diemzeel, lai cik tas buutu mums nesaprotami, ir tiesaam tadas gimenes, kam nav nekaada saprasana , piemeram, pa tadu paartraukto. tie cilveki vispaar nedoma pa tadu terminu kaa ''ritdiena'' un ''naakotne'' vini dzivo noteiktam bridim, un tiesi taa ir, kaa viena te teica, - uzkaapj kjeemaa virsu, izdara savu lietu un aizmieg. saadiem cilveekiem sis raksts un musu viedokli pa vinu dzivi liktos pilniiba nesaprotami. kaapeec mees domajam pa izsargaasanos utt., tikai tapec,ka mes makam logiski domat, planot savas turpmakas dzives dienas, menesus, gadus. mes apzinamies sekas un nepieciesamos lidzeklus tam utt. tadiem cilvekiem ir vienalga, viniem taa berna dziviba nav nekada veertee. ir , nav - pilnigi pofig. domajiet , ja taa sieviete stavokli vina vispar to saprot lidz tam bridim, kad ierauga milzigu vederu sev? es domaaju nee. ta pat staigaa, dzer, smeeke, utt. un skumjakais ir tas, ka ne tikai tadas vides (ja mes to varam devet pa zemaakajiem slaniem) cilvekiem ir sads dzivesstils. ari dazai labai normaalai meitenei. es zinu pariiti, kas , esot stavokli, staiga pa klubiem, dzer , piipee, un , kad vinam pajautaa, vai nebaidas, ka mazajam kkas bus , atbilde ir viena - man pie dir*as, es vinu nebiju planojusi.