Tām, kuras taisnošas matus ar keratīnu!

10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
sveikas
Kā jūs kopjat savus matus? Kādus līdzekļus lietojat- maskas, serumus, eļļas utt? Cik bieži jums sanāk mazgāt matus? un cik ilgi jums turās tas keratīns matos?
10.10.2013 17:56 |

Reitings 281
Reģ: 09.10.2013
Liku keratīnu matos pie Sandras Priedītes. Mati līdz krūtīm aptuveni, samaksāju ~ 50 ls. Mati vidēji lokaini bija. Bet nu īpaša jēga no tā visa nebija, izmesta nauda Mati pirmās 2 nedēļas bija varbūt nedaudz taisnāki, bet pēc tam arī viss pa vecam, bija. . Pēc 3 mēnešiem uzkrītoši daudz krita ārā mati, nezinu vai tas bija saistīts ar to keratīnu, vai nebija. Nopirku no viņas arī speciālo šampūnu, kas arī neko labs nebija. Mati palika ļoti sausi, parādījas blaugznas, kas nekad iepriekš agrāk man nebija bijušas. 2 draudzenes ir gājušas pie Agneses Sekstes, laikam tā viņu sauca, nezinu gan, cik pie viņas maksā, bet viņām rezultāts bija labs.
10.10.2013 19:12 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Esmu likusi 5x, ja nemaldos. Efekts ļoti atkarīgs no paša keratīna.. Pirmo un otro reizi bija OK Brazilian- man patika, turējās labi. Tad ieliku CocoChoco (vai kaut kā tā)- diemžēl baigais sū izrādījās. Mati palika smagi, taukojās un sabojājās.
Tagad pēdējās 2x liku Global keratin, kas skaitās labs. Sūdzēties nevaru, bet neteikšu, ka turās ilgi. Ieliku augusta vidū, tagad jau praktiski izgājis, atkal mati lokaini.
Bet noteikti likšu vēl, jo man ir smalki, bet spuraini mati, un keratīns viņus nogludina, līdz ar to nevajag vairs taisnot (ja nu vienīgi 2x pārvilkt ar taisnotāju pirms balles).
Kopumā nevaru teikt, ka pēc keratīna mati paliek sliktāki. Drīzāk ir tā,ka pēc keratīna liekas, ka ir sliktāki palikuši, jo ir pierasts pie taisnajiem un spīdīgajiem, bet viņi atkal sāk spuroties. ;)

Vēl viens bonuss keratīnam- tie mazie matiņi nespurojas tad, kad mitrums tiek klāt.
10.10.2013 19:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits