Manuprāt, Tu rīkojies nepareizi, samierinoties ar savu sejas ādu. Nu, nevar ļaut sev iestāstīt, ka problemātiska sejas āda ir skaista. Es Tevi lieliski saprotu-pati jau gadiem mokos ar pūtītēm, bet šobrīd esmu sākusi intensīvāko cīņu, kā jebkad. Pirmkārt, labs ārsts. Otrkārt, sekot norādījumiem, lietot zāles un visu nepieciešamo. Protams, dzert daudz ūdeni, atmest smēķēšanu, pasekot līdzi produktiem, kas varētu arī kaut ko ietekmēt. Nākamais- kosmetologs, bet LABS kosmetologs. Sports, aktīvs dzīvesveids, vitamīni- cinks, zivju eļļa. Vai tiešām šo visu tu esi izmēģinājusi???? Es šobrīd tikai daļu no šī visa reāli sāku ievērot, tāpēc joprojām varu vainot tikai sevi.
Par mani pusgadu/gadu atpakaļ bija raksts presē un, protams, ka nepaveicās un medijos nokļuva ļoti neveiksmīga fotogrāfija, kurā mans grims atklāja pūtītes uz sejas. Uh, kā es paspēju nosirmot vismaz pa 20 gadiem, izlasot komentārus... Anonīmos jo vairāk:D No sākuma, protams, raudāju, jo apzinos,ka esmu kopta, simpātiska sieviete un pūtītes ir problēma, aknes slimība, bet pēc tam sapratu, ka viss, kas mani nenogalina, mani tikai stiprina un nu es patiesi sāku cīņu ar seju un ticu labiem rezultātiem! Tā kā-nenokar degunu un rīkojies un visus tos komentārus pagaidām aizmirsti, tas tikai traucēs ceļā uz rezultātu!