manuprāt,uz sīpolu mizu nolobīšanas neko nevar ieekomēt..varbūt 1 santīmu:D noņemšanās vairāk nekā labuma..sīpolu mizas praktiski neko nesver..es parasti pērku 2 sīpolus:D varbūt ,ja pērk vairākus kilogramus,tad arī kaut kādi santīmi par sīpola mizām sakrājas.
man būtu kauns kāpostam ņemt nost savītušo lapiņu. es tādu nepirktu un nopirktu svaigu kāpostu ,vai arī ietu citur pirkt.
kaut ko ņemu nost no ķekariem, ja man daudz nevajag. ir 6 banāni,taču gribu divus, vai arī ļoti milzīgs vīnogu ķekars, kuru reāli apzinos,kad neapēdīsu. noplēšu kādu atzaru no vīnogu ķekara.
esmu čamdītāja:D nečamdu visu pēc kārtas, taču tomātus, kivi ,vai arī ko tml.-čamdu:D ,it sevišķi,ja kaut ko no tā visa gribas, taču viss ir gandrīz zaļš vēl, vai arī lielākoties sabojājusies prece , ir viss sapirkts un ir slinkums ar lielu, smagu iepirkumu maisiņu doties vēl uz citu veikalu. nevajag man zaļu kivi:D protams,ja viss ir labas kvalitātes, tad nav nepieciešams čamdīt un paņemu pirmo labo tomātu,kurš patrāpās :D
pat neiedomājos nogaršot cepumu. ir savādāk ,ja tirgū palūdz vai var nogaršot ķiršus ,taču lielveikalā, manuprāt, nav pareizi ņemt un ēst cepumus:D tas jau ir kā zagšana pielīdzināma:D varbūt nekas īpaši nemainās,ja cepums ir 1santīma lielumā un viens pircējs dienā tādu pagaršo, taču ir ir selgas cepuma lielumā un vairāki pircēji dienā tādus apēd.. padomājies pašas!
veikalos nedzeru vēl nenopirktu limonādi. paciešos līdz mājam un tur dzeru. 5minūtes līdz mājām var arī paciesties