^Alexxa
Ahh..kā mani kaitina šādi cilvēki. Tā kā pazīstu vienu skolotāju, veco klases biedru, tad vienmēr esmu aizstāvējusi un aizstāvēšu skolotājus. Un skolotājiem man liekas būtu prieks, ja neviens nenāktu, nebūtu jāstreso,jāskaidra, bet protams ir jauki palīdzēt tiem, kas to grib. Cik esmu lasījusi ir vietas, īsti gan neatceros kuros pagastos, bet arī pat Rīgas apkārtnē, bija situācija, ka pateica, ka naudas nav, un 1.alga šajā gadā būs tikai decembrī - viss. Un tad es pati padomāju, cik traki īstenībā ir, ka tu ej un stādā, bet nemaz nezini, kāda un vai vispār būs alga. Kad saņem, tad redzi ,kas un kā.
Tāpēc uznāk dusmas, kad runā paši nesaprot ko. Un presi var mierīgi nelasīt. Tas pats par bezmaksas izglitibu - katram bērnam sanāk Latvijā 7ls,ko valdība laimīga iedeva un jūtas baigi labo darbu pastrādājuši, par to labi ja skola var nopirkt pāris grāmatas. :D
Labi ,ka neesmu skolotāja, man liekas grūts un pārāk atbildīgs darbs priekš manis.
Un ja kādas problēmas tad cilvēcīgi aizej un parunājies ar skolotāju - ja runā visu taču var atrisināt - jebkurā jomā.
Lai veicas!