Emmanuelle - paldies tev par atbalstu! :)
Es jau labprāt ieietu tajā veikaliņā un pataustītu, bet godīgi sakot, man ir mazliet tā kākauns, tāpēc jau jautāju cilvēku viedokli šeit un cerēju,ka varbūt kāds ar pieredzi atsauksies, ko man varētu ieteikt!
Alexxa - pēkšņi apmeta vilnu uz otru pusi un nu vēlas man it kāpalīdzēt, bet es jau tavu viedokli zinu,paldies - tev tas šķiet nedabiski un viss, lidz ar to tavi pārējie komentāri ir lieki! Tas,ka tev ir radies iespaids,ka es iešu pa šopem un ķiķinot kaut ko čamdīšu ir tavas problēmas - tu nepazīsti mani kā cilvēki, kā vari teikt,ka es eju ķiķinot kaut kur - tākāpalūgšu vienkārši tevi vairāk neko nekomentēt - paturi savu taisno domāšanu pie sevis - nedabiski un viss, tad lai tā TEV arī būtu, es tač nekonelieku tev nekur likt, tu jau savu viedokli izteici, paldies tev par to! :)
Ceru,ka kāds vēl uzrakstīs tieši kāda kurai ir kas tāds un kura kaut ko tādu ir mēģinājusi! :)
Bet jā Emmanuelle - un tā ir ar daudziem cilvēkiem, viņiem ir tikai savs viedoklis,kas ir, protams, labi, bet pārējie ir nepareizi, neviens nevēlas neko ne palīdzēt ne izprast, tikai paņirgāties vai mētāties ar sarkastiskiem tekstiem, bet nu es jau ar to rēķinājos, ka nāksies saskarties ar tādiem komentētājiem kā Alexxa, kas zin labāk, vai tādiemkas saka uzreiz pēc teksta, ka vēlos dažādot savu intīmo dzīvi momentā seko teksts tavs džeks ir gejs - KO??? kāds vispār sakars, neesmu teikusi, ka man ir slikts seks vai, slikta sexuālā dzīve, vai,ka mans vīrietis nevēlētos sexu, no kurienes cilvēki, rauj šoizdomāto informāciju? Ja nav ko rakstīt tad nevajag vispār komentēt!
Bet nu es tik tiešām ceru uz kādu sakarīgu ieteikumu šajā jomā - dēļ pāris "gudriniekiem" jau nevarļaut sabojāt diskusiju! :)