Īsumā besis man jo tracina, ka veikalos tikai īsie mētelīši - pie biksēm vai virs ceļa tieši priekš mini kleitām! Šosezn modē kleitas un svārki pāri celim - tads midi variants bet pie tā ko esmu iegādajusies nav reali nopirkt pagaru mēteli! Vnk besī ka mūsu veikalos tik vienmuļs piedāvājums. Nu nevaru es uzvilkt īso mētelīti gurnu līmenī un tadus garos svarkus!? Auksts un vnk neatbilst etiķetei. Varbut ir kādi veikali, kur esat manījušas normāla garuma mēteļus kas der kleitām zem ceļa?
Vov o - mēteļu piedāvājums nesakrīt ar apģerba tendencēm! Laikam jau apģerbs daudz maz jaunais, bet virsdrēbes no vecajām kolekcijām izlikuši! :D
Būs jāšuj pie šuvējas! Citādi nekā! :D
es tieši vakar mājās mēriju divus šitādus mēteļus, un secināju, ka man viņi ne diezko piestāv. es esmu par īsu viņiem.. takā ja tevi intrese vismaz vienu noteikti varu piedāvāt. :)
Tomēr laikam pasūtīšu pie šuvējas, jo nereāli grūti atrast kombināciju - skaists, atbilstoša garuma, krāsas un kvalitatīvs... Ka arī ne par bargu naudu!
Es arī ļoti gribu atrast skaistu mēteli, bet manas prasības, lai būtu pūciņa apkakles rajonā un izteikta vidukļa līnija, bet kaut kā nevedās mani meklējumi.