Kur Jūs glabājat savus iekrājumus? Man visi ir skaidrā naudā, bet tā kā driz bus euro gribētu ielikt krājkontā, bet viņiem vai Vidam jau jāzina ,kur es to naudu dabuju vai ne tā? Un ja nav man tie patstāvigie ienakumi. Es pat nezinu, kur lai glabā iekrajumus?
Ja jums nav vairāk par 70 000 bankā, tad nekas jūsu naudai nenotiks! FKTK garantē naudas atmaksu, ja komercbanka bankrotē!! Lielāka iespēja, ka aplaupīs jūsu dzīvokli nekā pazaudēsiet naudu (zem tiem 70 000) bankā turot... Kamooon...
Man tiešām vairāk bail par tiem dzīvokļu zagļiem, kas tādus cilvēkus kā jūs (zeķēs turētājus) aplaupa... pārāk bieži dzirdēts jau..
Ja jums nav vairāk par 70 000 bankā, tad nekas jūsu naudai nenotiks! FKTK garantē naudas atmaksu, ja komercbanka bankrotē!! Lielāka iespēja, ka aplaupīs jūsu dzīvokli nekā pazaudēsiet naudu (zem tiem 70 000) bankā turot... Kamooon..
Mana ģimene pietiekoši daudz zaudēja Bankas Baltija lietā un viņiem bija mazāk par 70 000 latiem. Un tādas ģimenes bija ļoti daudz. Tā kā nevajag stāstīt, ka visi tie, kuriem ir mazāk par 70 000Ls visu atgūst. Ne velna. Visbiežāk tieši miljonāri visu atgūst, bet vienkāršie cilvēki - zaudē.
truedeee, nē 1000Ls mainīt varbūt tev nav ikdienišķi un liekas aizdomīgi. Ierindas bankas/valūtas maiņas darbiniekiem tā ir ikdiena... dienā desmitiem tādu darījumu... Kā jau teicu - zem 10 000 cash vari nest bez raizēm!
Jasmin, toreiz nebija FKTKs. Nupat VISI, kam krājbankā bija nauda (zem 70 000) dabūju ārā caur Citadeli. GE money banka aizklapējās nupat - atkal visa nauda paliek klientiem..
intar ir taisnība. Banka Baltija - laiki bija citi laiki.
Par GE gan cits gadījums, jo banka neiet uz likvidāciju, bet aiziet no tirgus. Bet jā, šeit arī nauda paliek pie klientiem.
...takā neturiet naudu zeķēs!!!! ja vēl esat no tiem cilvēkiem, kas sačekojās visās iespējamās vietās, ārzemēs, klubiņos naktīs, lai sliktie cilvēkji zin, kad pie jums ierasties...
buuuuu, tev OBLIGĀTI vajag to kaut kādu formu no UK par nodokļu nomaksu. Ja tev nav, vajag dabūt, ja ir, tad noteikti saglabā. Vai tev ir LV deklarēta dzīvesvieta? Vai UK ir deklarēta dzīvesvieta? Ja tev būs tā forma par nodokļu nomaksu UK, tad maksimums, ko no tevis var prasīt, ir piemaksāt starpību, ja LV likme ir lielāka par UK ienākuma nodokļa likmi (nezinu, precīzi, cik ir UK).
sophie, bet nu tur sanak ritigi laba piemaksa,man taa liekas... nu man ir taas formas,ka maksaju nodokljus,bet es arii planoju atgriezt nodokljus.. man ir Riigaa deklareeta dzives vieta... mosh tad lai maasa perk dzivokli uz sava varda,lai beigaas nesanaak,ka visu iekrajumu samaksaju superigajai LV :D
Par valūtas maiņu runājot- esmu mainījusi arī 3 štukas un neviens nekādus dokumentus, neko nav prasījuši. Tā ka mierīgi. Agrāk mainīju pretī Origo valūtas punktā, bet tagad "Marikā" uz Merķeļa.