Puisis kritizētājs.

Reitings 11
Reģ: 26.10.2013
Sveikas, dāmas!
Vēlējos padalīties ar savu sāpi un paklausīties Jūsu viedokļus par šo tēmu.
Tātad - man ir puisis, kuru esmu pieņēmusi ar visiem viņa plusiem un mīnusiem, neesmu centusies viņu pāraudzināt un nemēdzu kritizēt ne par izskatu, ne uzvedību. Vienīgais, par ko esmu aizrādījusi, ir publiska lamāšanās. Šķita, ka arī viņš mani ir pieņēmis tādu, kāda esmu. Protams, neesmu nekāda supermodele vai pavāre, bet pati sevi uzskatu par glītu un tīri saimniecisku.
Taču nu ķeršos pie problēmas - mans draugs atļaujas mani kritizēt pa labi un pa kreisi. Gan man acīs pasaka, ka esmu resna un neatbilstu viņa sievietes ideālam, ka man vajag to un to. Un, ka brīvdienās arī jākrāsojas, citādi viņam ir sajūta, ka satiekas ar vīrieti. Agrāk nebiju nekāda kompleksu pārņemta meitene, bet tagad man šķiet, ka viss ar mani nav kārtībā - mati par īsu, nagu laka par rozā, drēbes nepiestāvošas.
Kā ir ar Jums? Vai Jūsu puisis atļaujas šādi uzvesties? Ko iesākt?
26.10.2013 17:58 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Atbildēja, ka mani mīl un ka ne jau skaistumā slēpjas mīlestība.

cik stulba atbilde, būtībā viņš ar to pasaka, ka skaista neesi, bet tas nekas. diez viņam nekad neienāk prātā, ka sievietei jāliek justies skaistai, ka tas būtu labāk kā absolūta objektivitāte.

gan jau, ka viņam pašam iekšā kaut kas sāp un izgāž uz to, kurš ļauj. jāizrunājās, pasaki, ka tev sāp viņa vārdi un attiecībās speciāli nesāpina, ko mīl.
26.10.2013 18:13 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Pat, ja viņa būtu palaidusies, tad to var arī savādāk un maigāk pateikt, nevis tik nesmuki kritizējot.
26.10.2013 18:14 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Jā, Valfrīd - ja trūkst seksa, tad sievieti kritizējot un saucot par resnu, sekss noteikti būs biežāks

Ne katrs ir spējīgs nolaisties tik zemu savā pašcieņā lai to no jums regulāri diedelētu un lūgtos. :-)

Reitings 11
Reģ: 26.10.2013
Eh, nu nav jau tā, ka viņš ir briesmonis- kopumā sakarīgs puisis. Nav ne ar intelektu, ne gaumi, ne izskatu apdalīts. Šad tad tiešām ideālākais puisis ko vēlēties, un šeit nav runa par materiālajām vērtībām. Bet reizēm "izlien" ārā šī kritizēšana un visu sabojā. :(

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Valfrīds nav vienmēr jādiedelē un jālūdzās, bet ja cilvēkam ir smadzenes, tad vajadzētu saprast, ka aizvainojot cilvēku un graujot viņa pašapziņu, nevar dabūt pretī lielisku attieksmi (šajā gadījumā lasi - seksu).
26.10.2013 18:17 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Kā tad lai sieviete saņemās un dara ko lietas labā, ja viņu šādi pazemo?!

Es pat teiktu, ka zūd visa motivācija. Tieši otrādi - ja vīrietis pieņem Tevi tādu, kāda esi, Tev ir stimuls mainīties, kļūt vēl skaistākai tieši viņa dēļ, bet nemitīga bākstīšana nosit visu vēlmi.

