Kā Jūs uzzinājāt?

Reitings 87
Reģ: 03.08.2013
Vēlējos uzzināt, kā Jūs sapratāt, ka Jūsu vīrietis ir aizgājis pa kreisi?
Pats pateica? Atradāt sms? Zvanus? Aizdomas bija? Kāds pateica?
Vai vienkārši intuīcija strādāja, ka kkas nav labi un tad ķērāties pie izmeklēšanas.

Jo patiesībā, uz draugu diezgan ļoti strādā intuīcija, reiz intuīcija teica, ka nu kkas bija ne tā, izrunājāmies un izrādījās, ka tik tiešām bija neliels incidents un vienkārši bijusi plika buča.... tad sirds nomierinājās... bet ir bijis tā, ka intuīcija ko saka, tad viņš pastāsta un viņa vēljoprojām ir nemierīga un tad es jautāju vēlreiz to pašu un tad viņš atzīstas..
03.10.2013 18:31 |

Reitings 489
Reģ: 07.01.2010
Valfrīd, dzīve tiešām ir skaista - tieši tāpēc savējo tu pavadi sieviešu portālā. šeit viss ir skaisti.
:)
04.10.2013 18:38 |

Reitings 949
Reģ: 15.04.2013
Valfrīds laikam ir ļoti ļoti sāpināts
04.10.2013 18:40 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es vienmeer esmu paarlieciibaa,ja viiriesa dabaa ir kraapt,tad tas buus kaa "sporta veids",kuru vins nemainiis...!Man patiik viira atklaatiiba - vins vienmeer godiigi pasaka,lai nav paarsteigumu-kura no manaam draudzeneem simpatizee:D:D
04.10.2013 18:41 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Savu pieredzi esmu kautkad rakstijusi lidziga teemaa, negribas atkartoties. Varu pastasit par labako draudzeni. Bija viniem piedzimusi meitina, draudzene vel guleja slimnica, bet virietis katru dienu brauca ciemos, pavadija kopa vairakas stundas kad nebija jastrada. Idille. Viens gan vinjai tracinaja, bija comaks kurs biezi zvanija un kuram visu laiku kautko ievajadzejas. Sikumos talak neizpludisu, bet izradas, ka comaks bija ar vaginu kura tika izmantota katru bridi kad abi satikas. Un satikas biezi, nereti nakts laika virietis aizbraca prom no slimnicas, nodr***as un brauca pec stundas atpakal. ka atkalajs velak, draudzenei ragi aug jau 3 gadu garuma.
04.10.2013 19:52 |

Reitings 445
Reģ: 20.04.2013
Uzzināju tāpēc, ka to varēja uz pieres izlasīt. Manējais ex nevis vienkārši fiziski krāpa, bet bija meitenē saķēries, atradis uzticības personu (es tajā laikā studēju citā pilsētā) un aizrāvies. Ikreiz, kad tika pieminēts viņas vārds, viņš samulsa. Ikreiz, kad satikām, viņš nemanot staroja. Tikai es tajā laikā, idiote, tēloju, ka neko neredzu un nezinu. Neizslēdzu iespēju, ka ir krāpis arī citās reizēs tīri fiziski, bet to nevarēja no viņa nolasīt.
Beidzās viss tā, ka viņš vairs nespēja paskatīties man acīs un aizlaidās strādāt uz ārzemēm (laikam saprata, ka es zinu). Es izlasīju saraksti, kurā abi viens otram klāstīja, ka ir simpātijas, taisnojās par par kaut kādu konkrētu vakaru (tip - piedod, ka izmantoju to vakaru, par spīti tam, ka man ir meitene, Tu man esi ļoti svarīga, bet man tā nevajadzēja darīt, vienmēŗ paliksi manā sirdī...). Jaunības un stulbības pārņemta, noklusēju arī šo atklājumu.
Rezultātā vēl pēc garām peripētijām izšķīrāmies. Te viens gribēja, bet otrs nelaida, te otrādi. Ottreiz noteikti tā nesamocītu attiecības.
04.10.2013 22:05 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Viņa draugi pateica. :)
04.10.2013 22:51 |

Reitings 537
Reģ: 02.11.2012
manejais nav to darijis, jo daudz laika esam kopa un kad neesam vai nu vins ir savas majas vai sporta

Shis man patīk,vienreiz tikos ar vienu kurš teica savai meitenei ka ir sporta zālē kamēr satikās ar mani.Par to jau protams uzzināju tik vēlāk ka viņam bija draudzene
04.10.2013 23:56 |

Reitings 560
Reģ: 29.01.2009
Tajā laikā biju jauniņa-vēl vidusskolā gāju,puisis no citas pilsētas,satikāmies dažus mēnešus. Parasti sazvanījāmies un sarakstījāmies katru dienu un tad gadījās pāris dienas,ka reti atbildēja. Aizbildinājās,ka strādā un ir noguris. Es jau jutu,ka kaut kas nav kārtībā,vēlāk sāku izprašņāt. Atklājās,ka jā,viņš strādājot bijušās meitenes vecāku mājā un tā kā tas esot patālāk no viņa mājām,tad tur arī nakšņojis. Bijusī tur arī uzturējusies un tad nu sanācis,ka paslīdējusi kāja. Izšķīrāmies uzreiz. Pagāja kāds pusgads,atjaunojām kontaktus un nolēmām mēģināt vēlreiz,bet es ātri sapratu,ka tomēr nespēju to piedot un tā kā aizvien dzīvojām dažādās pilsētās,nespēju viņam uzticēties, un izlēmu attiecības izbeigt. Pēc kāda laika viņš sagāja kopā ar tās bijušās labāko draudzeni un tagad jau gadiem ir laimīgi kopā.

Bet nu viņa dēļ vairs nekad īsti pilnīgi 100% nespēju uzticēties vīriešiem.
05.10.2013 00:12 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
bandita
es patiešām arī jutos kā nelaimīgā losene :D
05.10.2013 00:17 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Valfrīd, dzīve tiešām ir skaista - tieši tāpēc savējo tu pavadi sieviešu portālā. šeit viss ir skaisti.

Dzīvi jau nu es šeit nepavadu. Reizēm ienāku kārtējo reizi pārliecināties cik jūs visas esat vienādas - humora sajūtas nav 95% no jums, aizņemtas ar megaproblēmām :-) (pumpa uz ...., MR, "AI, PALīGā, VAI NEESMU STāVOKLī!!!!!"), pie tam vienas un tās pašas problēmas tiek žļembātas nu jau pa kādu 80-to riņķi :-). Vissmieklīgāk ir kad 20gadnieces sāk bīdīt savas milzīgās dzīves pieredzes radītos neapgāžamos secinājumus un tādas, kurām gadu diureiz vairāk saukāt par muļķēm, utt. Tai pat laikā ir tēmas, kuras dzīvē eksistē, bet šeit aizskartas vispār netiek, jo nav taču intereses redzēt (un apspriest) ko vairāk kā pumpu uz prsonīgā dibena. Garlaicīgi. Kāds forums, tēmu daudzveidības ziņā, tādas značit arī esat jūs pašas dzīvē - garlaicīgas.
05.10.2013 08:21 |

Reitings 597
... un par tēmu - tad nav brīnums, ka vīrieši meklē kaut kādu daudzveidību dzīvē.
Es vienmeer esmu paarlieciibaa,ja viiriesa dabaa ir kraapt,tad tas buus kaa "sporta veids",kuru vins nemainiis...!

Nē, vienkārši ir vīrieši kuri nespēj un nevar samierināties ar manis augstākuzrakstīto ka jūs visas esat vienādi garlaicīgas un ja nebūtu libido, tad - arī nevienam tā pa īstam nevajadzīgas. Viņi vienkārši nekad nesamierinās ar tām pelēcīgajām viduvējībām, kauras dzīve viņiem piespēlē un nebeidz meklēt to vienu no miljona, kura nav tāda kā visas citas. Citi samierinās, bet viņi - nē. Testosterons ir vienīgais jūsu glābiņš un iemesls kāpēc jūs kādam vispār esat vajadzīgas.
05.10.2013 08:30 |

Reitings 597
Valfrīds laikam ir ļoti ļoti sāpināts

Incanti no kurienes šitadi supersecinājumi?
05.10.2013 08:33 |

Reitings 299
Reģ: 03.04.2013
Principa piekritu Valfrīda rakstitajam.Palagus nerakstisu,bet pieredze nak ar gadiem. Dazkart dzive "sit"loti sapigi!
05.10.2013 08:55 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
Uzzināju, ka tā ar ko krāpa, palika stāvoklī :D Tad sapratu, mani krāpj :D Pazuda pamats zem kājām, sāpes, asaras kādu 3 gadu garumā, nespēju pamest, bet ir ok :D Pieredzi jau vajag :)
05.10.2013 09:19 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Elīza, Jūs vēl bijāt kopā kamēr otra bērnu gaidīja?
05.10.2013 09:40 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
Coldlady, jā bijām :D Kaut gan man vajadzēja pamest šo :D Bet ko padarīsi, pirmā mīlestība, domas, ka mainīsies, pats arī dievojās, ka būs un ir svēts un nevainīgs :D Tagad to var atcerēties tikai ar smaidu :) Jo neko nezaudēju, zaudētājos nepaliku. Zaudētājos palika viņš.
05.10.2013 09:49 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Valfrīd, tu esi visu vīriešu sūtnis ar mērķi viņus atmaskot un sievietēm parādīt patiesajā gaismā? Nezinu gan, kāds tev no tā labums :) Ja meitenes to sapratīs, tad jums vairs nebūs ko drāzt (atvainojos) :)
05.10.2013 09:53 |

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Uzzinaju,jo man to pateica viņa māsa un ar ko nokrāpa bija mana labāka draudzene,viņa tiešam noželoja,un es viņai ticēju,jo zināju kāds viņš ir,man tad bija 17 un es neparko nepiekritu ar viņu gulēt,negribēju un viss,tapēc zināju ,ka viņš ņem priekša visu,ko vien var,..Jā,toreiz bija smagi un krāpa daudz un neškiroja ir mana draudzene vai nē,bet tagat es par to smejos..Protams,ka mana uzticība vīriesiem ir zudusi,bet cenšos nebūt arī pārāk sīkumaina..

Arī es biju tā sliktā...Bet ne tā ,kāā daudzi te vīrieši..Bija ma tikai 19 un ļoti negribēju šķirties ar lielisku puisi dēļ attaluma,lai kautkā remdētu ciešanas piekritu satikties(vairak jau ka draugi tikai) ar cali,kas tajā laikā bija saķēries,bet nepatika viņš man ka puisis,nu tad bijušam kautkas sāka nepatikt un pa kluso atkal satikāmies.....Ar laiku,gan pieliku tam visam punktu,jo zinaju ka tas vairak nav tas,kas agrak,ka negribu to slēpt no visiem un jutos slikti,ka itkā krāpju..Ar to puisi,kas man nepatika no sākuma kopā esmu vēl tagat un viss ir kārtība,bet nekad nesaņemšos pateikt,kas bija sākumā un īstenībā prekš kam..Ar bijušo esam sarunāši,ka tas paliks starp mums,viņš nav atriebīgs un vienmer visu ir noliedzis...Ja man būtu jakrap šobrīd,es nespētu,jo tagat man ir cilveks,ko tiešam mīlu un negribu pazaudēt,toreiz bija vējš un muļķums galvā..
05.10.2013 11:50 |

Reitings 597
Valfrīd, tu esi visu vīriešu sūtnis ar mērķi viņus atmaskot un sievietēm parādīt patiesajā gaismā? Nezinu gan, kāds tev no tā labums Ja meitenes to sapratīs, tad jums vairs nebūs ko drāzt (atvainojos)

Nē, es esmu:
1) spogulis. tas, kurā jūs visas skataties nelabprāt, jo tas rāda nevis tikai ārējo, bet arī to kas ir galvā un dvēselē. Jūsu teksti jūs pašaas atmasko, mans darbs ir tikai jums to parādīt.
2) cilvēks kurš ir sapratis to ka nu jau vīriešiem vienā daļā šīs pasaules, kur cilvēkam jau no mazotnes iedvēš, ka viņam ir jājūtas vainīgam jau par to vien, ka ir piedzimis bez vagīnas kājstarpē, ir vajadzīga emancipācija. Piemēram, ASV. Tur jau normālie vīrieši savulaik bija sākuši veidot savstarpējās palīdzības saitus (nomarriage, utml.). Paši pagaidām vēl tik slikti nedzīvojam, bet kas zina?
3) cilvēks kurš uzskata ka vīrietim ir jāpaliek vīrietim, kāds viņš ir nevis jāpielāgojas to cilvēku mūžīgajām kaprīzēm, kuras īstenībā pašas nekad nezina ko grib.

Drāzt bija ir un būs vairāk nekā vajag. Par to uztraukuma nav un tuvākajā laikā nebūs.
05.10.2013 12:12 |

Reitings 489
Reģ: 07.01.2010
Valfrīd, man ļoti žēl, ka tu uzskati, ka visas sievietes ir vienādas un pelēkas peles. ja šāds priekšstats par sievietēm ir izveidojies, tad noteikti no pieredzes.
iespējams, ka problēma ir tevī un tu pievelc šāda veida sievietes?
05.10.2013 12:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!