Vai nu es nemāku vai arī...

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Labrīt :)

Pēc pagājušā mēneša pieredzes, manī radies jautājums - ar visiem vīriešiem, ar kuriem skūpstaties, jūs jūtat tauriņus vēderā utt? :D Es nē, varbūt es vienkārši nemāku to darīt? :D Jo pašā procesā nekas patīkams nav, ok, nav arī nekā nepatīkama!

Kā ar jums? :)
01.10.2013 08:26 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Atvainojos .. Nerea :D
01.10.2013 10:43 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Jā, bet stulbi, neuzminēsi veidu, kā skūpstīt, un norakstīs kā neprasmīgu... :D
01.10.2013 10:47 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
man taaaa patik skupstities,bet visiem maniem virieshiem tas process aprobezhojas vnk ar buchaam :D tik sexa laikaa varu izdabut skupstus :D bet ikdienaa to nedara :( ehhhh
01.10.2013 10:49 |

Reitings 1603
Nerea so what? I labi, ka tā! Atradīsi saderīgu partneri un nebūs jāuztraucas par kaut kādām neprasmēm vai nemācēšanu:) Jo viss notiksies pats no sevis ..
01.10.2013 10:50 |

10 gadi
Reitings 13809
Liene, jā.
01.10.2013 10:57 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
^^, tā ir :) Un saderīgs partneris arī neapvainos par tādām lietām.
01.10.2013 11:08 |

Reitings 1603
Nerea .. nepareizi .. viņam vienkārši nebūs, par ko apvainot :) Jo Jums abiem patiks viens un tas pats .. (protams, ne visā, jo tik līdzīgiem cilvēkiem sastapties ir tuvu neiespējamam) bet daudzās lietās .. galvenais, lai pamatuzskatos ir kopēja saskaņa .. visu pārējo var pieslīpēt ..
01.10.2013 11:14 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Nerea so what? I labi, ka tā! Atradīsi saderīgu partneri un nebūs jāuztraucas par kaut kādām neprasmēm vai nemācēšanu Jo viss notiksies pats no sevis ..

Atļaušos to gan nedaudz apstrīdēt. Galvenais, protams, būtu raksturu un vērtību saderība, bet visas pārējās patikas, nepatikas ne vienmēr by default būtu vienā virzienā. Un ko tad? Īsto var gaidīt arī līdz vecumdienām un nesagaidīt.

Nē, es nesaku, ka tagad vajag meņģēties ar kuru katru, vienkārši reizēm kaitina visi šie novēlējumi "gaidi, noteikti satiksi īsto bla blā". Cilvēkam piestāsta galvu ar nedrošām cerībām, un viņš gaida arī ... līdz vecumdienām :D Ir tomēr jāapzinās, ka vienu dienu var nākties samierināties ar neīsto tīri praktisku iemeslu dēļ.
01.10.2013 11:27 |

Reitings 8272
ja nepatiks, kā vīrietis skūpstās, es ar viņu visticamāk, ka neturpināšu tikties. tas tā vispārināti un vairāk jau pagātnes formā.
ar draugu tauriņi vēderā ir vēljoprojām :)
01.10.2013 13:47 |

Reitings 1603
Grecia Piekrītu, ka noteiktā vecumā tā varētu būt, tomēr piemetināšu, ka tas vairāk saistīts ar to, ka noteiktā brīdī esi gatavs samierināties ar nesaderību un tākāk dzīvot .. būtībā nelaimīgs (attiecīgajā jomā) .. un tas notiek realitātē un pat ir ok, kamēr abi ar to ir mierā. Var jau sevi piepildīt arī citās jomās.
Ja man jāizvēlas būtu, tad es drīzāk paliktu viens un pilnveidotu sevi citās jomās un būtu laimīgs tajās nekā nelaimīgs kopā ar kādu.
Kā arī es esmu iemācījies cienīt otra iemīļotās nodarbes un respektēt tās, lai arī man tas neīpaši patīk vai gribas, lai sieviete pārtrauc savas iemīļotās nodarbes, un gribētos, lai, piemēram, sieviete ar mani kopā piedalās visādās pārgalvībās .. bet nevaru es viņai to prasīt, ja zinu, ka viņai bail no augstuma vai pilnīgi nesaista mani hobiji. Tomēr viņa tos ciena un neiebilst .. ka tik pašai nav jālec man līdzi .. un tas, manuprāt, ir ok. Protams, ka vienmēr un visur viedokļi nesakritīs! Un tas pat ir labi - piedod asumiņu attiecībās .. citādi taču dzīve būtu pavisam garlaicīga :D

Tomēr pamatlietās, kā autores izveidotajā topikā, nu būsim godīgi .. diezi vai būsi kopā ar vīrieti, ar kuru nu galīgi nesanāk skūpstīšanās .. un ir nepatīkami to darīt. Var jau pierast ar laiku, bet nu .. tas nav man visādā ziņā :)

Nevienam nenovēlu šādu samierināšanos .. bet apzinos, ka tāda pastāv .. ne jau velti ir krāpšanas un visādi citādi sū ..
01.10.2013 14:23 |

Reitings 1243
Nē, ar visiem nav bijuši tauriņi vēderā.

Bet ar vienu bija nu tāaaaa, uh, arī atcerēšos līdz kapa malai :) Ja līdz tam izteiciens "apreibt no skūpsta", "saļodzījās ceļi" man likās tikai kā izteicieni, lai pateiktu, ka bija forši, tad pēc TĀ skūpsta saprotu, ka tas viss ir iespējams burtiski. :)

Ai, bet viens gadījās tāds, kurš ar savu mēli gribēja manas mandeles iztaustīt laikam, fuj :(
01.10.2013 14:34 |

Reitings 369
99% gadījumos ir bijis super baudāmi skūpsti. Sākumā domāju, ka man patīk ar visiem skūpstīties, līdz satiku savu vīrieškārtas best friend, randiņojāmies un pirmais skūpsts bija stulbs, pat nevaru aprakstīt kā, bet nepatika drausmīgi, nevarēju saprast kā viņš varēja būt tik ilgi attiecībās, kā viņa draudzene to muļļāšanos tik ilgi spēja paciest, vienīgais varbūt seksā labs, bet pēc tāda skūpsta man pat seksu negribējās...... Un tā mēs visu atlikušo vakaru nosēdējām, pļāpādami par visu, kā vienkārši draugi, tādi beigās mēs arī palikām un esam joprojām :D viņam tagad jau ir sieva un bērni....
01.10.2013 15:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits