Visi šībrīža spēlētāji- miljonāri sākumā zaudēja.
Cik tādu ir Latvijā? Man ir zināms tikai viens turīgs pro līmeņa spēlētājs, kas var sacensties starptaustiskā mērogā un reāli arī kaut ko izcelt, un viņš arī nekļuva bagāts ar pokeru.
Nē, nu, nav jau ne vainas tam pokeram, bet kā "hobiju" es to viennozīmīgi neieteiktu.
Arī online var pielietot prāta spējas, analizēt katru spēlētāju, prognozēt, skaitīt.
Kas viss ir ok, bet tā loģika zūd, kad tu spēlē pret vāju, nepieredzējušu spēlētāju (kādi, piemēram, pkerstars.com ir vismaz 90 procenti), kura rīcību nav iespējams prongnozēt un kurš reāli to tik dara kā zvejo tur. Par šito jau manējam ir mūžīgais besis - par to, kā online kārtis iedalās. Blefot arī jāmāk, bet ar tādiem lošiem (atvainojos), to ir grūti izdarīt. Ā, es varētu vārīties un vārīties par šo tēmu - bieži mani vakari paiet sēžot blakus draugam, kamēr viņš spēlē savus turnīrus un tas es visādus brīnumus esmu redzējusi.
Par to, ka live ir lielākas likmes, tas gan fakts, bet arī kaifs no tās spēles ir nesalīdzināmi lielāks. Manējais vispār, manuprāt, nav nekāds labais online spēlmanis, kā pats uzskata, bet
live viņš dara vienkārši brīnumus, galvenokārt jau tā dēļ, ka viņam tiešām ir pokerface. :D Bet viņš ir pārāk slinks, lai pieceltu pakaļu un aizlaistu uz kazino, jabāk ķēmojas spēlējot mājās un, jā, bieži arī zaudē. Grūti iedomāties, kā būtu, ja tas būtu vienīgais ienākumu avots, moš būtu labāk, bet es negribētu riskēt uzzināt un par laimi tā arī nav.