Pmanīju,ka man pie acīm veidojas mīmikas krunciņas (laika tā saucas),kādu jūs krēmu man ieteiktu iegādāties?No cik gadiem vispār jālieto pretgrumbu krēmi? :D
Vari lietot vienkārši mitrinošu acu krēmu, kam nav norādīts nekāds pretnovecošanas efekts. Man ir šeit jau ieliktā Lumene želeja, ir ok. Ja jau baidies no krunkām, tad āda ir regulāri jāmitrina.
Ieinteresēja tā Lumene želeja. Tieši drīz vajadzēs jaunu acu krēmu. Kur to var nopirkt? Drogās? Varbūt var kāda ielikt lielāku bildīti? Vai vismaz nosaukumu pilnu uzrakstīt? Neko no tās mazās bildītes nesaprotu. :D
Man ir 24 un es lietoju kaut kadu eucerin acu kremu, jo man ģimene visam sievietem ir ļoti izteiktas šīs krunciņas. Tas ir kā ieguldījums nākotnē, lai ada tur butu mitrināta un elastīga. Toties es nelietoju citus kremus sejai.
Bet meitenes.. Nevajag, protams, lietot pregrumbu krēmus, bet parastu mitrinošu krēmu - kādēļ gan nē??
Seju mitrinat, kādēļ acu zonu nē? Āda ap acīm ir daudz plānāka kā uz pārējās sejas, tādēļ arī vēlams cits krēms. That's all :)