Pumpas uz sejas (fotodinamiskā terapija?)

Reitings 56
Reģ: 13.08.2010
Sveikas!

Tā nu izsklāstīšu savu problēmu, varbūt kādai būs, ko ieteikt.
Tātad, pusaudžu gados sejas āda bija pat ļoti laba. Visas nedienas sākās ap 20 gadu vecumu, ik pa laikam uzmetās kāda pumpa, bet nekas traģisks, sadzīvoju. Līdz kādu laiku atpakaļ sāka intensīvi mesties pumpas tieši uz zoda līnijas. Izlasīju internetā, ka tas varētu liecināt par problēmām pa sieviešu līniju. Citu sūdzību nebija, bet tomēr apmeklēju ginekologu, analīzēs viss normāli, izņemot tas, ka tika konstatēts hormonu disbalanss. Daktere teica, ka vienīgais ceļš kā šajā gadījumā atbrīvoties no pumpām, ir hormonālās tabletes.
Esmu pret šādu preperātu lietošanu, tā nu apmeklēju dermatologus, vislabāk patika šajā forumā tik iecienītā Dr. Rozniece. Izrakstīja laikam savu jau tradicionālo terapiju - Differin un Duac gēlus. Uzlabojums bija īslaicīgs, tagad lietojot jau vairāk kā mēnesi situācija nekļūst labāka :( Jūtos draņķīgi un nezinu, ko iesākt... Esmu izmēģinājusi desmitiem dažādus bezrecepšu medikamentus, smēres, maskas, tautas līdzekļus visādus, esmu uzlabojusi ēdienkarti, lietoju vitamīnus ādai, naktsveces eļļu. Naudas summas tērētas iespaidīgas. Bet nekā.. :(
Tā nu, atcerējos, ka Dr. Rozniece kaut ko minēja par fotodinamisko terapiju. Vai kāda zin, kas tieši tas ir, varbūt bijusi pieredze? Kādi rezultāti, izmaksas?
Vai nu arī varbūt, kāda zin, kādu labu homeopātu, kas varētu palīdzēt atrisināt šo sasāpējušos problēmu?
Paldies par atbildi.
05.10.2013 14:43 |

Reitings 56
Reģ: 13.08.2010
Paldies, Chanely, esmu par to aizdomājusies, jo tieši emocionāli saspringtā periodā (vīrieša dēļ) man tas viss sākās pastriprināti. Šobrīd ir nomierinājusies spriedze, bet iekšēji tik un tā neesmu laimīga.. bet vai tiešām tas varētu būt par iemeslu... interesanti.
05.10.2013 21:30 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Man viss vēl vairāk pasliktinājās ar sejas ādu oēc tām hormonālajām tabletēm. Ar nierēm bija problēma, pārstāju tabletes dzert nieres tagad ir veselas. :) Bet seja vnk drausmīga :( viss dekoltē zona vienās pumpās, piere, deguns un zods. Bet man tieši tās melnās. Padzērnu naktssveces eļļu mazliet labāk palika, bet ne labi. Un sāku tīrīt ar kumelišu tēju vairākas reizes dienā. Mazliet labāk ari palika, bet mazie melnie punktiņi nepazūd. Neiesaku tās tabletes. Pirms lietoju sejas āda bija ļoti lab, tagad nožēloju, ka sāku vinas dzert.
05.10.2013 22:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits