Vai jūs piekristu šādām "attiecībām"?

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Jūs viens otram ļoti patīkat. Gan fiziski, gan garīgi. Pāris reizes nedēļā jūs satiekaties uz randiņiem, ejat uz kino, restorāniem, izbraukumos. Seksuāli jums ir pievilkšanās, jūs daudz skūpstāties, kad satiekaties, kādu reizi nedēļā arī pavadāt kopā nakti un mīlējaties. Katru dienu jūs sačatojaties vai sazvanāties. Jums patīk runāties vienam ar otru, par visādām tēmām, ir garīgā saikne. Jūs viens otru atbalstāt, uzklausāt, rūpējaties, interesējaties.

Taču TAČU jums nav oficiālas attiecības. Nu jūs neskaitāties pāris. Iepazīstinot jūs esat tikai "just a friend", nevis "girlfriend".

Vai jūs piekristu šādām attiecībām? Vai arī tomēr jums ir svarīgi, ka puisis ir jūsu puisis, nevis vienkārši kāds, ar kuru satiekaties.
15.10.2013 12:43 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Man tomer liekas, ka sievietes nevar ta, pat ja Tu, ka saki, centies tas domas nelaist sevi, centies nesacereties, kaut kur dzili ieksa Tu tici, ka bus, un pec tam smagi pardzivosi, un gan jau katru dienu pec burvigas tiksanas cinies ar saubam, ko Tev darit, ka but, ko dara vins, centies nerakstit vinam sms, lai neizskatitos uzbaziga utt, man liekas Tu sevi loti moci ari sadam attiecibam, kas ir skaistas, kamer pavadat laiku kopa, bet kas notiek, kamer esi viena? varbut Tu pat palaidisi garam savu isto, jo nespej ne par ko citu domat, nekur iet un piedalities, jo ceri, ka varbut Tev pazvanis vins
15.10.2013 17:59 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
Vai es vispār esmu kaut kur gana laba?

nu, es laikam biju vairāk domājusi, nevis ka tu esi gana labai vai nē, bet vienkārši tu pati pieļauj tādu situāciju, kad vīrietis tevi novērtē kā gana labu pagaidu seksiņam un izklaidei, bet ne uz ko vairāk ar tevi nav gatavs. maza iespēja, ka paliks gatavs.. reti tā notiek.

personīgi es nepiekristu tādam attiecību variantam, bet es nesaku, kas tas ir pareizi vai nepareizi. es ātri pieķeros cilvēkiem, kuri man patīk (sevišķi ja vēl sekss iesaistīts), un tas tikai radītu ciešanas un asaras. un es esmu pāris reizes "izmantojusi" puišus kā plāksteri iepriekšējām attiecībām un man pat prātā nenāca dibināt ar viņiem nopietnas attiecības, kaut arī viss bija tiešām lieliski.

mēs taču katra esam pelnījušas vislabāko attieksmi, nevis drupačas no citu galdiem.. bet dažkārt jau var pagrauzt drupačiņas, kas tu slikts? galvenais, ka tu pati sevi novērtē adekvāti.
15.10.2013 19:34 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
man arī ir šādas attiecības pašlaik un ir ideāli, jo man nav nekādu nolūku, es vnk baudu dzīvi, ja būs, tad būs. kāda starpība, esi kopā gadus un izšķiries vai baudi mēnešus un šķiries... protams, ja sāc pieķerties, tad parunā par to ar vīrieti, ka esi pieķērusies vai vismaz centies saprast viņa ieinteresētību tevī...
15.10.2013 19:37 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Bija reiz man tādas. Bijām it kā kopā,bet beigās tāpat viss izjuka. Tā kā,nē,nepiekristu,vai nu ir kopā vai nav.
Bija toreiz sarunas par to,kas mēs esam(es pati uzsāku pirmo sarunu)atbilde bija-es nezinu,nu tad,kad puisis pats vaicāja,tad arī pretī atbildēju ar es nezinu.
15.10.2013 19:38 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Attiecībās vai nu grib būt kopā,vai negrib. Tur nav nekādi varbūt vai kaut kā tā.
Domāju,ka viņam vienkārši ir ērti ar tevi,var darīt ko vēlas+tiek pie attiecību labumiem,jo pravas kačāt jau tu nedrīksti. ;)
Teikšu kā ir-viņš beigās tāpat atradīs citu.
15.10.2013 19:41 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Noteikti, ka nē  Man ir arī pašcieņa.
15.10.2013 19:54 |

Reitings 369
Reģ: 29.01.2009
Tikpat labi varētu nebūt nemaz tik traki un briesmīgi. Ja jūs satiekaties un katru dienu sazināties, tad viņam tu nozīmē ļoti daudz un iespējams viņš mēģina iestāstīt gan tev un pie reizes sev ka tas neko nenozīmē. Bet vispār gudri spriedelēt varam daudz un dikti, tev būtu jārunā ar viņu par to un ja tas arī neko nenozīmē un nekā jums tur nebūs, tad tas ir jāpārtrauc, jo tu sevi moki.....
15.10.2013 20:14 |

10 gadi
Reitings 3244
Reģ: 18.12.2012
Pilnīgi piekrītu pride and prejudice un Gurri.

Pievienojos ar to, ka esmu izbaudījusi tādas attiecības. Un vārda vistiešākajā nozīmē - izbaudījusi. Kāpēc lieki uztraukties, censties visu ielikt rāmjos? Priecājies par to, kas ir. Lai arī kas notiktu tālāk - tev būs fantastiskas atmiņas!
Un, kā jau te minēja, beigties var jebkuras attiecības. Pat visskaistākās un nopietnākās. Toties tieši no tā mazumiņa nereti uzplaukst kas liels un vienreizēji skaists. Bet nekad jau nevar zināt, ja nemēģina! :)
15.10.2013 23:53 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Ja puisis nesen šķīries, tad pastāv iespēja, ka tu viņam esi kā plāksteris pēc attiecībām, šķiet maza iespēja, ka jūs arī kļūtu par pāri.
No pieredzes - izšķīros ar puisi pēc 2,5 gadu kopā būšanas, tā bija mana iniciatīva, bet kādu laiku negribēju iesaistīties attiecībās, bet gribējās uzmanību un mīļumu. Tā nu uzradās puisis ar kuru bija labi gan parunāt, gan pamīļoties.. ar laiku puisis manī iemīlējās, bet es neko nopietnu nevēlējos.. puisim sanāca ciest.
Ieteiktu tev pārāk nepieķerties, ja nav garantija, ja jums var būt kkas nopietns.
21.10.2013 16:09 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Ja jau nesen izšķiries un neko nopietnu negrib, tad ta arī ir. Pagaidam tu esi viņam kā plāksteris, laika kavēklis. Vai izveidosies kas nopietns, laiks rādis. Jo iepriekšējās attiecibas ar nekur nepazūd, tas nav ka izslēgt un ieslēgt gaismu.
21.10.2013 16:23 |

Reitings 23
Reģ: 29.01.2009
Ja tev tas apmierina, tad tikai uz priekšu! Iespējams, ka vīrietis arī mēģina itkā bēgt no vēlreizejas izgāšanās (ja nesen šķiries, bail atkal apdedzināties, kā mums sievietēm). Iespējams, ka tas pāraugs attiecībās. Tomēr iespējams, ka tā ir tāda kā izmantošana.
Esmu tadas piekopusi. No pieredzes saku - kādam sāpēs. Mums, sievietēm, ir diemžēl (vai par laimi) tieksme pārāk pieķerties. Nepaliec pie sasistas siles!
21.10.2013 17:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits