konnca, ai, nav vērts ar tevi diskutēt. Kārtējais reklāmas upuris, atvaino.
Paldies Dievam, man ir pieejama mašīna, jo man uz Rīgu sanākt braukt aptuveni reizi nedēļā, ja būtu ar sabiedrisko jābrauc, droši vien pēc šitā marazma nebrauktu... Kaut gan, kā nebrauksi? Tuvākā banka - Rīgā, tuvākais VID - Rīgā, tuvākā slimnīca - Rīgā, kā jau minēju, lidosta - Rīgā, nemaz nerunājot par izklaides vietām, bet tas ir sīkums un nav obligāta procedūra. Un kāda vienošanās būs ar manu pašvaldību? Mana pašvaldība nav Rīgas rajonā, bet ir tikai stundas brauciena attālumā. Protams, ar manu pavaldību nekādas vienošanās nebūs, kur nu. Tas jau nekas, ka 90% cilvēku, kas te dzīvo, savu naudu atstāj Rīgā, Ķekavā, Mārupē un vēl sazin kur, jo mums te nav pieejami dažādi pakalpojumi, tā kā tas ir lielākām pilsētām.
P.S. Tās, kas kauc, ka Rīgai ceļi jāremontē un tā tālāk, varu pateikt, ka pie mums, kur iedz. skaits ir zem 5k, i šoseju cauri ciemam saremontēja, i jaunu ūdenstorni uzcēla, pilnībā renovēja siltumvadu un vēl nesen kā reize nomainīja manā ielā laternas. Un tas viss ar to, ka pēdējos gados arvien vairāk cilvēku deklarējas Rīgā bērndārzu dēļ.