Tātad. Šodien kaut kā aizdomājos par šādu jautājumu (nezinu vai ir bijis šeit) - Ar cik vīriešiem bija jāveido attiecības, līdz uzradās tas īstais ar ko apprecējās?
Kā tad ir? Kurš, pēc skaita, tad bija tas īstais? Varbūt kādai ir gadījies ar pirmo? :)
Pirms satiku šo cilvēku, pavisam nopietnas attiecības ir bijušas tikai vienas. Ir bijušas vēl vairākas aizraušanās, bet ne tik nozīmīgas, lai baigi sauktu par attiecībām.
Tā kā sanāk, tas otrais ir īstais :)
Manuprāt, ir baigi forši, ja sanāk tā, ka pirmais vai otrais jau ir tas īstais. :) Protams, es neko sliktu nesaku par tām, kurām sanāk vairāk partneru.
Attiecības bijušas visādas, bet kopā dzīvojusi esmu tikai ar savu nu jau vīru - tik nopietnas attiecības kā šīs nav bijušas nevienas. Visu, kas bijis pirms tam, tagad uztveru kā foršu piedzīvojumu un neko vairāk :)
pašlaik šīs man ir 5. attiecības , 3. nopietnās.. jūtos pavisam citādāk. runājam par kopdzīvi, par nākotnes plāniem, bērniem. precējušies neesam, bet jūtu, ka varētu būt īstais :))
kopumā attiecības ir bijušas 8, no tām ir 2 ilgstošas. Vienās - kopā bijām 4 gadi, un otrajās ilgstošajās, nu jau novembrī būs 5 gadi - un ir jau brīnumjauks dēliņš - un plānojam arī kāzas....