raccoon, viss atkarīgs no konkrētā gadījuma. Man ir savs auto, ir vieta, kur to atstāt pie darbavietas. Man tiešām nekas nebūtu iebilstams braukt no kādas Pierīgas mazpilsētas katru rītu. Man patīk braukt ar auto. Vienīgi celties agrāk gan būtu slinkums, bet tam nav sakara ar biļešu cenām autobusos.
Tādas, kā te daža laba, piemestu galvā, kādas sanāk degvielas izmaksas no tās pašas iepriekšminētās Ogres vai Ikšķiles un nolemtu, ka tie santīmi ir lētāk.
Tas ir nebeidzams karš, jo vienmēr būs tās freilenes, kas uzskatīs, ka cilvēkam ir jāmeklē darbu savā pilsētā vai jāpakaras, ja viņš to nespēj, bet man vienmēr būs žēl, ka dēļ tādiem, kā mūsu Nils, tādām kundzēm pirmspensijas vecumā, kas priecīgas, ka darbs vispār kaut kāds ir, būs jāpaliek bez zupas, lai Nils varētu izpatikt tām trijām freilenēm, kas to atbalsta un tāpēc dabūt sev balsis vēlēšanās. Vai nav murgs?
Luca, neticu, ka konnca ir dzirdējusi, ka pēc jaunā gada arī mēnešbiļetēm cels cenas. Tāpēc viņai šķiet, ka šādi var braukt lētāk, lai gan tā realitātē nav.