Puisis nepiekrīt abortam! ;( ;( ;(

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Esam kopā tikai dažas nedēļas un sanāca kā sanāca. Man, protams, bez jebkādas aizdomāšanās bija skaidrs, ka es neesmu gatava. Bet, diemžēl, puisis ir ļoti sagrauts un mani ļoooti nosoda, liek pārdomāt, spiež uz emocijām, solot zelta kalnus mūsu ģimenei. Bet puiša karjeras sasniegumi aprobežojas ar ārzemju fermām, nepabeigtu arodskolu u.tml, tāpēc es pagaidām bērnam to labo nākotni neredzu. Vai tiešām šeit es esmu tā sliktā? Un vai tomēr no šāda veida puišiem iznāk lieliski ģimenes cilvēki?
29.09.2013 17:04 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
1. Vai tad šeit, cosmo, Jūs regulāri neapmaināties ar savas pārbagātās dzīves niansēm? Džeki, tikko beiguši Oksfordu, dabūjuši labu darbu - patīkami, jo tikmēr, Jūs, Parisas Hiltones, varat nodoties humpalu apstaigāšanai, lai iejustos ne tik bagātu cilvēku ādās, Mango šampīša malkošanai, nedaudz paniekoties ar melnajiem ikriem brokastīs. Bet, kā izrādās, princis no zirga ir nokritis un līdz jums atklamburojis tikai zirgs - ferma, ķurmis, knapi pilngadība un mūžīgās mīlestības solīšana Jums - neatkarīgajām, pašpietiekamajām pasaules apceļotājām, kurām, kā izrādās, nav pat lats pie dvēseles, lai nopirktu prežu paku?
2. Šiet ir kaut kāds sava veida telefonbalsojums? Jo vairāk "Jā", jo reālāka iespēja, ka šī pārgudrā vecene, kurai petene niezējusi, izdīgs naudu savam deģenerātam priekš aborta?
30.09.2013 00:29 |

Reitings 27
Reģ: 28.09.2013
Prātīgākais būtu aprunāties ar kādu no tuvajiem, nekā klausīties anonīmas ķenģas. Cilvēks, kuram tu esi dārga, mīļa un tuva tev spēs palīdzēt un sniegs atbalstu,kuru tu meklē nepareizā vietā. Te tiešām tev neviens nevar palīdzēt, tikai tu pati.
30.09.2013 00:32 |

Reitings 91
Reģ: 09.07.2013
neuzskatu, ka ir patikami audzinat bernu, kas ienemts isti apr to nedomajot un negribot, par kuru domats, ka "varbut labak jataisa aborts"... berns tad klust par slogu, un kam gan sada situacija nepieciesama????
30.09.2013 01:53 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Kur vispār prāts ar tādu gultā likties?! Par viņu kā ideālo bērna tēvu uzreiz var aizmirst. Tev vienkārši ir jāsaprot, ko gribi. Un nevajag ticēt tām, kuras saka
Aborts būtu pats, pats pēdējais ,ko es darītu.

nu nebūtu tā, ne viņas zin kā tas ir, neko!
30.09.2013 03:12 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Visas te žēlo autori, ka viņai tāda bezizejas situācija, bet es gan esmu šokā, kā autore, kurai tagad šis vīrietis ir tik slikts (jā, es arī uzskatu, ka cietumnieks, atkarībnieks un fermā strādātājs nav nekāda zelta partija), tik ilgi ar viņu bija kopā? Ja no viena komentāra sapratu pareizi, tad runa ir par vairākiem gadiem. Es nekad neesmu uzskatījusi, ka seksuālas attiecības var veidot tikai tad, kad ir gatavs bērnam, bet mīļā meitene, domā ar galvu - nu nevajag sevi tik ļoti pazemot, ka jāsatiekas ar šādu vīrieti. Bet ja satiecies, jo ir jūtas vai vēl sazin kas, tad nav smuki forumā aiz muguras aprunāt kā pēdējo sū**.

