Vienmēr mani ir pievilkuši gara auguma, nosauļotas ādas, muskuļainas/masīvas miesas būves (ne resni), tumšiem matiem, diez gan spalvaini vīrieši :D ar smukuma piedevu, bet svarīgi lai labs raksturs. Bet tagad tā iznācis ka esmu jau gadu kopā ar vīrieti kurš čut ne labi ja tos 10 cm ir garāks par mani, tieviņš ar kā skaliņš (bet ir plati pleci) āda viņam bāla kā līķim (bet man nav labāk, paldies dievam viņam vismaz ir tetovējumi lai bālumu nosegtu), gaiši mati un uz viņa ķermeņa ir mazāk matu nekā man būtu ja nekoptos :D Ak jā un es esmu gaļas cilvēks, bet viņš tik pat kā veģitārietis :D Nedomāju ka kādreiz būšu ar tādu cilvēku kopā, BET viņam ir tāds plus kāds nevienam citam vīrietim līdz šim nav bijis, vai pat kādu es esmu redzējusi starp paziņām. Viņam domāšana un uztvere ir tāda kā man, mēs viens otru lasam kā atvērtu grāmatu, vienmēr, sakam vienmēr līdzīgas atbildes- ja pat ne tādas pašas, domas vienmēr sakrīt. Mēs esam kā viena personība sadalīta uz pusēm :D P.S. smuks gan pēc sejiņas viņš ir :D
Tā kā man vairs nav gaume, man patīk vīrieši pēc raksturiem vairāk, nekā skata :D