Ņemt pieaugušu suni?

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Sveikas. Mums gadījusies šāda situācija. Paziņām veselības problēmu deļ jāatsakās no sava 6 gadus vecā labradora. Saimnieki vēlas sunīti atdot man ar draugu, jo pretējā gadījumā būtu jāiemidzina. Suns ir jauks, patīk bērni, nav pretenziju pret kaķiem. Pazīstu suni.
Mēs savukārt dzīvojam mājā, ir dārzs, kam apkārt sēta. No savas puses es droši zinu, ka spēšu nodrošināt viņam labas mājas, ēdienu un mīlestību. Bet man bail, ka suns nespēs iedzīvoties. Godīgi sakot, nekad neesmu ņēmusi pieaugušu suni pie sevis, jo viņš taču pirms tam dzīvojis citur..

Vienkārši bail, ka sunim būs jācieš no tā, ka pietrūks agrāko saimnieku un man negribas lai viņš cieš. Un negribas ciest arī pašai, ja tas suns tamdēļ kļūtu nekontrolējams...

Varbūt kādai ir bijusi līdzīga pieredze, lai var ieteikt man ar ko būtu jārēkinās paņemot aizgādībā pieaugušu dzīvnieku.
11.10.2013 19:18 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Harmoniy stāsts aizkustinošs un esi izdarījusi labu darbu un izglābusi dzīvību.
11.10.2013 21:58 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Paldies, cloo! :)

visām pārējām arī paldies. Tagad jūtos ievērojami drošāk. Saimnieci šodien neizdevās sazvanīt, zvanīšu atkal rīt un teikšu, ka suņuku ņemšu :)

Tad jau redzēs, kā mums ar Maksi ies :)
11.10.2013 22:00 |

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Awwww,nē lūdzu ņem viņu!!!Lai tam mīļumiņam ir jaunas mājās un saimnieki.Gan jau iedzīvosies un būs labi.Labradori ir ļoti labsirdīgi un mīļi.
11.10.2013 22:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits