gribas padomiņu

Reitings 155
Reģ: 21.06.2009
dāmas, nav ar ko parunāt..

esam kopā 3 gadus. teorētiski dzīvojam atsevišķi, bet tāpat vairākas reizes nedēļā nakšņojam kopā un vispār tiekamies praktiski katru dienu.
piedzīvots tiešām daudz.. labs, slikts. to skaitā attāluma attiecības, nolaišana pa kreisi.

kopā ir ļoti labi, jautri, vīrietis mīļš un zinu jau, ka ļoti cenšās.
tomēr esmu sākusi strīdēties tiešām par sīkumiem. tad viņš ne tā uz mani paskatījās, tad par maz uzmanību izrādījis utt. un tad, kad ir tie sīkumi, tad es sapūšos un velku ārā milzīgas problēmas. pat nezinu, vai pamatotas...

piemēram, vakardien izstāstīju viņam savu aizvainojumu..viņš nekad (..) nav teicis, ka mīl mani. ir tikai rakstījis šos vārdus, kad bijām šķirti, un arī tas pēdējo reizi bija pirms 10 mēnešiem. tad nu vakar viņam to izstāstīju un ka man tas sāp. viņa reakcija - it kā jūtas vainīgs par to, ko nav darījis, bet tajā pašā laikā nesaprot, kāpēc viņam tas būtu jāsaka.

vēl viens piemērs no pēdējā laika. runājām par kopdzīves uzsākšanu. atradu labu dzīvokļa variantu. tomēr, kad lieta nonāca pie darīšanas, tad šis plāns uz laiku tika atlikts. no sākuma pūtos, jo vainoju viņu, ka nevēlas ar mani būt kopā, bet tad nomierinājos, jo piekritu, ka viņam varbūt taisnība un finansiāli izdevīgāk ir dzīvot tā, kā šobrīd un neko nemainīt.

kas ar mani nav kārtībā? kāpēc es nevaru atslābt un baudīt to, kas ir? par maz pašpārliecinātība? pagātnes notikumi sēž kaut kur zemapziņā un pati provocēju viņu?
15.10.2013 12:36 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
problema ir taja, ka jums IT KA ir attiecibas, kas patiesiba no malas izskatas tada comiska koposanas. satiekas, pasekso, aiziet kopa izklaideties un dodas katrs uz savam majam talak. tapec ari nav tie mil un kopa dzivosana tiek atlikta, jo prieks kam dzivot kopa, ja tapat ir labi? pietam es busu skarba un minesu, ka iespejams virietis nav saticis savu isto meiteni, tapec ari ir tada gumijas vilksana un stavesana uz vietas.
15.10.2013 14:48 |

Reitings 155
Marta nepateici neko jaunu.. to visu esmu apsvērusi.

tā jau nav, ka viņš man vispār nesaka neko mīļu. ir mīļums, mīļvārdiņi un tā, bet nu tie 3 vārdi NAV.
nu pateica tak vakar - ka zinu, ka viņš mani mīl, ko es vēl gribu.
gribu,lai to arī saka ik pa laikam. droši vien ir tie vīrieši, kas tikai runā,runā un darbi neiet kopā. tad nu man ir tikai darbi :)
15.10.2013 14:57 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu pateica tak vakar - ka zinu, ka viņš mani mīl, ko es vēl gribu.

bet tas nav tas pats, kas pateikt no sirds - es tevi mīlu. un viņš vēljprojām izvairās no tāda teikuma, aizbildinoties, ka tu taču zini, ka...
15.10.2013 15:18 |

Reitings 155
Sany
jā, bet vakar es nemaz negaidīju, ka viņš uzreiz tieši tā arī pateiks 'es tevi mīlu". tas būtu izspiesti... es gribu, lai tas ir negaidīti. tā ka tagad izdomāšu termiņu, cik ilgā laikā viņam mani ir jāpārsteidz ar to... lai gan tāpat nepamet sajūta, ka es to no viņa dīcu laukā.

bet no otras puses- ja es nepateiktu tagad, tad viņš nekad neizdomātu,ka man to vajag.
15.10.2013 15:22 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
3 gadi, ta nu gan. Priecājusies būtu, ka vīrietis neskrien nopakaļ tavām ašajām idejām un davaj, davaj!
Normāls vīrietis, kurš mācās, strādā un neskrien pa galvu pa kaklu uzreiz vākties ārā un skaitīt santīmus! Un tu uzreiz gatava plinti mest krūmos... Sievietes.
15.10.2013 15:29 |

Reitings 8272
nē, nu saprotams, ka piespiest arī nav jēgas nemaz. bet es to biju domājusi savādāk. ne jau tas, ka viņam to vajadzēja pateikt tieši vakar, bet vsp pateikt.
nezinu, varbūt esmu straujākas dabas, kas nav ar mieru gaidīt gadiem atzīšanos mīlestībā, vēl pēc nezin cik gadiem kopdzīves uzsākšanu. es lēnām vnk noēstu tādu vīrieti, kamēr droši vien no attiecībām nekas nepaliktu pāri. bet tā esmu es.
esmu arī izbeigusi attiecības, kurās neredzu progresu un nebiju gatava gaidīt kko gadiem, ko varbūt nemaz nesagaidītu. bet tā man bija tā brīža izjūta. tavas pašreizējās izjūtas noteikti ir savādākas. kaut vai tādēļ, ka man nav bijušas tik ilgas randiņošanas. nu, pareizāk sakot, neesmu tik ilgu pieļāvusi.
njā, nu tu dīc jau arī laukā, bet kādēļ gan tev klusēt? vnk neesmu sastapusi cilvēku, vīrieti, kurš spētu sakarīgi pamatot tik ilgu vai vēl ilgāku neatzīšanos mīlestībā šādā situācijā. domāju, ka neviena sieviete nesēdētu klusu.
15.10.2013 15:39 |

Reitings 155
Sany paldies.. kaut mans vīrietis to saprastu. jāsūta viņš ar tevi parunāt, citādi viņš domā, ka tikai man tādas dīvainas vēlmes :D
15.10.2013 15:44 |

Reitings 8272
viņš droši vien padomātu, ka esmu stulba egoiste un ka esmu tevi sabojājusi ar saviem uzskatiem :D
vienīgais, lai neuzspiestu viņam kko teikt, vedini viņu uz situācijas atrisinājumu ar jautājumiem. kaut vai, ja tie viņam šķiet neciešami. ja neatbild tā, tad mēģini savādāk tos uzdot. nu attiecīgi ir jābūt iemeslam, kāpēc viņš nesaka, nevis tāpēc, ka tā vienkārši ir. un iemesls tam noteikti ir.
vai nu viņš mani traku pataisītu ar savu - viņa taču zina - vai nu es viņu ar saviem jautājumiem :D
dažreiz arī cilvēki vēl vairāk nesaka to, ko otrs grib dzirdēt, ja tiek uz to mudināti, tiek atgādināts, čīkstēts un tamlīdzīgi. bet nu tu jau par to arī nerunā katru dienu. tici man, kaut kāds zemūdens akmens tur ir :D es vnk to jūtu.. varbūt viņam der izjust to, ka tu vari arī nebūt vnm blakus viņam un lai viņš apjauš savas jūtas. nē, nedomā, ka es ar domāju šķiršanos vai sarunu par to. nepavisam. bet tev ir jāizdomā sievišķīgas viltības tā, lai tas neizskatās speciāli, bet lai viņu padarītu traku (labā nozīmē). manuprāt, tu esi parāk maiga un laba priekš viņa. varbūt man tikai tā šķiet, bet tev pienācis laiks padomāt vairāk par sevi un nebūt ideālajai draudzenei.
15.10.2013 16:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits