Regulāri izmantoju silikona cepjamos trauciņus. Man ir dažādu firmu trauciņi. Gan lētāki, gan dārgāki, bet godīgi sakot, vismaz es, starpību kvalitātē neredzu.
Pilnībā piekritīšu šim.. Lētumā un dārgumā nezinu vai slēpjas labums.. lētākām plānāks silikona materiāls, bet arī tas nekā netraucē.. Ja cepu tikai tā-pašiem panašķoties, tad pat papīra formiņas iekšā nelieku (ilgāk ir izdabūt no papīra formiņas nekā apēst :D ), bet ja pa smuko - tad ar simpātiskām papīra formiņām :)
Bieži vien receptēs minēts,ka arī silikona formas nepiecie';sams ietaukot ar, piemēram, sviestu.. Es to nekad neesmu darījusi un man NEKAD nekas nav palicis no formas neizņemts.. protams, ja mēģina ar karstu, tikko izceptu, tad var gadīties, ka saplīst masa ja mīkstāka.. bet ja atdzisusi - tad 0 problēmu.