Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nedaudz nesaprotu

10 gadi
Reitings 154
Reģ: 31.01.2010
sveikas! :)
sākšu ar to, ka pirms nepilniem 2 gadiem izbeidzu 6 gadus ilgušas emocionāli grūtas attiecības. Ar tām esmu jau labu laiku tikusi skaidrībā, savas domas un jūtas sakārtojusi. Jaunas attiecības kopš tā laik veidojusi neesmu, savu laiku veltīju tikai darbam un hobijiem.
Darbojoties organizācijā, kas saistīta ar vienu no maniem vaļaspriekiem, iepazinos ar kādu ģimeni, kurā ir dēls mana vecumā. ar viņu man tieša kontakta nav, zinu, ka draudzenes viņam pašlaik nav, jo iepriekšējā ar viņu bijusi kopā tikai naudas dēļ. uzreiz pamanīju, ka starp mums uzplauka kaut kādas simpātijas. Esam tikušies vēl dažas reizes un tā arī tas ir palicis tikai smaidu un nepārtrauktu skatienu līmenī. Šajā ziņā esmu ļoti konservatīva, uzskatu, ka vīrietim tomēr būtu pirmajam jāizsaka uzaicinājums. Cik esmu uzzinājusi, viņš ir samērā kautrīgs, lai gan ļoti izskatīgs, laikam arī grūti uzticas meitenēm pēc iepriekšējām attiecībām. Tā jau esmu diezgan drosmīga, bet nu negribas izgāzties pēc pilnas programmas :D un jaunu personisko drāmu ne tik vairs negribas. ko darītu tu?
20.10.2013 19:09 |

Reitings 536
Reģ: 24.02.2013
draugos uzaicināji?
twitterī seko?
20.10.2013 19:22 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
ko darītu tu?

būtu mīļa pret visu ģimeni, paflirtētu ar puisi, bet neko vairāk. censtos tiekt uz visādiem kopīgajiem organizācijas pasākumiem, kur vairāk viņus satikt. arī uzskatu, ka puisim pirmajam jāsper solis.
20.10.2013 19:23 |

10 gadi
Reitings 154
Reģ: 31.01.2010
amons, neesmu aicinājusi, jo parasti aicinu cilvēkus, ar ko man patiešām ir bijusi iespēja tuvāk iepazīties;)
20.10.2013 19:26 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu tad tev ir dota iespēja pārkāpt pāri savam principam un uzaicināt draugos. ja nesanāks, varēsi izdzēst..
ja jūs pat lāga runājuši neesat, tad vi''nš droši vien ir tādās pat domās kā tu.
es censtos atrast veidu, kā būt viņam tuvumā, parunāties par neko. bet tā, lai tas neizskatītos tā, it kā es viņam sekotu.
mans scenārijs būtu uzsākt nejaušu saraksti draugos. nav pat jāaicina cilvēks draugos, lai ar viņu sarakstītos, ja vien nav uzlikts tas "liegums". un tad jau tālāk redzēsi kas un kā. nu ja nesanāks, tad nesanāks. varbūt būs sākumā neveiklības sajūta, bet nevajag jau uzreiz mesties ap kaklu. ar pirkstiem jau pēc tam nerādīs.
21.10.2013 13:49 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Es uzaicinātu uz kādu lielāku pasēdēšanu, piemēram, kopā ar kādiem draugiem uz koncertu, bolingu utt. Tad tas nebūs randiņš, bet būs iespēja parunāties vairāk. Nebūs tā satraukuma sajūta, ka esat tikai divi vien.
21.10.2013 13:54 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Uzrīkotu ballīti, pasēdēšanu ar draugiem, vai tiem hobiju biedriem un uzaicinātu arī viņu.
21.10.2013 14:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits