Atvaino, ja kādā diskusijā tas jau minēts, Chantelle - cik esi veca? Vienkārši nesaprotu, kur skriet, ja, piemēram, vēl nav pat 30 gadu?
Man būtu grūti aprēķina attiecībās, jo grūtāk, ja zinātu, ka vīrietis mani patiesi mīl, nevis arī kaut ko kalkulējis. Turklāt, tādā gadījumā vienmēr ir šī neaizpildītā mīlestības vieta, kas prasās būt aizpildīta. Protams, tas var būt hobijs, bērni, bet, ja nu tas ir cits vīrietis... Manuprāt, sanāk vieni meli - gan otram, jo viņš kaut kādā sirds stūrī cer uz pretmīlestību pat, ja sākumā esi viņu brīdinājusi, ka no tavas puses tas ir tikai aprēķins, gan sev, jo gribēdama dzīvot sakārtoti, kā "vajag", kāp pāri savām emocijām.
Var jau notikt kā romānā, un jūtas ar laiku rodas, bet garantēt to neviens nevar, it īpaši šajā gadījumā, kad esat, cik saprotu, jau ilgi pazīstami, bet tauriņu kā nav, tā nav.
Ņemot vērā, ka vīrietis ir musulmanis, mans prāts pilnīgi noteikti teiktu NĒ. Lai teiktu JĀ attiecībām ar musulmani manai sirdij būtu jāgūst pārsvars pār prātu.