Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā neieslīgt kompleksos?

 
Reitings 1
Reģ: 12.08.2013
Sveikas meitenes!

Pāris dienas atpakaļ bija gadījums,kas sagrāva manu pārliecību, pašapziņu,pašvērtējumu.. Un tagad jau labu laiku jūtos neveikla un neapmierināta.
Atzīstu to, ka man vienmēr ir bijusi problemātiska sejas āda. Esmu gadiem ilgi cīnījusies ar visiem iespējamajiem līdzekļiem, protams rezultāti bija īslaicīgi un minimāli. Tad nu ko, pienāca arī laiks, kad sapratu ka tas nav nekas tāds par ko man vajadzētu tik ļoti uztraukties - es samierinājos ar to ka man tāda sejas āda,un skatoties spogulī sāku neievērot tos nelielos izsitumus, vai pinnes kas pēkšņi pamanījušās uzmesties. Jutos apmierināta ar sevi pilnībā, arī citu viedoklis neinteresēja.
Nu tatad, stasts ir par to, ka pāris dienas atpakaļ daudzu cilvēku priekšā tiku nolikta ar savu problemātisko sejas ādu. Bija piezīmes par to,ka manu sejas ādu ārstējot aizies ļoti ilgs laiks, tika atzīmētas pašas izteiktākās vietas, viss bija parak paplašināti. Sajutos mazvērtīga. Uz siem norādījumiem atbildeju, ka mani apmierina viss ta ka ir un kompleksos dēļ tā nekrītu. Ar šo saruna nebeidzās. Lai kā centos domu zinā palikt pie sava, tomēr tiku pārliecinata par to ka mana problēma ir milzonīga.
Nujau kāda nedēļa, kā esmu ieslīgusi iekšējā depresijā. Iekšēji cīnos par jautājumu,ko vēlos uzzinat ari no jums. Ko būtu vieglāk - atgūt pārliecību,sakartojot domas vai tomēr meklēt speciālistu,kurš palīdzēs novērst redzamo?
15.10.2013 09:10 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Speciālistu es apmeklētu sevis dēļ, nevis citu dēļ.

Bet kas tie par tik nepieklājīgiem cilvēkiem, kas atļaujas izteikt aizskarošas piezīmes?
15.10.2013 09:12 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Es ļoti, ļoti ceru, ka Tu vēl mācies skolā. Jo es ļoti, ļoti negribu ticēt, ka tik briesmīgas piezīmes spēj izteikt pieauguši cilvēki!
Strādā ar sevi, neļauj kaut kādiem kvekšķiem salauzt visu to, ko esi sevī izbūvējusi.
15.10.2013 09:15 |
 
Reitings 2792
Reģ: 09.12.2010
atgūt pārliecību,sakartojot domas vai tomēr meklēt speciālistu,kurš palīdzēs novērst redzamo?


Gan to, gan to.

Es skolas laikā ļoti smagas piezīmes saņēmu par savu sejas ādu, man liekas, ka tajā vecumā tas ir briesmīgāk, jo pusaudžu gados ir vieglāk tik pie kompleksiem, bet grūtāk tik vaļā.
15.10.2013 09:30 |
 
Reitings 138
Reģ: 16.08.2013
Santa, tu biji uz kādu sejas ādas diagnostiku, kur noteica tavas ādas stāvokli un to komentēja, klāt esot arī citiem cilvēkiem?
Vai arī tiešām kāds cilvēks tāpat "no malas" sāka komentēt?
Ja otrais variants, tad izklausās, ka tam cilvēkam ir pašam milzīgas problēmas un kompleksi.
Šādi cilvēki cenšas sevi pierādīt uz citu fona, kas ir nožēlojami. Svarīgākais ir iemācīties justies labi savā ķermenī ar visiem defektiem un iespēju robežās tos mazināt. Protams, ka ieteicams apmeklēt arī speciālistu, jo ļoti iespējams, ka stāvoklis uzlabosies un tas cels tavu pašapziņu un tas liks tev justies labāk.
Padomā, ka reti kuram ir gandrīz nevainojama sejas āda.
15.10.2013 09:32 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es esmu par prolēmu atrisināšanu maksimāli tuvu to sākumstadijai, jo, kā zināms, akūtas lietas neārstētas, pāriet hroniskā fāzē. Un tad slimība ir uz visiem laikiem, tikai jautājums par uzplaiksnījumiem.
It sevišķi, ja esi jauna, neredzu iemeslu tomēr nemeklēt efektīvos risinājumos.

Tu iepriekš tās ādas problēmas risināji pašdarbības ceļā vai pie speciālistiem?
15.10.2013 09:33 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
logiski, ka daudz izdevígák ir sakopt seju, nevis iestástít ka pinnes ir pievilcígas un nebojá kopskatu
15.10.2013 09:38 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nevar no situācijas saprast, kas autorei ir teicis par viņas problemātisko āda, ka būs nepieciešama ilga ārstēšana utt?
no otras puses, neredzu, kāpēc, lai tu būtu mazvērtīga. ej pie speciālista, kurš tev palīdzēs. ļoti daudzi cilvēki cīnās ar ādas problēmām, izsitumiem, bet viņi cīnās, nevis izliekās tos neredzam. un tas ir tikai normāli, ka cilvēks pats pēc tam jūtas skaistāks.
15.10.2013 11:56 |
 
Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Manuprāt, Tu rīkojies nepareizi, samierinoties ar savu sejas ādu. Nu, nevar ļaut sev iestāstīt, ka problemātiska sejas āda ir skaista. Es Tevi lieliski saprotu-pati jau gadiem mokos ar pūtītēm, bet šobrīd esmu sākusi intensīvāko cīņu, kā jebkad. Pirmkārt, labs ārsts. Otrkārt, sekot norādījumiem, lietot zāles un visu nepieciešamo. Protams, dzert daudz ūdeni, atmest smēķēšanu, pasekot līdzi produktiem, kas varētu arī kaut ko ietekmēt. Nākamais- kosmetologs, bet LABS kosmetologs. Sports, aktīvs dzīvesveids, vitamīni- cinks, zivju eļļa. Vai tiešām šo visu tu esi izmēģinājusi???? Es šobrīd tikai daļu no šī visa reāli sāku ievērot, tāpēc joprojām varu vainot tikai sevi.
Par mani pusgadu/gadu atpakaļ bija raksts presē un, protams, ka nepaveicās un medijos nokļuva ļoti neveiksmīga fotogrāfija, kurā mans grims atklāja pūtītes uz sejas. Uh, kā es paspēju nosirmot vismaz pa 20 gadiem, izlasot komentārus... Anonīmos jo vairāk:D No sākuma, protams, raudāju, jo apzinos,ka esmu kopta, simpātiska sieviete un pūtītes ir problēma, aknes slimība, bet pēc tam sapratu, ka viss, kas mani nenogalina, mani tikai stiprina un nu es patiesi sāku cīņu ar seju un ticu labiem rezultātiem! Tā kā-nenokar degunu un rīkojies un visus tos komentārus pagaidām aizmirsti, tas tikai traucēs ceļā uz rezultātu!
15.10.2013 12:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits