Cik ilgi jāgaida, lai ataugtu uzacis? Ja ar pinceti izrauj. Gribu pamēģināt vai nepaliks tumšākas pēc tam hm. Zinu, ka stulbs jautājums, bet nu, kkā tas ienāca prātā.
Man arī ir drogu estel uzacu krāsa,ir laba,ar laiku jau esmu tīri labi iepraktizējusies sev uzacis nokrāsot.
Par matiņiem,neesmu manījusi,ka tiek ataugtu tumšāki,retāki gan.
Ja gribi tumšākas tad nokrāso ar krāsu - es Drogās pērku brūnu uzacu krāsu. Rezultāts labs. Vēl var ar uzacu ēnām ietonēt vai arī ar uzacu želejām vai gēliem, kur tonis iekšā. :)
Labi aug ja katru nakti smērē eļļas - es tā izlietoju vienu DNC uzacu/skropstu eļļas tūbiņu un tiešām uzacis saauga pamatīgi, bet beigās tāpat izraustīju, jo tās biezās man nepiestāv :D
Mincis, tevis sauktā matrjoška ir viena no slavenākām UK vizažistēm :) Par vaidziņiem - man šķiet, ka viņai viss ok :) Nu var redzēt, ka uzkrāsoti, bet viņai piestāv.
stanks vai tad tu arī rausti uzacis? vai ar zīmuli krāso?
ar uzacu krāsu arī esmu krāsojusi, jāizlieto vecā, bet ja jau te ir labas atsauksmes par drogu uzacu krāsu, tad arī nopirkšu.
elizabete anna, šo pērku Drogās:
Krāsas noturība man mainās (pieļauju, ka tas no mēness fāzes atkarīgs, kad krāsotas). Man šķiet, ka cena ap kaut kādiem 2 Ls bija.
Viss jau atkarīgs kā tu to dari un kādu zīmuli izvēlies. Ja stipri velk nu tad protams būs drausmīga līnija, bet ja maigi iekrāso ar to pašu zīmuli, tad nekāda līnija tur nebūs :)