Tiešām kāds sakars te ar laukiem? Ja uzdod muļķigu jautājumu, tad cilvēks tiek pasludināts par laucinieku vai? Tām, kas nezin, arī laukos dzīvo normāli un gudri cilvēki, ne tikai pilsētā! Dusmu uzdzen šitās, kas uzreiz nodēvē cilvēku par laucinieku, tā it kā laucinieki būtu sliktāki par pilsētniekiem.
Ahh, džīzas... Tā kā esi iepinusi manu atbildu, tad varu pateikt, kāpēc vismaz man radies tāds iespaids. Es laikam nesaprotu, kā 33 gadus veca sieviete var nezināt, kā sakopt sevi, būt skaistai (tas no citas diskusijas). Tikai nevajag teikt, ka mamma neiemācīja bla, bla, bla. Mani arī neiemācīja, bet es to pati esmu iemācījusies. Ok, visi cilvēki nav vienādi un nespriedīšu par to visu. Es nemaz nenoliedzu, ka laukos cilvēki ir normāli, gudri, skaisti u.t.t. Uzskatu, ka ne dzīvesvieta nosaka cilvēka raksturu un to, kā viņš uzvedas. Manuprāt, ir nepareizi vispār ir dalīt pilsētniekos un lauciniekos. Bet nu pilnīgi un noteikti, tā nav mana vaina, ka viņa rada pati tādu iespaidu par sevi. Ja, viņasprāt, normāla atbilde uz jautājumu par dzīvokļa aromāta uzlabošanu ir "papukā", tad sorry, man viņa vispār pilnīgi un noteikti neatgādina kkādu dāmu, bet drīzāk lauku sievieti.
Starp citu, ne jau ar uzbraucienu es teicu, ka viņa rada tādu iespaidu. Ja grib mainīt sevi, ārieni un patikt vīriešiem, tad jāsāk ar savu raksturu un uzvedību. :)