PS. Lai veicas turpmāk! :)
30.09.2013 07:25 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
komentārus visus nelasīju...
Kā, pie velna, var ienākt prātā doma ņemties ar cilvēku bez īpašas drošības, zinot, kādu genofondu viņš, iespējams, nes sev līdzi.. Tur tad jābūt supermega lielai mīlestībai pret viņu. Nu tad esiet laimīga ģimene!
Tu pa to mēnesi uzzināji vien, ka viņš ir ex cietumnieks, atkarīgais, bezdarbnieks un tā tālāk. Kā ir ar slimībām, viņa ģimenes slimību vēsturi (nedod dievs, vecāki alkoholiķi/narkomāni/hiv/aids..)?
(jā, šis bija nosodošs komentārs)
30.09.2013 08:26 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
ārzemju fermas nebūt nav tas sliktākais risinājums. bet varbūt nespied tik ļoti viņu uz naudu pašlaik un ļauj realizēt sevi Latvijā. savādāk, manā skatījumā, kas jums tur būs par ģimeni, kad viens tik rausies pa ārzemēm, otrs Latvijā ar sīko. tad jūs laika gaitā vnk atradīsiet katrs savas jaunās otrās pusītes. bet nu tas jau ir tikai viens variants.
ne visur vienmēr spēlē izglītība. ja cilvēkam galva strādā, tad nenozīmē, ka viņš, atvainojos, staigās pliku dirsu. ne jau ar izglītību viņš pelnīs naudu, bet ar galvu. daudzi cilvēki mūsdienās ir pārāk aprobežoti. protams, ka diez vai ar 5 klašu izglītību cilvēks vsp dzīvē kkur tiks, bet nu jā iespēja veikt abortu arī nav mūžīga. lai gan, ja tev pret viņu ir jūtas, varbūt tomēr pamēģiniet, ja tev viņš šķiet citādi piemērots.
30.09.2013 08:50 |

Reitings 8272
bet vsp palasot to, ka viņam ir atkarības (kādas?cik daudz?cik sen jau?) un viņš ir pabijis ieslodzījumā (lai gan pusgads nav nekas nopietns un tas var arī neietekmēt cilvēku), šķiet, ka es negribētu saistīt dzīvi kopā ar tādu cilvēku, bet tas ir tikai raksturojums no tavas puses. vistrakākais šajā gadījumā laikam ir atkarības. tieši dēļ tām neiesaku tev ar viņu veidot kopdzīvi, jo bērns no tā cietīs visvairāk..un ne viņš viens..
30.09.2013 08:53 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Nelasīju visu garo komentāru jūru.
Tas, kas man nav skaidrs jau no iepriekšējās diskusijas - kā var gulēt ar cilvēku, kas ir cietumnieks un narkomāns/alkoholiķis un pēc tam satraukties, ka viņš nespēj tev nodrošināt pienācīgu dzīvi? Ok, katram tā gaume citādāka, bet kāpēc pēkšņi tev viņš vairs neliekas tik foršs kā tad, kad ar viņu gultā likies?
Par abortu - man būtu uzspļauties, ko kkāds cietumnieks/narkomāns bez izglītības man saka.
30.09.2013 10:05 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Cerise, izlasi pašas tēmas pašu pirmo autores ierakstu!
Esam kopā tikai dažas nedēļas un sanāca kā sanāca.
30.09.2013 10:27 |

Reitings 1446
tik ilgi ar viņu bija kopā? Ja no viena komentāra sapratu pareizi, tad runa ir par vairākiem gadiem.

Diemžēl- nē, esam pazīstami mēnešus divus, kopā esam kādas trīs nedēļas. Un vispārēji, ja tā skaita dienas, cik ilgi esam tikušies fiziski (aci pret aci), tad kopā sasummējas biški vairāk par 10 dienām. Katru dienu stundām ilga sazvanīšanās, bet tomēr tas nav tas.

atkarības (kādas?cik daudz?cik sen jau?)

alkohols un zālīte. cik sen- es nezinu :) bet viņam ir 20 gadu un it kā jau visi tajā vecumā to lieto. Vienkārši arī ir tā, ka es dzert, smēķēt nevaru vispār, varbūt tik kā mamma glāzi vīna reizi pusgadā viesībās. Attiecīgi man ir mazāka tolerance pret alkohola lietošanu kā tādu un es piesienu atkarību, pat, ja tās īsti varbūt nav.

ja cilvēkam galva strādā, tad nenozīmē, ka viņš, atvainojos, staigās pliku dirsu. ne jau ar izglītību viņš pelnīs naudu, bet ar galvu. daudzi cilvēki mūsdienās ir pārāk aprobežoti.

kāpēc tieši viņam vajadzētu pasēdēt lekcijās kaut gadu, es jau uzrakstīju iepriekš. Nereti vien ar melno darbu var pelnīt vairāk, nekā sēžot ofisā, tāpēc es ne par to finansiālo pusi uztraucos.
Kā ir ar slimībām, viņa ģimenes slimību vēsturi (nedod dievs, vecāki alkoholiķi/narkomāni/hiv/aids..)?

viņš pats to nemaz nevar zināt, jo ir adoptēts.

