Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mohito veikals

10 gadi
Reitings 519
Reģ: 26.12.2009
Sveikas!
Kāda ir bijusi šajā veikalā? Kāds tur ir piedāvajums ziemas mēteļiem un zābakiem?
24.10.2013 17:08 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Biju pirms pāris dienām, nepatika man tur mēteļi.
Zābakus, manuprāt, vispār nav prātīgi pirkt tādos veikalos kā Mohito, Zara, Mango...
24.10.2013 17:12 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
man atkal patīk tie mēteļi, tādi ar pūciņu nopirku tur pagaišgad, liekas manējais ir labākas kvalitates nekā tur ir tagad, bet nu nezinu, ej un skaties pati.
zābakus gan labāk skatīties kādā apavu veikalā....
24.10.2013 17:14 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nesen vienā diskusijā meitenes minēja, ka šajā veikalā sakārti pagājušās sezonas ziemas mēteļi, kā ir patiesībā - nezinu
24.10.2013 17:19 |

Reitings 18
Reģ: 22.05.2014
Pretigs veikals ! Nekad tur neiesu vairak un neieteicu citiem ! Personals loti nelojals un ne pretim nakoss pie klienta. Bija situacija Mohito Riga Plaza- meita nopirka svarkus, atnesa uz majam, tulit saprotam ,ka izdarija kludu ( kaut gan vina merija to pielaikosanas kabine, bet biezi veikalos ir speciala gaisma, lai ieraudzit sevi labaka"forma , neka ir realitate ). Pec 2 dienam aizbrauca atgriezt, un personal atlava tikai mainit. Mainit nav par ko, jo apgerba kvalitate neatbilst parspiletam cenam ! Uz daudziem lugumiem, skaidrosanu ka meitai tikai 18 un vina kludijas , ka vajag naudinu nopirkt tiesam vajadzigo mantu, personals neatsaucas. Uzvedot sevi loti loti auksti un strikti.Pat veikala vaditaja Aija Bite atlava sev teikt- jus varat vairak neiet pie mums . Latvija ir daudz labako veikalu , kur personals loti izpalidzigs un saprotoss , un drebes augstakas kvalitates par zemako cenu - Promod , Zara,Strardivarius, Lindex , HM etc, lai mana kaja kaut vel vienu reizi skersotu Mohito !
22.05.2014 11:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits