Seedeeju datoraa internetaa un peekshnji kaut kas izleeca nesaprotams un tad iesleedzaas 6is te:
un tagad tas ir pa visu ekraanu, izsleegt nevar un arii neko citu iesleegt nevar. Vai kaadai taa ir bijis?? Kas ir jaadara, lai tas pazustu un dators atkal normaali darbotos?
Tikai nevienam neko nemaksā un nekāu naudu nepārskaiti. :D Šis ir viens no veiksmīgākajiem krāpniecības paņēmieniem. Man arī tāds bija - vīŗs kaut kā viņu dabūja nost. Ar plašāku izklāstu nespēšu palīdzēt, bet droši vari lūgt palīdzību kādam, kurš labi pārzin datorus.
Man arī tāds bija. Draugs, kurš saprot no datoriem padaudz, kaut ko izdarīja. Ja tev nav neviena, kas varētu palīdzēt, tad, manuprāt, pie meistara jāiet.
Vakar Beztabu bija sižets par šo vīrusu.
Ievadi tajā koda lodziņā jebkādus 16 ciparus un tiksi vaļā. Vai arī spied lapas aizvēršanu 76 reizes, arī tā var tikt vaļā.
Spied 76 reizes to nolieguma pogu , tad pazudīs :D vakar bez tabu bija sižets par šo vīrusu, es gan sportoju sporta klubā un skatījos, tāpēc sīki nepiefiksēju info, bet to 76 x atceros. :D
Es atceros,ka griezu atpakaļ kompim laiku uz vakardienu, uzinstalēju jaunu antivīrusu. Bet arī ar fleshu pārliku no viena kompja uz to slimo kompi to programmiņu, kas ir tajā linkā.
Man jau pasen tāds bija, tiku galā, sekojot pamācībām i-netā uz cita datora, toreiz kādas 2 h noņēmos, nezināju par nekādu 76 :D Pēc tam jutos lepna, ka saviem spēkiem izdevās to aizvākt prom, pirmajā brīdī gan nobijos.