Zināju, ka tu esi automehāniķe!
Štank, Tev samisējās. Ikdienā es skrūvēju datorus. Bet ar savu mašīnu arī tīri labi tieku galā. Ja vēl metināt iemācītos... :D
latviešu sievietes tā dara?
Mačo, Latviešu sievietes ne to vien dara.
es skatos uz meiteni vai viņa dibina ar mani acu kontaktu, lielākotiess tipa sakautrējas, vai tēlo nepieejamās.
Fail! Tas, ka meitene uz Tevi neskatās, nenozīmē, ka Tu viņai nevari iepatikties.
Trešdienas rītā braucu starppilsētu autobusā. Parasti ar autobusiem nebraukāju, bet rudenī pa dubļiem ar savu auto neriskēju tur līst - var netikt ārā. Tā nu bruņojusies ar visu, ko varēju iedomāties, lai sevi autobusā izklaidētu, iekāpu autobusā, iegādājos biļeti un apsēdos. Aiz manis autobusā iekāpa puisis, kuru pieturā stāvot pat pamanījusi nebiju. Viņš apsēdās man pretī - ejas otrā pusē. Arī tad es viņu nebūtu pamanījusi, ja autobusa vadītājs nebūtu viņam aizrādījis par somu. Pavācu savu somu arī no sēdekļa zem kājām - lai vadītājs nepiesienas, ka mana soma aizņem lieku vietu. Ieliku ausīs austiņas, paņēmu telefonu un sāku domāt, kā lai sevi izklaidē tās 2,5h, kamēr braukšu. Puisis no ejas otras puses pārsēdās man blakus un, neskatoties uz to, ka man austiņas ausīs, teica :"Čau! Mani sauc (nav svarīgi)! Papļāpājam, kamēr braucam?" Man viņš joprojām neiziet no prāta :D
Tā vajag darīt, nevis gaidīt kaut kādus acu kontaktus un ko vēl. Ar savu piesitienu Tu ilgi pie meitenes netiksi. Vari jau gaidīt, kad kāda pienāks klāt, bet ātrāks rezultāts būs, ja darīsi pats.