Depresija

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Drūmais, rudenīgais laiks iedzina mani tā teikt strupceļā, un tagad apskauj no visām pusēm. Sāksim jau ar laiku aiz loga, tad vīrietis nekāds, veselības arī nav, bet darbi 100000, laika viņiem nav
Dusmas izlieku uz garāmgājējiem, mīlu vienkārši apsēsties un raudāt, biežāk gribas teikt viss, pietiek, kam mani te vajaga, bet tad padomāju un vajaga. Es pat nezinu, viss tik skumjš, neticīgs..
23.10.2013 11:45 |

Reitings 28
Reģ: 21.09.2012
Ja Tev ir depresija, vienkārši rīkojies pretēji noskaņojumam, ej saviedrībā, kusties, dzīvo, mīli, radošums, aktivitate ir tas, kas Tev vajadzīgs !
01.02.2014 23:15 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Vajag sakārtot savu garīgo pasauli.
Var sākt rakstīt dienasgrāmatu, arī tas palīdz uzveikt depresiju. Var mācīties meditēt, atbrīvot apziņu. Problēmas nekur nepazudīs, tās vajadzēs risināt, bet to var darīt savādāk.
01.02.2014 23:21 |

10 gadi
Reitings 755
Reģ: 29.01.2009
Kādu laiku atpakaļ nonācu slimnīcā. Nervu sabrukums, depresija. Lietoju ļoti spēcīgus medikamentus, nepārtrauktas vizītes pie ārstiem, konsultācijas..... gribēju tikt prom no slimnīcas, jutos ka ieslodzīta...

tad man pat prātā neienāca nākt cosmo.lv un teikt, ak vai man ir depresija.... to laiku, es praktiski neatceros,zinu biju vienās asarās un domās par to ka gribu pazust, riebās ja kāds ko pajautā, vispār necietu ka kāds ir blakus, bet tajā pašā laikā vienai palikt bija bail... tagad man joprojām ir jālieto zāles, vizite pie terapeita, ir kā ikdienas brokastis, tagad eju reizi mēnesī. Tas ir smags un vārdiem neaprakstāms laiks. Ja laiku varētu pagriest atpakaļ, es būtu dzīvojusi tā, lai es nenonāktu tik tālu, būtu saudzējusi sevi. Tagad ir grūti, liekas esmu obeigusi sevi.. brižiem sajūtas, ka nekad nebūšu tāda kā agrāk....
01.02.2014 23:29 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
depresiju ar mūziku neārstē. to tev vajadzētu tā kā zināt.

ārstē gan, Sany! Nesi dzirdējusi par mūzikas terapiju un tās rezultātiem?

pret depresiju zāles ir kaitīgas, izdomātas, lai vēl vairāk sačakarētu vājajiem psihi, uzmanīgi ar to!
03.02.2014 11:53 |

Reitings 203
Emmanuelle, bez psihiatrijas var iztikt, psihiatrija nav nekāda brīnumzinātne.. !!!

tām, kurām interesē, dok. filma par to YT saite!

psihiatrija ir pašu psiho izdomāta lieta, lai bez iemesla un bez pamata varētu mocīt cilvēkus, nokāst naudu, industrija, kā jau visas citas, peļņa!
un metodes, zāles kādām ārstē, tik cilvēku vēl vairāk izkropļo!

http://www.youtube.com/watch?v=II96QkZaz1E
03.02.2014 11:58 |

Reitings 866
xerty, tu taču zini, ka viss nav tik viennozīmīgi? Pirmkārt, AD dalās vairākās grupās. Otrkārt, pat tie, kuri saka, ka SSAI grupas AD neko cilvēkam labu nedod un neārstē, neapgalvo to par 100%.

Manas domas - lai jau tas cilvēks (abstrakti domāju) dzer tās zāles, ja nevar citādi izārstēties (un ļoti bieži pašiedvesma un terapijas nepalīdz, jo īpaši smagākos gadījumos, piemēram, bipolāros traucējumos).
03.02.2014 12:04 |

Reitings 1
Reģ: 18.04.2013
Uz cilvēka organismu ir jāskatās holistiski. Un depresijas cēlonis var būt gan psiholoģiska, gan fizioloģiska rakstura. Visbiežāk - abi kopā. Un vai tiešām risinājums ir visu dzīvi dzert antidepresantus? Diezin vai... :)

Esmu Wellness koučs un ikdienā konsultēju cilvēkus sabalansēta uztura jautājumos, palīdzot viņiem sakārtot ēdienkarti un uzlabot veselību un pašsajūtu. Un esmu nonākusi pie secinājuma, ka tieši viens no ļoti būtiskiem faktoriem ir tas, ko liekam savā ikdienas ēdienkartē. Arī pati to esmu izbaudījusi uz savas ādas kā es jūtos tad, kad pabaroju savu organismu ar nepieciešamajām uzturvielām un kā tad, kad nē.

Vairāk informāciju par to ko un kā ēst Jūs varat uzzināt šeit: http://agitabrikmane.justclick.ru/Edu_un_klustu_priecigaks#Nr1

Ja vēlaties saņemt personīgu 30 min. bezmaksas konsultāciju (varu ieteikt, kur vērsties arī, lai saņemtu psiholoģisku atbalstu), rakstiet man uz e-pastu: [email protected]
05.12.2014 11:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits