Kuras no jums kopā ar partneri ir plānojušas bērnu?
Lasīju kaut kur rakstu,kurā bija minēts: "Ja dzimtu tikai plānoti bērniņi, bērnu nebūtu vispār." Piekrītat vai nē?
Mazliet taisnības jau ir,jo es zinu ļoti maz pārus,kas bērnu plāno, visdrīzāk bērns tiek ieņemts,ja noiet kas greizi ar kontracepciju vai citu iemeslu dēļ.
Maneejais, kuru zaudeeju, bija plaanots. Zinu ljoti daudzus paarus, kuri ir plaanojushi mazuljus. Vairaak tie negaidiitie pieteikumi gadaas ap gadiem 20 un 25, veelaak tas ir apzinaats meerkjis, jo ir pamodies maates instinkts.
Man bērns dzima 26. gados un plānots, bet tā aizdomājos,jo sev apkārt, draugu un paziņu lokā neesmu dzirdējusi,ka plānotu. Varbūt arī cilvēki par to nerunā
Godiigi sakot, man neplaanots buutu trageedija. Uzskatu to par paaraak lielu pienaakumu un atbildiibu, lai pret to vareetu iztureeties no seerijas - ja jaanotiek, tad notiksies.
Mēs plānojām un saplānojām :)
Bet nu daļēji ir taisnība, jo tomēr vairums no man zināmajiem bēbjiem nav plānoti, protams, ne mazāk gaidīti.
Cilvēki vienkārši baidās spert tādu soli, liekas, ka vēl nav pietiekoši finansiāli nodrošināti, ka nav vēl izdarījuši to un šito, tādēļ neplāno, bet tad kad gadās, izrādās, ka viss tāpat ir kārtībā.
ja butu pietiekami labi apstakli un darbs varetu planot vai arii neuztraukies,ja bernins pieteiktos, bet sobrid neplanojam un citigi izsargajamies ,lai nebutu pasteigums, jo tad tiesam nezinatu ko daritu :(
Cilvēki vienkārši baidās spert tādu soli, liekas, ka vēl nav pietiekoši finansiāli nodrošināti, ka nav vēl izdarījuši to un šito, tādēļ neplāno, bet tad kad gadās, izrādās, ka viss tāpat ir kārtībā.
Mēs nesen ar vīru spriedām, ka bērniņa ienākšana mūsu ģimenē ir nevis radījusi papildus izdevumus, bet tieši otrādāk - krietnu ietaupījumu :D
Sanāk, ka lielākā tērētāja esmu bijusi es :D jo vnk tagad nav ne laika, ne arī iespēju stundām klīst pa veikaliem :D
Es laikam būtu laimīgāka,ka man "gadītos". Te jau palasot,kā citas mokās,lai pie bērna tiktu gadu gadiem...traki. es negribētu katras MR gaidīt un ja atnāk tad pārdzīvot..
Mums pagaidām nav bērnu, bet, ja būs, tad plānots.
Forši jau būt6u arī bijis, ja šo 3 gadu laikā būtu gadījies, bet mums nekādas kļūmes negadījās. Par to tikai cosmo var izlasīt :D
Anny -paldies.:)
Ja bēbis gadās, tad gadās..kur tad liksies? audzināsi, dzemdēsi utt.. bet ja jāplāno- vienmēr var atlikt. tad tas nav labi, tad šitas veļ nav, tad vēl to vajag..un tā jau pie bērniem var arī netikt.