es saprotu tavu logiku, viss ir loti pareizi, bet tu , manuprat, neiedzilinies taja kapec vini ta dara.
piemeram, ir loti daudzi cilveki, kas jau kops bernibas ir baroti ar fast food. mammai nav laika-bernam saldetava pica ielikta, lai pec skolas pasilda mikrovilnu krasni un ed. vai ari, lai nomierinatu bernu, iestuke mute konfektes, kas garante klusumu majas kadu laiku. un rezultata cilvecinam ir liekais svars. protams, ka sadi cilveki nav redzejusi nemaz darzenus un auglus. vinu garsas karpinam tas viss skiet negarsigs, bezgarsigs, jo ir pierasts est treknu un salu edienu. pati reiz daudzbernu gimene(pie radiem, kad biju), kur ir 4 berni, pagatavoju makaronus ar sieru un klat gurkiti svaigu piegriezu. man pazinoja berni, ka needis plikus makaronus. viniem vajag ko treknaku. panema maizi, uzsmereja aknu pasteti, pa virsu majonezi uzgaza un kaut kadus cuku taukus uzsmereja. velak sadi cilveki velas nomest lieko svaru, jo nereti nevar tadel atrast 2. pusiti.
un par tam drebem. citi tada veida kompense to, kas trucis, kadi kompleksi utt. par sevi varu godigi pateikt, ka , parvacoties dzivot uz rigu un materialaai situacijai uzlabojoties no stavokla " kad nav ko isti est" uz "ko lai sodien noperku" , man bija tada kare uz veikaliem. pirku daudz visadas draas, kuras pat isti pec tam nebija kur likt. tas laikam tads bada efekts bija kad var atlauties, tad "saedas" prieksdienam!