Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nevaru ciest vai tomēr draugi.

Reitings 50
Reģ: 08.07.2011
Labvakar, dāmas! Papļāpāsim :)
bieži te pārcilā tēmas par bijušajiem/ām, kādas viņas briesmones, tad runājam par kolēģiem - viņi tādi un šitādi, tāpat draugi un radi, bet šeit klačojot, bieži nevar zināt, kas ir otrā pusē, kāda būtu jūsu reakcija, ja foruma draudzenīte izrādītos "tā maita, kura nospēra manu vīrieti",utt? Varbūt kādai ir bijusi tāda pieredze?
24.10.2013 17:45 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kādas mēs pašas labiņas un visi citi slikti. Apmēram tā? Garām, jo:
"Tā maita, kas nospēra manu vīrieti" - nemaz tik liela maita arī nav, jo ja vīrietis nebūtu gājējs, viņa varētu izstiepties un tur nekas nesanāktu.
"Tas briesmonis, kurš aizgāja pie labākās draudzenes" - nemaz nav tāds briesmonis. Vai viņam nav tiesību būt laimīgam? Un ja nu viņš pēkšņi sapratis, ka viņa dzīves lielā laime ir Tava draudzene un viņiem tas ir abpusēji, būt nelaimīgiem visu mūžu, jo Tu pieprasi lai Tava draudzene nekad nesienas ar Taviem puišiem? Kā šādā situācijā sauc Tevi?
"Tā tante, kas mūžīgi māca, kā jādzīvo" - viņa jau visu ir sasniegusi - viņai ir ģimene, darbs, ienākumi un ceļojums vismaz reizi gadā, bet Tu varbūt vēl sēdi augstskolas solā vai tikai esi sākusi kāpt pa karjeras kāpnēm.
"Tā grāmatvede no otrā stāva, kas visu laiku sūdzās" - varbūt ir ļoti pareizi audzināta un viņai tiešām nav pieņemamas visādas vaļības. Un pati tā varbūt dara, jo mēģina iederēties kolektīvā?
"Tas kaimiņš, kas aiz sienas katru vakaru skaļi klausās to pretīgo dziesmu" - varbūt viņam ir problēmas un šī dziesma palīdz nomierināties?
"Tā blonda m***a sarkanajā kleitā vakardienas tusiņā uz ko visi blenza" - bija apģērbusies tā, kā jutās skaista un patika citiem. Tev skauž, ka Tu tāda nebiji?
Tā es varētu turpināt ilgi..

Viss ir relatīvs.
24.10.2013 17:59 |

Reitings 50
Reģ: 08.07.2011
es sliecos uz tavu domu pusi un piekrītu tam, ko esi sarakstījusi :) bet man viena paziņa bija šitā "sačatojusies" ar vienu meiču forumā, sadomāja satikties un ierauga priekšā sievieti, kas tagad kopā ar viņas ex, abas šokā stāvējušas viena otrai pretī, bet beigās nosmējušas, ka liktenis labi pajokojis un tad jau drošvien bijis lemts satikties - tagad tā paziņa apprecēja tās mmeitenes brāli. :)
Bet iedomājos kā būtu izgājis, ja nemācētu situāciju tik viegli uztvert :)
24.10.2013 18:08 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Alexxa-man loti patika tavi piemeeri!
24.10.2013 18:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits