Cik cilveeks tomeer ir diivains!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es lasu un domaaju,cik cilveeks tomeer ir diivains-eediis neveseliigi un tad ,kad buus jau apals,saaks atkal izmisiigi nomest to lieko un tad atkal viss no saakuma-viena mirkla aizrausanas utt.Liks uz sejas visu iespeejamo-lai uz vienu momentu buutu tas efekts,tad kad seja sabojaata,tad izmisiigi meklees kosmetologu,lai visu atkal salabotu utt
Nepacietiiba visaa...Kaapeec nevareetu saakt eest normaali-peec iespeejas veseliigaak,lai augums,aadaa buutu labaaka.Tas tacu izmaksaatu daudz leetak arii.
Taapat skatos ar dreebju kalnu iegaadi...Tiek pirkts viss taadaa emociju uzpluudaa-tad tikpat aatri viss atkal tiek paardots,atdots...Nav pacietiibas pat paneesaat vienu sezonu.
Tad beigaas diskusija-nav naudas!!!
Vai tiesaam ir gruuti visu dariit taa ,ar domu-peec kaada laika redzeesu rezultaatu...Soreiz domaaju tiesi par eesanu,vingrosanu.Tad kad cilveeks izskataas labi ,juutas labi,tad man liekas zuud arii tas trakais mantu kults-nav nepieciesami daudz apgeerbi,lai labi justos,izskatiitos.
Padaliisimies domaas!
21.10.2013 18:56 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
Padariet kaut ko sabiedrības labā, vienkārši tāpat, bez sautīgiem mērķiem.
21.10.2013 22:11 |

10 gadi
Reitings 505
Tad varbūt pāries kāre laiku šķiest un laimi meklēt visādās bezjēdzībās.
21.10.2013 22:14 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Visu, ko cilvēks dara, viņš dara sev. Vai labdarība, vai darbs sabiedrībai. ;)
21.10.2013 22:16 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Es, ja godigi isti tavu domu neizprotu, jo nekad neesmu pati saskarusies ar neveseligas esanas maniju un resnesanu un beigas tievesanu. Ja, bija laiki, kad dzeru colas, edu cipsus, bet tad tas kka apnika, saku domat ar galvu- vertet dzivi un tiesam, ka tu saki, edot veseligak, patiesam juties daudz labak. Un tas ir tikai normali, ja uznak kkadas sokloades vai zelejas koncu manijas:)

Par apgerbiem, pati nekad nesaperkos kaudzi drebes pa 2 ls, lai tik butu. Man patik, ka ir labas, kavalitativas mantas. Loti daudzi brinas, ka es varu nonesat vienu un to pasu ziemas jaku jau 3o gadu, lai gan pirku tik par 50ls.

Jamil noteikti ir pasam sevi, lai tevi iemiletu apkartejie. NU ja kadam sagada baudu 50 kleitas un kotletes no rita lidz vakaram, kapec ne?!
21.10.2013 22:18 |

10 gadi
Reitings 505
Pērkot lupatas vai rijot nejēgā, nedomāju, ka kādam no tā labums, izņemot veikalniekus protams.
21.10.2013 22:19 |

Reitings 95
Reģ: 21.10.2013
Visvairāk riebjās tas perfekti pareizais un traki garlaicīgais dzīvesveids. Ja gribu apēst čipsus - ēdu tos, ja pieņemos tādēļ par 2 kg - vēsi, nedēļas laikā tos nometu (vairāk gan neatļaujos uzēsties). Gribu kārtīgi nododu pa bundžām - par to, kāda būšu nākamajā dienā nepārdzīvoju. Nav mērķa nodzīvot līdz 99 un nomirt veselai. Seju kopju nu tā - kad uznāk, man pietiek ar parastu ūdeni ikdienā un āda ir perfekta, nenosmejos par tām pumpainajām, kuras gudri vāvuļo par pareizo uzturu un rūpīgu ādas kopšanu. Neatbalstu mantu un brendu kultu, bet mēdzu iepirkties impulsīvi, jo uz to brīdi tas apģērbs man patīk, uzlabo garīgo, dara laimīgu. Es baudu dzīvi.
21.10.2013 22:23 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
cepināsies solārijos un saulē līdz būs krunkains, un tad sāks domāt par anti-aging krēmu pirkšanu!
22.10.2013 00:18 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Es lasu un domaaju,cik cilveeks tomeer ir diivains-eediis neveseliigi un tad ,kad buus jau apals,saaks atkal izmisiigi nomest to lieko un tad atkal viss no saakuma-viena mirkla aizrausanas utt.
Tieši šodien notiesāju vienu Hesburgeri :D . Tā sagribējās ( neatceros kad bija iepriekšējā reize ) un lielo kolu iztukšoju :D
22.10.2013 00:25 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Bet Emmanuellei ir taisnība. Ļoti daudzi cilvēki izsķiež naudu par ātrajām uzkodām, nevajadzīgām drebēm utt..., kaut gan patiesībā šī neveselīgā ēdiena cenā var iegādāties veselīgu, un drēbes iepirkt ar apdomu...
22.10.2013 00:33 |

Reitings 16208
Man patiik,ka viss beidzaas ar teikumu-dziives baudiisana!
Lai nebuutu paarpratumu-man dziives baudiisana noziimee pavisam citu-tas buutu dziivot veseliigi,justies labi-justies taa ,lai maksimaali daudz dienaa vareetu padariit.
Kaapeec dziivot veseliigi noziimee garlaiciigi?Es nevienu dienu neesmu dziivojusi nomaakta ar garlaiciibu-man ir tik daudz ko dariit...Lai es visu to vareetu izdariit,man ir vajadziigs speeks.
Te kaada teiktu varbuut-man viegli runaat...Tagad varbuut vieglaak,jo dziivoju mazliet citaadi.tomeer buutiibaa vienmeer ir bijis taads dziives meerkis-dziivot peec iespeejas taaadu dziivi,lai nebuutu jaaiet pie aarstiem...!
Ja es vairaakus gadus nebuutu dziivojusi taa,kaa dziivoju,tad man noteikti nebuutu speeka nekam ,ko daru tagad-sleepoju ziemaa,braucu ar riteni vasaraas,speeleeju tenisu,peldu,eju uz aerobiku utt
Veel visi darbi kas saistaas ar maaju...Mani mociitu noteikti liels nogurums.
Paris-Salome tekstus ir jaamaak lasiit:)
22.10.2013 00:54 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Manuprāt šeit mēs saskaramies ar to, kur mēs katra atrodamies un kas nu katram ir tās dzīves prioritātes. Kādam dzīve paliek pie 8h darba, mājām, bērniem, vīra un pa reizei ar draudzenēm uz klubu un kādā ātrā ēstuvē ir liela bauda, vēl lielāka bauda ir neskaitāmi dŗēbju kalni. Un ir savādāki cilvēki, kam neinteresē gandrīz nekas no iepriekš minētā, bet vērtības ir pavisam citas.Labāk būs mazāk, bet viss apdomāts, mazāk kosmētikas, mazāk procedūras, bet tās kas būs, būs labākās un nepieciešamākās. Un manuprāt neviena no pusēm nevar justies slikti, ir tikai jāiemācās cienīt citu cilvēku lēmumi un nenoniecināt, kas kādam liekas pareizi vai nē, garlaicīgi vai nē.Ir jādzīvo saskaņā ar sevi! Ja garšo ātrās ēstuves, gribas daudz drēbes tad tā ir jādara. Ja gribas dzīvot savādāk , tad tā ir jādzīvo, nav pareizas formulas, ir dzīves stils, kurā katrs mēs iedzīvojamies un jūtamies komfortabli.
22.10.2013 09:25 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Emmanuelle, es labprāt uzklausīšu īsto skaidrojumu minētajam komentāram.
22.10.2013 09:29 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kamēr cilvēks ir slaids un seja ir skaista, nav nepieciešamības vnk rakņāties un meklēt, ko es varētu darīt, ja viss mainītos. parasti jau sāk meklēt informāciju tikai tad, kad ir problēma, nevis tad, kad viņas nav.
man arī reiz bija uzskats, ka esmu tieva , ka varu ēst visu un man tas nekaitēs. oj, kā es maldījos..protams, neuzēdu jau 20 kg, bet aktivitāšu trūkums, ēšana naktīs (dēļ darba laika) un neveselīgs ēdiens darīja savu. tagad esmu lēnā ceļā uz agrāko augumu.
drēbes nepērku, ka tik vairāk sapirkt, bet droši vien, ja man būtu vairāk naudas, es vairāk arī pirktu. es aprobežoju šo savu vēlmi.
22.10.2013 09:34 |

Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Man patik reizem apest kadu naskji, nopirkt varbut kadu lietu emociju uzpluda vnk tapec, ka man patik, jo esmu cilveks, sieviete ar savam vajibam.

Butu jau loti labi but''pareizam'', tacu paslaik es uz to netiecos, jo man ir labi tiesi ta ja tagad.

Es neesmu maksliga skaistuma pieludzeja, tacu neuzskatu, ka visiem ir jastaiga bez kosmetikas, bez manikiriem utt.

Tapec man patik musu sievietes, kas izskatas labi, kopti, kas izvelas ne tikai 100% bezpapezu apavus, bet atlaujas staigat ar papeziem. Man tadai patik but daudz labak, domaju, ka ari viriesiem patik labak.
Un ne, es nevaretu visu laiku est tikai veseligu partiku, kaut gan pie ta piedomaju un meslus needu, tacu atlaujos ari kardinajumam, staigat tikai bez kosmetikas, es to lietoju minimali, tacu bez kosmetikas ari kopju sejas adu, man ir manikirs un laujos ari pirkumiem, kas varbut nav tikai praktisku, bet skaisti:)
22.10.2013 10:24 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Sanākšu atkal tā sliktā... bet nu atkal jau, Emmanuelle... Labā, pareizā, veselīgā es vs. neveselīgie, dīvainie pārējie, gluži tāpat kā diskusijā par kaimiņieni - labā, čaklā es, kas visu paspēj vs. nekārtīgā kaimiņiene ar neizravēto dārzu...
22.10.2013 11:04 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
jāiemācās cienīt citu cilvēku lēmumi un nenoniecināt, kas kādam liekas pareizi vai nē, garlaicīgi vai nē.Ir jādzīvo saskaņā ar sevi!

Te nu tiešām ovācijas! Tas gan liels darbs ar sevi.

Mums katram ir sava vieta pasaulē un līdzsvaram vienmēr valdīs dažādība, atšķirības. Visās jomās. Daudzās - par laimi. Daudzās - diemžēl. Jābūt stipram cilvēkam, lai negribētos kaut vai pie sevis klusībā nodomāt - ei, tu dari ne tā, kā es, tāpēc nepareizi. Dzīves kvalitātes mērauklas mums dažādu garumu un man tas ļoti patīk. Kā gan citādāk varētu iemācīties gan to, kā darīt, gan to, kā nedarīt ?:)
22.10.2013 11:13 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es saprotu tavu logiku, viss ir loti pareizi, bet tu , manuprat, neiedzilinies taja kapec vini ta dara.

piemeram, ir loti daudzi cilveki, kas jau kops bernibas ir baroti ar fast food. mammai nav laika-bernam saldetava pica ielikta, lai pec skolas pasilda mikrovilnu krasni un ed. vai ari, lai nomierinatu bernu, iestuke mute konfektes, kas garante klusumu majas kadu laiku. un rezultata cilvecinam ir liekais svars. protams, ka sadi cilveki nav redzejusi nemaz darzenus un auglus. vinu garsas karpinam tas viss skiet negarsigs, bezgarsigs, jo ir pierasts est treknu un salu edienu. pati reiz daudzbernu gimene(pie radiem, kad biju), kur ir 4 berni, pagatavoju makaronus ar sieru un klat gurkiti svaigu piegriezu. man pazinoja berni, ka needis plikus makaronus. viniem vajag ko treknaku. panema maizi, uzsmereja aknu pasteti, pa virsu majonezi uzgaza un kaut kadus cuku taukus uzsmereja. velak sadi cilveki velas nomest lieko svaru, jo nereti nevar tadel atrast 2. pusiti.
un par tam drebem. citi tada veida kompense to, kas trucis, kadi kompleksi utt. par sevi varu godigi pateikt, ka , parvacoties dzivot uz rigu un materialaai situacijai uzlabojoties no stavokla " kad nav ko isti est" uz "ko lai sodien noperku" , man bija tada kare uz veikaliem. pirku daudz visadas draas, kuras pat isti pec tam nebija kur likt. tas laikam tads bada efekts bija kad var atlauties, tad "saedas" prieksdienam!
22.10.2013 11:36 |

Reitings 16208
Antonello-Redzi tu arii nesaprati to diskusiju toreiz...Ir kaadreiz jaadod piemeers,lai cilveeks saprastu labaak.Sieviete nav ne slinka ,ne nekaartiiga utt(mana kaiminiens)Tur es gribeeju uzsveert to,ja mees kaut ko loti gribam ,tad mees varam-piemeeram -uzrakstiit vienu teikumu e-pastaa!
Doma ir skaidra arii sajaa diskusijaa-es nekad neesmu teikusi ,ka neeedu vispaar saldumus.Es taapat apeedu to gabalinu sokolaades,arii no kuucinas,ko Cosmo meitene man piedaavaaja Riigaa, es neatteicos.Es runaaju vairaak par to - savu dziivi,ja veelamies tomeer varam mazliet arii pamainiit!DIO loti labi pateica-tas ir dziives veids...!Pareizi jau mans viirs teica - loti gruuti ir mainiit ierasto dziives veidu,jo tad loti biezi mainas arii draugi.
Paris-Salome ar so vaardu protams nedomaaja,ka NEKO vairs nevajag.Es sapratu to ne tik burtiski...Cilveeks ,kurs ir liidzsvaraa,harmonijaa ,vairaak apmierinaats ar dziivi,ka neapmierinaats, pratiis sevi iznest loti labi arii bez tiem daudziem apgeerbiem,kosmeetikas kalniem uttNo sii cilveeka naaks taads starojums ,kaadu es esmu redzeejusi tikai paaris reizes savaa dziivee.Es esmu satikusi saadus cilveekus ,taaapeec loti labi sapratu,ko vina domaaja ar so komentaaru.
22.10.2013 16:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)