Kaut kur izlasīju baigi labu teicienu: "Katrs vīrietis ir pelnījis tādu sievieti, kāda pašlaik ir viņam blakus. Ja viņš viņu nesīs uz rokām un mīlēs, tad tā ziedēs un plauks. Ja kritizēs un nepievērsīs uzmanību - tad blakus būs rūgumpods un mūžīgi neapmierināts zāģis."
26.10.2013 18:17 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Pilnīgi piekritu meksikanka
26.10.2013 18:18 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Es savejam prasu, ko vins gribetu ,lai jaunu noperku, ja man pasai tas ari patik , tad perku, ja nee, tad nee. Ja man pateiktu,ka izskatos pec viriesa ,bez kosmetikas,tad to taa neatstatu, laikam vinam patiik''spakteles'',ka ta atlaujas teikt, vnm nav jabut uzkrasojusam, jo tomer acis un seja ir jaatputina. Manejais,nekad nav teicis,ka vinam kada drebe nepatik, ir bijis,kad noperku un saprotu,ka man nepatiik, paprasu vinam un vinam arii nepatiik, bet nebaz man to acis,ja nebutu prasijusi, nebutu arii neko teicis.
Es laikam ar tadu nespetu dzivot,tad jau labak vienai, neka ar kkadu egoistu.
26.10.2013 18:18 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu skaistu, labu, intelektuāli neapdalītu puišu ir daudz. Pats galvenais, vai šāds pusis spēj novērtēt tevi kā visideālāko sievieti priekš sevis. Ja viņš ir tik neapmierināts ar tevi, kāpēc tu gribi šīs attiecības turpināt? Tiešām negribi justies patiesi mīlēta, kad ne kosmētikas neesamība, ne kādi liekie kg, ne izspūruši mati vai neatbilstošs apģērbs nespēj atbaidīt blakus esošo vīrieti un viņš joprojām skatītos uz tevi kā uz visskaistako un visperfektāko?
Es varu stundām ilgi pīkstēt un žēloties par savu izskatu, kas nav perfekts, bet mans vīrs nekad, ne vienu reizi nav teicis, ka man ir taisnība, ka esmu neglīta. Viņš vienmēr atrod vārdus kā pārliecināt mani, ka esmu ideāla un skaista. Lūk, šāda ir vīrieša cienīga izturēšanās pret mīļoto sievieti.
26.10.2013 18:22 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ja kāds tevi kritizē, tad problēma ir viņā, nevis tevī!
Ja mīl, tad neapvaino, jo tā ir emocionāla vardarbība. Par to kosmētiku vispār sviests - tad sanāk, ka sieviete bez kosmētikas pārvēršas par vīrieti? Un tās, kas nekad nekrāsojas?
26.10.2013 18:26 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ko tu vispār dari ar tik nepārliecinātu par sevi vīrieti?
26.10.2013 18:29 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es noteikti buutu jau pateikusi,lai iet un meklee sev to ideaalu. Juuraa veel daudz zivju, buus taada,kamo nagu laka bus perfekti rozaa, acu eenas taapat.
Eh, sievietes. Taadiem kaaju pakaljaa un lai soljo taalaak. Veel kaut ko domaat, mekleet probleemu utt...nafig taadus, sievieteem sevi jaamiil.
26.10.2013 18:32 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Godīgi, es vienkārši pagrieztos un aizietu bez jebkādām iespējām viņam to visu labot, nu nav tas normāli, nav! Tev iesaku to pašu - ir daudz normālu puišu, kuri nekad neko tadu neatļautos. Turklāt padomā - šis ir tikai sākums, iedomājos, ko viņs teiks un atļausies vēlāk, piemērām - kad gaidīsi bērniņu!
Mans draugs tieši saka, lai viņa klātbūtnē par izskatu neuztraucos, tāpat izskatos superr vienmēr, un godīgi sakot, viņs nebūtu mans puisis, ja tā nebūtu :)
26.10.2013 18:40 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Es, visticamāk, pajautātu, ko viņš ar to visu vēlas panākt. Tālāk norādītu, ka šādas metodes man personīgi nav pieņemamas un, ja kas tāds vēl atkārtosies, tad viņš droši varēs iet un meklēt to vienīgo un ideālo. Paralēli gan paskatītos uz sevi ar kritisku aci, iespējams, ka viņam kaut kur ir bijusi taisnība. Ja tā, labotu, kas labojams, tomēr neļautu viņam domāt, ka tas ir tikai un vienīgi viņa nopelns.
26.10.2013 18:43 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Eh, sievietes. Taadiem kaaju pakaljaa un lai soljo taalaak. Veel kaut ko domaat, mekleet probleemu utt...nafig taadus, sievieteem sevi jaamiil

+++

Bet daudzas izvēlas būt ar tādiem kretīno, lai tikai nepaliktu vienas. Neviens mani nepārliecinās, ka labāk ar tādu, nekā vienai. Īstenībā skumji.
26.10.2013 18:46 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
It kā ne, izskatos apmēram tāpat. Neesmu no meitenēm, kas uzskata, ka "o, dabūju veci, tātad varu palaisties"

Redz.. ja jau tad, kad iepazināties biji tāda pati.. tad ko viņš gaužas?

Viņš pats sevi pozicionē kā nožēlojamu cilvēku.. ja jau jādzīvo ar ''krokodilu'', jo labāku nav varējis atrast!
26.10.2013 18:49 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Un, ka brīvdienās arī jākrāsojas, citādi viņam ir sajūta, ka satiekas ar vīrieti

Tas ir kaut kas...
Sieviete vislabāk izskatās no rīta, pēc pamošanās.
26.10.2013 19:12 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Man arī tāds bija viens ex - pieriebās un izšķīrāmies. Bet laika gaitā uzzināju, ka viņs tāds kritizētājs bija, jo viņu tētis mājās nepārtraukti tāpat bakstīja par visu. Tā viņš mājās uz mani to izlika. Tas viņam bija komplekss iekšējais. Es to nespēju uzturēt, jo pati esmu empātiska un neieciklējos uz cilvēku trūkumiem.
26.10.2013 19:23 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
It kā ne, izskatos apmēram tāpat
.

Piedod, tà nav mīlestība.

Tu vari kaut no ādas līst ārā, vari nolakot tos nagus mazāk košus, bet vai atkal nebūs kas cits, kas viņu tracinās?
26.10.2013 19:24 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Sieviete vislabāk izskatās no rīta, pēc pamošanās.

Neizskatās gan :p

Vsp ja manam puisim liktos, ka bez make up esmu neglīta, tad nevarētu ar viņu satikties. :) Absurdi.
26.10.2013 19:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits