ir nelaimīgi un tēvs dzer, domāju, ka tas ir aizbildinājums drīzāk, jo negribas iet prom/nav vēlmēs sākt kaut ko no sākuma. Arī otrā gadījumā - paša izvēle. Nesaku, ka nav tādu sieviešu, kuras tiešām reāli dzen izmisumā, bet ir arī gana daudz tādu vīriešu. Bet par to dzeršanu un to, ka sievietes nemeklē vainu sevī un manu otru piemēru
Un ja modelis ir nedaudz citādāks? Ja sieviete, piemēram, ēd visu laiku.. Vīrietis nosauks par resnu, pateiks, lai beidz rīt, bet nez vai iedomāsies, ka sieviete ēd, jo nejūt piepildījumu no attiecībām. Jo vairāk viņš viņu sāpina, jo vairāk viņa ēd. Un kurš vīrietis iedomāsies, ka tā ir viņa vaina?

ļoti gaidu tavu komentāru. Sieviete, maita, nesaprot, ka vainīga, ka vecis dzer. Un otrā gadījumā? Vīrietis, nabadziņš, jau noteikti nav vainīgs, ka sieviete, piemēram, ēd? Vai arī dzer?
28.10.2013 17:47 |

Reitings 597
domāju, ka tas ir aizbildinājums drīzāk, jo negribas iet prom/nav vēlmēs sākt kaut ko no sākuma.

Tu filmē ko tu runā? Sākt visu no 0 tad kad tev ir pirms 50? Aizbildinājums? Bada nāve nevis aizbildinājums.
28.10.2013 17:52 |

Reitings 1196
Nu tad ir nedaudz dumji vainot sievieti, ka nelaimīgs, ja nevar pats paņemt savu dzīvi rokās un kaut ko darīt lietas labā,ne? Bet nu labi jau labi, zinu, ka ar tevi nav jēgas diskutēt, tev viss ir tikai un vienīgi melnbalts.
28.10.2013 17:54 |

Reitings 597
Un ja modelis ir nedaudz citādāks? Ja sieviete, piemēram, ēd visu laiku.. Vīrietis nosauks par resnu, pateiks, lai beidz rīt, bet nez vai iedomāsies, ka sieviete ēd, jo nejūt piepildījumu no attiecībām. Jo vairāk viņš viņu sāpina, jo vairāk viņa ēd. Un kurš vīrietis iedomāsies, ka tā ir viņa vaina?

Zini jums visām , nē 9/10 (atvainojos) ir vēl viena iezīme - jums dzīvē vienmēr visu vajag TŪLĪT UN UZREIZ. Arī to ko rāda meksikāņu un vēl visādi seriāli, da arī ne tikai seriāli - kas kaimiņienei ir, bet man nav. un pēc tam kad vecis pie tā strādā, bet vienā dienā nesanāk tad sākas garastāvokļi-karastāvokļi, migrēnas, noskaņojumi, tā tālāk - arī ņam, ņam ņammmm.
28.10.2013 17:57 |

Reitings 597
Nu tad ir nedaudz dumji vainot sievieti, ka nelaimīgs, ja nevar pats paņemt savu dzīvi rokās un kaut ko darīt lietas labā,ne? Bet nu labi jau labi, zinu, ka ar tevi nav jēgas diskutēt, tev viss ir tikai un vienīgi melnbalts.

Vīriešu vidū daltonisms ir kudī izplatītāks :-D.
28.10.2013 17:58 |

Reitings 597
Ar mani nav jāgas diskutēt jo nav ko pateikt.
28.10.2013 17:59 |

Reitings 1196
Tātad, ja vīrietis dzer, tā ir sievietes vaina, bet ja sieviete dzer (vai ēd), tā atkal ir viņas vaina, jo viņa ir pārāk nepacietīga? :D Ak nabaga vīrieši, kāda jums ir grūta dzīve.. Vispār jāsaka tev paldies, sen nebiju lasījusi tik ļoti aizraujošus ''sieviešu nīdēju'' komentārus, kuriem šķiet, ka sievietes nu tad ir tie sātani, bet vīrieši nabaga upuri, kas iesūkti mūžīgu ciešanu virpulī :D
28.10.2013 18:00 |

Reitings 1196
Nē, nevis tāpēc nav jēga diskutēt, jo nav ko teikt, bet vienkārši nav JĒGAS. Tavi komentāri ir vienkārši bezmērķīga spriedelēšana un vispārināšana par to, cik sievietes ir sliktas. Katrā situācijā tu saskati sievietes vainu, bet nekad - vīriešu. Tas no sērijas ''cita acī redz skabargu, savā baļķi neredz''.
28.10.2013 18:02 |

Reitings 597
Tavi komentāri ir vienkārši bezmērķīga spriedelēšana un vispārināšana par to, cik sievietes ir sliktas. Katrā situācijā tu saskati sievietes vainu, bet nekad - vīriešu. Tas no sērijas ''cita acī redz skabargu, savā baļķi neredz''.

Es esmu spoguļattēls 9/10 no jums. Nepatīk? Esmu mācījies, mācījies un mācījies no jums. nepatīk uz savas ādas izjust to ko jūs citiem nodarat? Padusmojies, padusmojies - varbūt nākamreiz padomāsi pirms ko darīt vai runat!
28.10.2013 18:10 |

Reitings 1542
Katrā situācijā tu saskati sievietes vainu, bet nekad - vīriešu. Tas no sērijas ''cita acī redz skabargu, savā baļķi neredz''.

Tieši tāpat kā Tu, Hone. Vajag skatīties uz savām kļūdām, nevis vīriešu. Tā Tu neko nepanāksi, vai tiešām Tu to nesaproti? Sievietē, kas sāk kritizēt vīrieti, nepaliek nekā svēta. Vīrietis pēc savas iedabas ir ņēmējpuse. Ja cilvēce to būtu pareizi sapratusi, tā izbeigtu izvirzīt neprātīgas un neauglīgas prasības.
Piemēram, ja no vīrieša tiek pieprasītas jūtas, tad tā ir varmācība, bet jebkura varas izpausme nes līdzi gativitāti, kas kā minimumu izraisa vismaz protestu. Tagad Tu nepieprasi no Valfrīda jūtas, to es saprotu, bet kaut ko Tu pieprasi gan - lai viņš visu sāk redzēt tā kā redzi Tu, lai maina savas domas un sāk domāt kā Tu. Tāpēc Tu tik cītīgi raksti komentārus un pieprasi viņu paskaidrot viņa vārdus...kā Tavuprāt tas izskatās no malas? :)

Vīrietis noslēdzas sevī, ja viņam tiek izvirzītas prasības. Un nav jau jēgas viņu tajā vainot - tas notiek neapzināti. Tāpēc ir tik svarīgi, lai cilvēki - kā vīrieši, tā sievietes - izzinātu gan sevi, gan pretējo dzimumu
28.10.2013 18:11 |

Reitings 1542
nes līdzi gativitāti

nes līdzi negativitāti
28.10.2013 18:14 |

Reitings 597
Kaitiņa! Esmu izbrīnīts! Vēl pirms brīža tu mani dzini no šejienes projām.
28.10.2013 18:14 |

Reitings 1542
Valfrīd, cik es pati atceros, es nevienu nedzinu prom - es pasmējos par to, ka šeit neatradīsi meiteni, kas pieņems Tevi un Tavus draugus ar zeķēm iešļucenēs. :D
28.10.2013 18:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits