iedošu iemeslu pasmieties

Reitings 114
Reģ: 11.11.2011
nesaprotu kā pareizāk reaģēt, jo prātā/sirdī/kuņģī un visos citos orgānos tāds emociju izvirdums, ka varētu vienkārši... negribas jau par sliktām lietām domāt :)
tiekos ar kādu džeku ~ pusgadu. nav daudz. pa šo laiku esmu paspējusi viņā tā saķerties, ka maz neliekas. pēdējo reizi tā jutos, kad biju sīkaliņa - padsmit gados. tūlīt jau tricārs un nevarēju iedomāties, ka kaut kas tāds varētu atgadīties + vēl visādi šādi tādi "pozitīvie bonusi".
viņš ir īsts zelta gabaliņš, sapnis un pasaka, princis baltā zirgā. viss ir ideāli. labāk nevar iedomāties. nespēju joprojām noticēt. nēsā uz rokām, lutina, jūtu, ka esmu mainījusies pati, palikusi par labāku cilvēku + vēl pozitīvisms, kas nācis man klāt esot šajās attiecībās.
viss ir tik skaisti, tik skaisti....
līdz faktam, ka viņš ir šķīries. līdz šim likās - nu un. bet tomēr realitāte ir pilnīgi savādāka.
ar bijušo sievu nedzīvo daudzus gadus kopā, taču joprojām viņa mājā ir viņas mantas, bildes ar viņu. viņš viņu satiek reizi mēnesī. viņa bija iniciators šķiršanās lietā. ilgstoši viņai arī ir draugs (lai gan - kas par to?!).
kā cilvēks man viņa patīk, taču kā sieviete... es taču arī neesmu akla. visas reizes, kad esmu viņu satikusi un no malas pavērojusi, redzu kā viņa uz viņu skatās. pirmo reizi dzīvē esmu greizsirdīga. nezinu kā ar to tikt galā. kas tā vispār par tādu sajūtu - greizsirdība?! drausmīgi vienkārši.
kad šis atkal pateica, ka viņa ir pilsētā un brīvdienu vakarus pēc darba viņš pavadīs ar viņu, nodomāju wtf?! šis protams atkal saprata, ka pārvēršos par akmeni. nekādi nespēju būt jauka un smaidīga pēc šī fakta. viņa taču viņam kā māsīca bla bla bla. nevar saprast, ko es viņam neuzticos. saku, ka tas nav normāli. šis saka - es uz to visu skatos savādāk un man tas liekas normāli.
ok, tiecies ar ko gribi, rēķinies ar sekām. abi pieauguši. it kā jau vienkārši. bet sajūta, ka viņš mēģina sēdēt uz 2 krēsliem vienlaikus arī nav diez ko patīkama.
biju jau par šo faktu aizmirsusi un pievērsusies citām lietām, lai novirzītu domas. un šis atkal uzrodas - iešot ar viņu uz sporta zāli, pēc tam atbrauks man pakaļ, brauksim kur tur jauki pavadīt atlikušo vakara daļu divatā. sēžu un domāju - ?!&^%$#^%%$#$%78 ja, tiešām?! iekšā atkal viss vārās. uz sporta zāli parasti ejam kopā, bet šoreiz pat nepiedāvāja mani pa ceļam paķert :D viņš izvēlas viņu. laikam jau jāsaprot, ka nebūšu viņam vienīgā dzīvē un tā sajūta lēni nogalina.
ko darīt? vajag kādu saprātīgu ieteikumu, jo mans saprāts ir pilnībā atslēdzies, iekšā vienas vienīgas dusmas un žēlums pret sevi, kur es varu būt tik stulba...
19.10.2013 21:53 |

Reitings 84
Reģ: 08.10.2013
Varbūt mazliet skarbi, bet man liekas, ka nekas labs tas noteikti nav.
Man vispār nav saprotamas tās satikšanās divatā ar citām sievietēm, ja esi attiecībās. Es, protams, nedomāju darba darīšanas un tamlīdzīgas lietas.
Bet to, kas notiek šobrīd -
kad šis atkal pateica, ka viņa ir pilsētā un brīvdienu vakarus pēc darba viņš pavadīs ar viņu, nodomāju wtf?!
es vienkārši nosauktu par randiņošanu, kamēr tu sēdi mājās.
20.10.2013 01:14 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ultimātu varbūt neuzstādītu, bet viltus randiņu ir bijušo simt punkti uztaisītu. lai gan nezinu, vai ir vērts darīt. manuprāt, viņam ir vēl jūtas. vai arī viņš ir vnk neglābjami stulbs un neko nesaprot. katrā ziņā šādi es neturpinātu. histēriju netaisītu, bet, ja par manu eksistenci aizmirstu, kad ir tā otra, es arī apsvērtu šādu iespēju un par to paziņotu puisim.
22.10.2013 14:50 |

Reitings 8272
ja nekas nelīdzētu, tad šķirtos no tāda, nevis uzstādītu ultimātu.
22.10.2013 14:58 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Lūk, ko man teica kāds puisis, kas jau gadiem ir laimīgās, mīlošās attiecībās: "Es zinu, ka mums kaut kad noteikti atkal kaut kas būs." Mēs runājām par viņa bijušo draudzeni, kas bija viņa pēdējās nopietnās attiecības pirms tagadējām (kuras ilgst jau gadus piecus), un kuru nesen bijām satikuši uz ielas. "Ja diviem pieaugušiem cilvēkiem ilgākā laika posmā ir bijis, kas intīms, ir vairāk, nekā liela iespēja, ka tas notiks atkal.
Un atrunu - viņš man ir kā brālis - pati esmu ai, cik reižu izmantojusi, lai no draugiem noslēptu faktu, ka mans dzīvokļa biedrs kopdzīves rezultātā ir kļuvis par ko vairāk.
"If you can't be with the one you love, love the one, you're with." :)
22.10.2013 15:00 |

Reitings 728
Reģ: 21.07.2010
Tak uztaisi skandālu un miers.

Sieviešu loģika - uztaisīšu skandālu, viss nokārtosies. Nu nebūs tā. Skandāls ir pati nesaprātīgākā rīcība. Pie tam ļaus vīrietim domāt - aha, šitā ir skandāliste, ir iemesls šķirties.

es nostādītu viņu izvēles priekšā vainu bijusī vai es.

Veselīgas attiecības neveido uz ultimātu pamata. Var smagi vilties otra rīcībā.

viltus randiņu ir bijušo simt punkti uztaisītu

Nu un kas tās par attiecībām - viens satiekas ar bijušo, otrs - arī. Varbūt labāk tad izbeigt attiecības uzreiz nevis vienam otru čakarēt. Un jāpadomā arī par trešo iesaistīto - cik godīgas ir tādas spēlītes iesaistot arī viņu.
22.10.2013 15:05 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Ikvienās attiecībās man bija un ir svarīgi būt vienīgajai. Nekādas dalīšanās. Ir ļoti jauki, ja starp tiem abiem nav naida u.c. lietu, bet šis variants man nav pieņemams. Manam ego tas būtu sāpīgs trieciens. Ņemot vērā, ka "māsīca" viņu pameta, tad tas visu padara vēl sliktāku.. Fui, nē, manī viens šāds gājiens izraisītu neatgriezenisku riebumu pret to vīrieti. Sēdēšana uz 2 krēsliem, ko minēji, ir trāpīts desmitniekā.
22.10.2013 15:09 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es jau sen būtu pateikusi, lai izvēlas vienu no mums. Tas ir, nostādītu sevi nevis upura lomā, bet balvas lomā. Tas nozīmē - gribi būt ar mani, pacenties! Nevis es gaidīšu un raudāšu citas sievietes dēļ.
22.10.2013 15:12 |

Reitings 8272
viltus randiņu ir bijušo simt punkti uztaisītu

man tas ienāca prātā mirkļa iespaidā. varbūt pierunātu kādu notēlot manu bijušo. katrā ziņā man nav bijušo, ar kuriem gribētu atsākt kontaktus, jo, piemēram, viņi pēc tam mani neliktu mierā.
esmu redzējusi situācijas, kad cilvēkam tomēr mainās viedoklis attiecībā pret konkrētu lietu, ja tas tiek pavērsts pretēji. cik tas ir ilgstoši, nemācēšu teikt. bet noteikti ieteiktu autorei nepieļaut, ka puisis sēž uz diviem krēsliem, jo es neticu, ka viņš to nedara.
22.10.2013 15:13 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tak uztaisi skandālu un miers. T
Nu ka var ko tik muļķīgu ieteikt? Kur sievietes viltība? Pat slinkums šo gari un plaši komentēt.
22.10.2013 15:22 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es laikam censtos ar puisi sākumā izrunāties, pateikt kā tas liek man justies kad viņš skrien tikties ar to bijušo, ja viņš izvairītos no sarunas tad gan laikam uztaisītu vienu mazu skandālu.
Otrs variants, es runātu ar to bijušo meiteni, lai tad viņa pasakā kā tad ir, vai viņiem vel kas tur ir vai nav, un ja tur kas ir tad to varēs redzēt, bet ja nav tad varūt viņa ar mazliet respektētu tevi un izvairītos no tik biežas tikšanās ar tavu puisi. Bet nu ja nekas nemainītos un puisis neklausītos, tad nu es vienkārši tā ar pateiktu, ka mani nervi vairs neiztur to ka viņš patstāvīgi tiekas ar savu bijušo meiteni un viss šķirtos.
22.10.2013 16:24 |

Reitings 8272
iet bijušajai sievai jautāt, vai viņai kkas ir ar manu tagadējo draugu.. nē nu tas ir tiešām nopietni? man būtu kauns ko tādu darīt tā iemesla dēļ, ka nevaru tikt galā ar savu draugu, bet eju pieprasīt svešai sievietei paskaidrojumus...
22.10.2013 16:38 |

Reitings 419
Reģ: 21.08.2011
Tā sieviete ir Bargā kundze, no Greja 50 nokrāsām, ka tev saku.

Nostādi sevi kā galveno, lai izvēlas.
Man iekšā viss vārītos, ka uzzinātu, ka mans puisis tiekas ar savu bijušo, es viņam aizliegtu un pateiktu - Tu vai Es ... man vienalga
Bet nu man nav tādas situācijas, un nekad nepieļautu, tāpēc pat bail iedomāties, kas būtu, ja man kas tāds gadītos.
22.10.2013 16:38 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Kristai taisnība.
Domāju, ka draugam jāļauj izvēlēties vienu vai otru, bet šādi turpināt gan nevajadzētu, domāju, ka šī situācija autorei bojā noskaņojumu dienu no dienas..
Ar vieglu smaidu piekrītu variantam par tusēšanos pirtī ar citu čali, ja draugs no greizsirdīgajiem, tam vajadzētu nostrādāt.. un attiecīgi, kad draugs būs sajuties tā, kā tu jūties šobrīd, dari viņam zināmu, ka šitā štelle jāpārtrauc, ja ne, pirts tusiņi arkārtosies bieži un daudz :D
22.10.2013 16:51 |

Reitings 8272
Tā sieviete ir Bargā kundze, no Greja 50 nokrāsām, ka tev saku.

piekrītu :D
22.10.2013 16:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits