Šito visu es nesaprotu. Kāpēc nevar pieņemt, ka ir sievietes, kuras bērnu grib 18 gados, citas pēc 30 gadu vecuma, bet citas - nemaz? Iekrita, neiekrita, nu, kāda starpība, rezultāts taču ir viens. Iekalt prātiņā vispār kaut kādas absurdas domas, ka, ja bērns piedzima tādā vecumā - noteikti iekrita, neplānoja, negribēja, tagad tikai stāsta, ka plānoja un bērniņš gaidīts, nu, goda vārds, cik seklam ir jābūt cilvēkam, lai nespētu palūrēt ārpus kastes, kurā, acīmredzot, dzīvo, un saprast, ka cilvēki ir dažādi?
Par tām ''vecajām dzemdētājām'', gadījumā tas nav attiecināts par sievietēm 35+? Vismaz, man atmiņā tā palicis. Un, nevis vecas tādēļ, ka būtu gadu daudz, man pat šķiet, ka tas tāds medicīnisks termins, nevis sabiedrības spiediena izveidots.
Par mammām un nemammām, kuras mūžīgi diskusijās karo. Nu nevajag līst diskusijās par bērniem tām, kuram nav sajēgas un ienāk tikai iekladzināt kārtējo gudrību, atļaujiet mammām vismaz vienā diskusijā izteikties un izrunāties, bez saviem stulbajiem pieņēmumiem un tīšajām provokācijām. Domājams, ka arī mammas tad nebāzīsies citās diskusijās ar bērnu lietām. Gluži vienkārši - šeit trūkst sapratnes un tolerances, tāpēc arī kašķi desmitiem lapu garumā.