Interesanti ,ka tie puiši jums atļauj sēdēt uz kakla.
Atljauj, jo miil. Atljauj, jo saprot, ka, kameer valodu neiemaaciisies, cilveeka cieniigu darbu reaali nevarees atrast. Atljauj, jo nav latvieshu vai skandinaavu izcelsmes (lasi - uzskata, ka sievietei buut par maajsaimnieci ir normaali).
Bet par tavu pirmo jautaajumu runaajot, ir taada spaarnota fraaze, "kaut es vienmeer speetu atshkjirt, kur beidzas mana nevareeshana un saakas negribeeshana". Pie aarzemnieka var paarcelties uz vinja valsti, JA GRIB. Var paarcelties abiem kopaa uz tresho valsti, JA GRIB. Vinsh, JA GRIB, var paarcelties uz Latviju. Ja citi apsveerumi (maaciibas, darbs, radi...) tomeer ir buutiskaaki, nekaa buushana kopaa, nu tad, aciimredzot, taa miilestiiba nav tik stipra, lai taas deelj uzupureetos.
JA GRIB, zini, var paarkaapt paari saviem principiem un vai nu pusgadu/gadu/divus uztureet finansiaali to otru, kameer maacas valodu un meklee darbu, vai arii paarkaapt principiem un ljauties, lai tevi uztur.
Es to taa, no personiigaas pieredzes un radu/draugu pieredzes, taadu internacionaalu paariishu manaa draugu lokaa labi daudz. Un nekas, netaisa Romeo un Dzhulijetas cieniigas draamas par miilestiibu, kurai nav lemts piepildiities. Saliek galvas kopaa un izdomaa, kaa buut kopaa.