Lai vai kā, cerams, ka es pie sava lēmuma spēšu noturēties, un sev ''cilpu kaklā neiekāršu''.
30.09.2013 10:33 |

10 gadi
Reitings 13809
Cik bezatbildīga rīcība!

Droši vien tas nav pareizi, bet, lasot šādas diskusijas, pirmais, kas man ienāk prātā, cik tomēr negodīga mēdz būt dzīve - ir tik daudz sieviešu, kas būtu laimīgas un gatavas audzināt bērnu, būtu lieliskas mātes, bet viņas nevar palikt stāvoklī. Un svilpastes, kurās nav ne grama brieduma un atbildības, paliek stāvoklī ātri un viegli.
30.09.2013 10:37 |

Reitings 1446
Un svilpastes, kurās nav ne grama brieduma un atbildības, paliek stāvoklī ātri un viegli.

Es par ātri un viegli gluži nepiekritīšu, jau sešus gadus piekopjot attiecībās vien pārtraukto nekas tāds nebija noticis.
30.09.2013 10:41 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es par ātri un viegli gluži nepiekritīšu, jau sešus gadus piekopjot attiecībās vien pārtraukto nekas tāds nebija noticis.

Nu, bet vai ar šo vīrieti?
Tu taču saproti, ka pārtrauktajā "efektivitāti" nosaka tikai vīrietis, nekas cits. Vai tu domā kā citādāk?
30.09.2013 10:46 |

10 gadi
Reitings 13809
freijace
tas nebija domāts tikai par Tevi, tā vispārīgi.
Bet nu ir tā bezatbildība - zināt, ka negribi un neesi gatava bērnam, nepiekopt drošu izsargāšanās veidu. Pārtrauktais dzimumakts nav droša metode. Man liekas, ka to var izmantot tikai tad, ja pāris būs gatavs uzņemties atbildību un audzināt mazuli.
30.09.2013 10:46 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
piekirtīšu womankind, ir kas māk to darīt, ir kas nemāk to darīt ! Tavējais acīmredzot nemāk!
30.09.2013 10:47 |

Reitings 1446
Par cik man arī ir sagriezusies dzemde, daudz ir pārciestas ginekoloģiskas kaites (ne sts) un tas, ka nekad stāvoklī pirms tam nebiju palikusi, tad arī bija radušās domas, ka varbūt esmu neauglīga. Un likās, ja ar pārtraukto vienmēr bijis labi, tad tā būs vienmēr.
30.09.2013 10:51 |

Reitings 499
Reģ: 09.09.2013
jau sešus gadus piekopjot attiecībās vien pārtraukto nekas tāds nebija noticis.

Vai tas vien Tev neliek aizdomāties, kāpeč tieši šobrīd, kāpēc tieši ar šo cilvēku? Vai tiešām nav iespējams uz mirklīti apsēsties un apdomāties. Padomā nedaudz plašāk, dzīve ir gara un Tu nevari zināt pēc, cik gadu desmitiem Tev tā atskārsme atnāks un tad ar to smagumu vajadzēs sadzīvot un dzīvot ilgi.

Zālīti pīpē ļoti daudzi inteleģenti un labi situēti vīrieši, tā kā nav tas vēl trakākais variants. Alkohols vīrietim arī nav trakākā lieta. Sievietei jā, tur ir one way un atpakaļceļa nav, nezinu nevienu sievieti, kurai būtu izdevies atbrīvoties no atkarībām. Vīrietim psihe ir daudz stiprāka, un tas, ka vīrietis dzer, it īpaši tādā jaunībā, tur vēl nekāda trakā atkarība nevarētu būt. Visbiežāk dzer tikai tāpēc, ka nav mērķa, nav saturs dzīvei un visvairāk pietrūkst tieši mīlestības.
30.09.2013 10:53 |

10 gadi
Reitings 13809
Par cik man arī ir sagriezusies dzemde, daudz ir pārciestas ginekoloģiskas kaites

Es, protams, ar abortu neriskētu.
30.09.2013 10:53 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Riktīgs bedbojs par tētuku gadījies. Nu, nez, nez... Abortu taisīt neieteikšu, jo tādas lietas izlemj tikai pati sieviete, bet nu paļauties uz tādu vīrieti būtu neprāts.
30.09.2013 11:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits