Es sliecos piekrist šim apgalvojumam, jo tomēr mūsdienās novērojams, ka ticības jautājums ir daudz sensitīvāks par jautājumiem saistībā ar seksu. Bieži cilvēki, kas pieder kādai noteiktai reliģijai izvēlas to nereklamēt, reizēm pat slēpt, lai netiktu nosodīti kā "psihie, kas tic kaut kādām pasakām". Cilvēki tiešām aizdomīgi raugās uz ticīgajiem, vienalga, vai viņu Dievs būtu Buda, Allāhs vai Jēzus Kristus. Par seksu runājam labprātāk, jo tā mūs ir iemācījis jaunais laikmets - tas viss taču ir dabīgi u.t.t.
Neteikšu, ka es esmu ļoti ticīga, bet galīgi neticīga arī neesmu, tāpat es arī ļoti cienu garīdziniekus un reliģiozus cilvēkus, tomēr pilnīgi godīgi - es labprātāk runātu par seksu nekā par Dievu un garīgām tēmām, jo sekss, kaut arī ir komplicēts, tomēr ir stipri vienkāršāks, vieglāk izprotams un noformulējams process nekā, piemēram, dievkalpojums.
P.S. Par šī apgalvojuma patiesīgumu varam pārliecināties arī te, cosmo - cik daudz mēs te runājam par tām garīgajām lietām? Un cik daudz par seksu?