Man, savukārt, ir regulāra situācija, par kuru priecātos saņemt kādu padomu.
Vīrietis izmanto manu automašīnu dienās, kad tā man pa dienu (ofisa darba laikā) un nav nepieciešama līdz darba beigām. Viss ar to būtu kārtībā, bet mums vienmēr rodas strīdi par to, ka viņš ir absolūti nepunktuāls un 16.00, kad man beidzas darba laiks un, lai paspētu uz universitāti, vēlos aizbraukt vēl paēst, viņš allaž ierodas vēlāk, bieži vien kavē pusstundu, ir bijis, ka stundu. Es nesaprotu-kāpēc viņš uzskata, ka pret līdzcilvēkiem var atļauties būt tik nepunktuāls? Vai tiešām es esmu tik piekasīga? Es jau tā aizdodu viņam auto, zinu, ka viņš savas darīšanas var paspēt izdarīt līdz mana darba laika beigām, bet rodas sajūta, ka viņš rēķinās ar to, ka es jau neesmu priekšnieks, kuram nedrīkst atļauties kavēt. Man, savukārt, kaitina, ka sēžu izbadējusies darbā, nevaru paspēt aizbraukt paēst pirms vakara lekcijām tikai tāpēc, ka redz, mans vīrietis, nav paspējis savas darīšanas izdarīt. Galu galā, tā taču ir mana mašīna. Ar sabiedrisko fiziski nevaru no šejienes tikt līdz skolai laikā.
Eh, izkratīju sirdi.