Lasot šo diskusiju kļuvu domīga, reti tā gadās lasot cosmo. Skumjā atziņa - sievietes domā galējībās. Labā ziņa - to pašu dara vīrieši. Skumjā ziņa - abas puses nespēj saprasties, bet labā ziņa - tā ir līdztiesība.
Sieviete buldozers - kā šeit to nosauca - strādājoša būtne, mērķtiecīga, tāda, kura spēj nest kartupeļus no tirgus un spēj salabot kanalizācijas trubas. Viņai vīrieti nevajag vai vajag tikai vaislei.
Sieviete caca - arī šeit manīts termins - sēž un vīlē nagus kamēr vīrietis pieņem lēmumus, maksā rēķinus, nes no tirgus kartupeļus un labo kanalizācijas trubas.
Man rodas vēlme pajautāt - kurās lifta durvīs meitenes ir iespiedušas galvu un izmisīgi mēģinājušas uzbraukt uz devīto stāvu?
Sieviete visos laikos ir bijusi Sieviete buldozers. Jūs iedomājaties, ka gulties gultā ar nemīlamu cilvēku 19.gs bija viegli? Vai domājiet, ka vēl vieglāk bija dzemdēt no viņa piecus bērnus, paciest sišanu? Nē, Sieviete ir stipra un varīga būtne visos laikos. Tikai šobrīd pastāv tiesības - tiesības sievietei savu stiprumu un varību paust un realizēt citos virzienos.
Pie mūsdienu ekonomiskās situācijas ir grūti vienam pašam vīrietim apgādāt ģimeni, bet viņi to dara. Viņi cenšas būt ģimenes galvas - cits raujāš divos darbos, cits trijos, bet cits varbūt vispār nevar atrast darbu. Sievietei atrast darbu vienmēr būs vieglāk - viesmīles, administratores, aukles un vēl nez kas. Starpcitu, dzeramnaudas lielākas saņem tieši sievietes, nevis vīrieši.
Nākošais - sievietei ir jāmāk izdzīvot, jo viņa vienmēŗ to ir mācējusi. Es biju maziņa, kad manai omei mājās izsita korķus. Viņa tā arī nosēdēja visas atlikušās 16 stundas, kamēr opis atnāca mājās un iespieda viņus atpakaļ - jo viņa ir Sieviete, viņai nav jāmāk vīrieša darbi... Skumji, vai ne? Sēdēt vienai tumsā, jo viņa nav vecis - viņai tas nav jāmāk...
Vīrietis, kurš nemāk oponēt, aizstāvēt, kurš nemāk labot trubas... Jautājums - kurai tāds vispār ir vajadzīgs? Manuprāt, tādi vīrieši paliek vieni un vēl savos 50 gados dzīvo pie mātes. Jo viņiem nav ko piedāvāt, viņi nav izauguši.
Sieviete, kura nemāk gatavot, nemāk strādāt, negrib bērnus, tādu kuru raksturo frāze "viss par mani ir manā make-up somiņā". Tāda atradīs sev bagātu mīļāko, bet varbū neatradīs. Jo arī bagātam mīļākajam vajag interesantu sievieti, nevis tukšu karkasu, kurš skrien pa pasauli bļaujot "Esmu sieviete, nevis buldozers".
Ļoti gari jau tagad sanāca, bet tas ko es vēlētos teikt - ir jāapzinās, ka vīriešos ir savs % sievietes, un sievietēs ir savs % vīrieša. Un abiem dzimumiem ir jāmāk piešūt poga kreklam, pagatavot zupu, jāmāk atjaunot elektrības padevi dzīvoklim, jāmāk nomainīt riepa mašīnai - jo pretējā gadījumā var sanākt sēdēt vienam tumsā, pie tam - caurām zeķēm un rūcošu vēderu. Elementāru savu īpašību izmantošanu pašmērķu sasniegšanai, tai skaitā, izdzīvošanai - saukāt visādos greizos vārdos - ir gaužām nepareizi.