Grecia Piekrītu, ka noteiktā vecumā tā varētu būt, tomēr piemetināšu, ka tas vairāk saistīts ar to, ka noteiktā brīdī esi gatavs samierināties ar nesaderību un tākāk dzīvot .. būtībā nelaimīgs (attiecīgajā jomā) .. un tas notiek realitātē un pat ir ok, kamēr abi ar to ir mierā. Var jau sevi piepildīt arī citās jomās.
Ja man jāizvēlas būtu, tad es drīzāk paliktu viens un pilnveidotu sevi citās jomās un būtu laimīgs tajās nekā nelaimīgs kopā ar kādu.
Kā arī es esmu iemācījies cienīt otra iemīļotās nodarbes un respektēt tās, lai arī man tas neīpaši patīk vai gribas, lai sieviete pārtrauc savas iemīļotās nodarbes, un gribētos, lai, piemēram, sieviete ar mani kopā piedalās visādās pārgalvībās .. bet nevaru es viņai to prasīt, ja zinu, ka viņai bail no augstuma vai pilnīgi nesaista mani hobiji. Tomēr viņa tos ciena un neiebilst .. ka tik pašai nav jālec man līdzi .. un tas, manuprāt, ir ok. Protams, ka vienmēr un visur viedokļi nesakritīs! Un tas pat ir labi - piedod asumiņu attiecībās .. citādi taču dzīve būtu pavisam garlaicīga :D
Tomēr pamatlietās, kā autores izveidotajā topikā, nu būsim godīgi .. diezi vai būsi kopā ar vīrieti, ar kuru nu galīgi nesanāk skūpstīšanās .. un ir nepatīkami to darīt. Var jau pierast ar laiku, bet nu .. tas nav man visādā ziņā :)
Nevienam nenovēlu šādu samierināšanos .. bet apzinos, ka tāda pastāv .. ne jau velti ir krāpšanas un visādi citādi sū ..