Es noteikti negribu but ka mana mamma.
Pedejos 2 gados esmu sapratusi, ka es vinu loti milu, sapratu to ta, ka man sap sirds, ja vinai sap, man loti sap vinas veselibas problemas. Bet kadu bridi mani saustijas domas, vai es savu mammu patiesam nemilu, mani tas satrauca, jo butiba jau vina mani mileja, nepameta, kaut bija tikko 19 gadus veca, kad piedzimu, iespeju robezas minimums izdzivosanai vienmer ir plus minus bijis. Negribejas ar savu attieksmi vinai likt domat, ka vinu nemilu, bet pavadot ar vinu viena telpa vairak par paris minutem man zuda kontrole, kaitinaja vinas jautajumi, lai ari tie butu pilnigi normali, kaitinaja, ka vina ed, ka sez, ka dara visu, bet tas laikam tapec, ka agra berniba vina mani diezgan dauzija, ne pa dibenu, bet kur pagadas ar tadu lielu naidu, ka ari ar to pasu naidu pateica man, ka velas kaut es nebutu piedzimusi, kad man bija kadi 10 gadi un es snuksteju, jo vina mani cela, lai es eju paliga uz kuti 5 no rita vai pat agrak, pirms tami mani kartigi nosaukaja un tad sito pateica, ilgu laiku tas skaneja manos murgos. Ja un tad pusaudzu gados gribeja but draudzene, bet man tas viss likas tik samaksloti, tik nedabiski, tapec laikam kaitinaja viss. Es milu mammu, bet man zel, ka vina man ieaudzinaju savu nepasparliecibu, neuznemibu.
P.S. Mans tetis ari ar mani nerunaja pusgadu, 3 menesu , paris nedelas, loti biezi par visadiem sikumiem, viena dzivokli dzivojot, un tad viena diena saka runat it ka nekas nebutu bijis,vai ari, ja kaut kads baigais aizvainojums, tad mamma man pateica, kura istaba un cikos man jabut, lai atvainotos:)